Phil Jones Bass X4 Nanobass

Steve Bailey og Victor Wooten med hver sin X4 Nanobass mini-combo

Så til en liten nyhet, bokstavelig talt, fra Phil Jones Bass. Det er et firma som er godt kjent for å bygge en hel del meget kompakte forsterkerløsninger for bassister først og fremst. Med sin nye X4 Nanobass har de gjort det igjen. Det er en enhet som enkelt går inn i enhver ryggsekk, eller bag, for de tilfellene hvor man trenger til noen skikkelig kompakt i forbindelse med et oppdrag. At Phil Jones kan «lite», som de sjøl sier det, og det de nå har levert med denne enheten er noe som virkelig overrasker når man tar den i bruk. Den kommer med alle de kvalitetene man er godt vant med når det gjelder Phil Jones Bass, og har akkurat det som trengs av egenskaper til å få jobben gjort.

Phil Jones Bass X4 Nanobass mini-combo

X4 Nanobass er den minste og mest portable enheten som Phil Jones Bass har utviklet så langt. Den er primært utviklet for bruk på skrivebordet i et hjemmestudio eller som en ren øveforsterker. Den fungerer helt utmerket sammen med en bass, men det er også ypperlig i bruk sammen med gitar, ukulele, fiolin og elektroniske trommer, og hvordan man tar den i bruk er mer noe som vil bli avgjort av den enkelte bruker mer enn noe annet. Det er en frittstående enhet som kommer uten andre utganger enn det som den innebygde fire tommers høyttaleren vil gi. Det er enkelt å koble til en iPad eller noe lignende i forbindelse med øving eller mindre framføringer. Du knekker i det minste ikke ryggen med en enhet som dette.

Phil Jones Bass X4 Nanobass mini-combo

Bildene gir et lite inntrykk av formatet, men man må oppleve den for virkelig å oppleve det svært begrensede fotavtrykket en X4 Nanobass fra Phil Jones Bass avgir. Det er en mini-combo beregnet for bass, gitar, ukulele og alle instrumenter som trenger til forsterkning. Dette er en transistorforsterker, og den kommer med en digital forsterker del som yter 35 watt. Den er utstyrt med et DSP-basert aktivt delefilter og den kontroll for det dynamiske omfanget.

Phil Jones Bass X4 Nanobass mini-combo

Den er utstyrt med en tre-bånds EQ med en boost og kutt på +/- 15 dB per bånd. Den er utstyrt med en inngang for eksternt utstyr, via en 3,5 millimeter jack eller Bluetooth, med justerbart nivå. Enkel tilkobling og avspilling fra en ekstern enhet via Bluetooth 5.0 hodetelefonutgang. X4 Nanobass er utstyrt med en fire tommers Neo-Power høyttaler med en frekvensgang fra 72 Hz til 15 kHz. Det er kontrollen for inngangsnivå, Aux/Bluetooth nivå, bass, mellomtone, diskant og master volum. Den kan plugges inn hvor som helst i denne verden hvor man kan få fra 100 til 240 volt levert. Dimensjonene er 160 x 200 x 198 millimeter for bredde, dybde og høyde. Vekta er 2,4 kilo, så den vil helt klart ikke by på særlige problemer å dra med seg omtrent hvor som helst. Den kan leveres med sort, hvitt vinylcover. Den vil ha en anbefalt utsalgspris på Euro 369,00, og den er tilgjengelig nå, for de som måtte lure på det. De som ønsker å sjekke ut mer om denne lille enheten kan gå til https://pjbworld.com/cms/index.php/p-x-4-combo-amp/ hvor man finner all informasjon om både X4 Nanobass og alle de andre produktene Phil Jones Bass produserer.

Legg inn en kommentar