Guild Surfliner

Guild Surfliner HH i Canyon Dusk og Shoreline Mist

Guild er ute med en ny gitar. Denne gitaren bygger videre på det som har blitt Surfliner plattformen deres. Denne varianten vil bli kalt Surfliner HH, og med den mener Guild å hoppe ut i det som kan betraktes som rock og metall genrene, med en HH konfigurasjon og coil-splitting, for en mest mulig variert tonal palett. Denne modellen er inspirert av den ikoniske arven og eksentriske fasonger som man kunne finne i Vintage Guild gitarer og basser. Denne gangen har de valgt å komplimentere denne serien ved å kombinere klassisk stil med moderne egenskaper i en lettere offset kropp i en massiv elektrisk gitar. Denne nikker litt i retning av Guilds nye California Heritage, hvor serien med Surfliner gitarer henter navnet sitt fra det Surfliner toget som beveger seg opp og ned langs kysten i California. Høyglansede kropper er tilgjengelig i hva de kaller Canyon Dusk og Shoreline Mist metalikkfinisher. Bildene gir en indikasjon i det minste.

Guild Surfliner HH

Slanke linjer med kontur fanger den asymmetriske fasongen til kroppen som er gjort av poppel. Halsen kommer med halvmatt finish over en C-formet hals som gir en myk og rask opplevelse når man tar den i bruk. Den er godt balansert og formet til å passe ved enhver reimhøyde. Kroppen møter halsen ved det syttende båndet. Dette er en av de få elektriske gitarene fra Guild som har en skalalengde på 25,5 tommer.

Guild Surfliner HH

Denne modellen er utstyrt med to HB-2 humbuckere med Alnico II magneter. HB-2 pickupene er utviklet for å gjenskape tonen av en vintage Guild HB-1 pickup i et standard humbuckerformat. Utstyrt med Alnico II magneter vil de levere en rik, varm vintage tone.

Legg inn en kommentar