EarthQuaker White Light

EarthQuaker White Light

EarthQuaker nå, og en oppdatering rundt hva de er opptatt med akkurat nå. Det er en klassiker blant deres produkter de oppgraderer nå. De kan fortelle at de sjøl er spente nok nå, når de slipper en ny utgave av White Light Overdrive. Denne klassiske EQD Overdrive har blitt oppdatert med et nytt kabinett, toppmonterte jackkontakter og den egenutviklede Flexi-Switch teknologi. Som den første av hva de beskriver som en Legacy Reissue serie så vil White Light være begrenset til 2.000 enheter, og disse vil være tilgjengelige hos forhandlere av EarthQuaker over hele verden.

EarthQuaker White Light

White Light er en overdrivepedal som gir en forvrengning med en har klipping, noe som helt klart at den trekker sine linjer klart tilbake til noen av de pedalene som definerte hard rock. Tenk OD250 og Distortion+ uten å bli fullstendig kopi av disse, heller en ny stemme til en gammel lyd om du ønsker å beskrive det på et bestemt vis. White Light gir deg fullstendig kontroll over følelsen og karakteren av forvrengninga sammen med en moderne tilstedeværelse som er skikkelig responsiv i forhold til din spillestil. EarthQuaker regner med at du vil finne denne pedalen mye mer dynamisk, og åpen og harmonisk rik enn de klassiske overdrivepedalene den deler slektskap med.

EarthQuaker White Light

Weight kontrollen gjør det mulig for deg å justere hvordan denne pedalen bryter opp og i det lave registeret, noe som gir deg omfattende muligheter til å forme tonen din. Gain kontrollen går fra ren til en fin og grov tone, og det er massevis av utgangsvolum tilgjengelig for å varme opp inngangen i enhver forsterker. Compression svitsjen gjør det mulig for deg å finstemme karakteren til forvrengningen, hvor man kan velge mellom en åpen tone med mer energi i det øvre mellomtonenivået, og mer bitt i samme omgang, eller mer kompresjon  med mindre bitt og en flatere mellomtonerespons.

EarthQuaker White Light

White Light er fullstendig analog, sann bypass og håndlagd en og en av noen småjævler og en robot i en betingbunker i Akron, Ohio. Den vil få en listepris i USA på $ 159,00.

Legg inn en kommentar