AKAI MPC Live 2 Beatclub «Timbaland Edition»

Og for de med et behov for litt ekstra beat kan AKAI nå tilby en ny enhet, MPC Live 2 Beatclub «Timbaland Edition». Det er en versjon som utelukkende vil være tilgjengelig via InMusic Store – https://inmusicstore.com/mpc-live-2-beatclub-timbaland-edition – og om det er en permanent løsning er det kun tida som kan si noe mer bestemt om. De slapp den på mandag 3. april 2023, så det er bare å ta en titt innom for å se hva dette kan være, og om det er interessant. Prisen er satt til $ 1.399,00 i alle fall.

AKAI er jo kjent for sine MPC enheter, som de har produsert i en god del år nå, og det er mange som har lent sitt på disse under den tida som har gått. InMusic er noe AKAI sjøl er en del av, så det at de kjører denne enheten ut via den kanalen alene er nok ikke så underlig. Det er nok som skjer på markedet i dag når det gjelder distribusjon av det meste. Beatclub, en av verdens ledende når det gjelder det globale musikkmarkedet, for musikere, og hjemmet til flere svært kjente produsenter, låtskrivere og artister i det som gjerne kalles musikk businessen.

Denne versjonen av MPC Live 2 er lastet opp med de ikoniske trommelydene til produsenten Timbaland. MPC Live 2 kan skryte av at den kommer med 12 GB med samples og lydpakker fra Beatclub. I alt dette er det en spesialtilpasset Beatclub/Timbaland signaturopplevelse, sammen med loops og melodier som vil tenne din kreativitet som aldri før. Av innholdet kan nevnes Timbalands offisielle «Bounce Coming Up» trommesettet, sammen med lyder inspirert av Mike Dean, CashMoneyAP, Tainy, Mike Will Made-It, Rance from 1500 eller Nothing, og mange flere.

Kun 500 enheter har blitt produsert, og hver enkelt er individuelt nummerert. Denne begrensede versjonen av MPC Live 2 Beatclub «Timbaland Edition» vil være tilgjengelig fra mandag 3. april som sagt. Og med de kvalitetene disse kommer med regner AKAI det som veldig sikkert at disse vil gå unna veldig raskt.

Kreativ A&R direktør hos AKAI Professional, Andy Mac hadde dette å si i denne anledningen: «Denne eksklusive versjonen, Timbaland Edition MPC Live 2 leverer det ultimate biblioteket med hardtslående trommer i hendene på den neste generasjonen av beatskapere. Dette gir dem den samme ansatsen som Timbaland er kjent for, og noe man kan høre på innspillinger som spenner over de siste tre tiårene.»

Timbaland sier: «Jeg er skikkelig pumpet opp for dette nye samarbeidet. Vi har AKAI, en av de mest legendariske produsentene av musikkutstyr i dette spillet, og MPC har vært et ikonisk instrument i hip hop historien. Det at Beatclub mikser dette opp sammen med AKAI tar med en gang potensialet opp flere hakk og viser hva du kan få til gjennom et kraftfullt samarbeid. Vi snakk kraft, presisjon og kreativitet, alt sammen blandet i hop. Dette vil bli episk. Dette er toppen av når teknologi, kultur og det utmerkede kommer i hop.»

Det er snakk om en frittstående MPC, hvor det ikke er behov for en datamaskin. Den har innebygde stereomonitorer, for å jobbe overalt hvor du måtte sette deg ned med dine ideer. Den er utstyrt med 16 padder i full størrelse og utstyrt med RGB. Den har et krystallklart display på sju tommer. Kommer med et 32 GB SD kort som er lastet opp med trommesett, loops og melodier. Den har også 16 GB internt lager for fabrikklyder og egne ting. Den kommer dessuten også med MPC 2 programvare for Mac eller PC. Den har en signatureutstyrt startskjerm med en Beatclub/Timbaland splasjskjerm. Spesialframstilt seriell plate med produksjonsnummer. Den kommer også med en eksklusiv Beatclub Merch Bundle, for de som gjerne ønsker noen ekstra effekter, og en tolvmåneders abonnement til Beatclub.

Legg inn en kommentar