Noen å sjekke ut kanskje?

Asshdown har stadig en del produkter for salg til hyggelig priser

Av og til kan det dukke opp en del tilbud, og et firma som jevnt og trutt fører opp en del produkter for slag er Ashdown Engineering i England, og for de med bass trenger de nok ikke til mye av en introduksjon, for alle andre holder det å si at de lenge har vært en leverandør til svært mange av verdens topp bassister. Ashdown passerte sine første tjuefem år i fjor, noe de strengt tatt ikke gjorde så mye av et nummer ut av. Som alle andre firmaer har også de opplevd en god del utfordringer etter de årene vi hadde med nedstengning. Nå er det en del andre utfordringer, men det er også en tid hvor musikk rent faktisk kan bli et meget avgjørende element.

En 12-bånd 600 er en sak på tilbud

Dersom du skulle ha et ønske om å følge med på nyheter og tilbud fra Ashdown er det bare å melde seg på det nyhetsbrevet de sender ut i løpet av årets gang. Går dere inn til hjemmesiden til Ashdown dukker alt av såkalt B-Stock opp, og det er bare å gå gjennom de produktene som der listes. Her er det forsterkere og kabinetter, hodetelefoner og annet tilbehør – https://ashdownmusic.com/collections/b-stock?goal=0_20c55dd6d7-cdd13d2196-1203974697&mc_cid=cdd13d2196&mc_eid=f532fb8564 – i de fleste tilfellene er det snakk om produkter med små kosmetiske feil, feil som gjør det vanskelig å selge dem over disk til full pris. Det å ta noe av dette i bruk på et godt vis vil raskt dekke over alle slike ting. Det er uansett ingen som går ut av en konsert nynnende på brumminga fra en forsterker – det er, forhåpentligvis, musikken som skal drive det hele.

CTM-300 topp

Blant de produktene som er tilgjengelig nå, så lenge det måtte vare, er blant annet toppen CTM-300, som har blitt flittig brukt av en rekke bassister. Den er litt tradisjonell i formen, litt som topper opp gjennom historien. Det er snakk om en ren rørforsterker, det er ikke minst hva som er med på å gi den forsterkeren karakter. Ashdown har, denne gangen også noen kabinetter de kan tilby, CL-115 er et solid kabinett som er i stand til å levere.

Meters OV-1 B-C

De har en og annen hodetelefon fra sin Meters divisjon, og i denne omgang er det OV-1 B-C, for de som gjerne vil gå den veien. Meters, som peker tilbake til det VU-meteret som Ashdown har benyttet i svært mange år, og som også går igjen på sidene av hodetelefonene de leverer. Ta en tur innom for en titt i det minste, og som sagt registrer dere gjerne for nyhetsbrevet de av og til sender ut.

Ashdown har også en serie med monitorer utviklet for bruk i studioer, og her har de også et og annet tilbud gående på fire av disse modellene nå. Dette er monitorer hvor det spesielt har vært lagt vekt på å formidle alt av vokal på et best mulig vis. Som referanse har de gått etter den BBC-spesifiserte LS3/5A, som har blitt produsert av et utvalg høyttalerprodusenter under årenes løp. Disse er drevet av klasse D forsterkere, som jo gjerne er det man ser i det meste i dagens verden, og elementene som er benyttet er spesifisert for lang levetid med stabil levering av lyd for kritisk lytting.

Legg inn en kommentar