Marshall Electronics – nye PZT-kameraer

De nye modellene fra Marshall Electronics CV730-BHN og CV730-ND3

Marshall Electronics vil presentere to nye PZT-kameraer på det kommende NAB i Las Vegas i løpet av april i år. NAB var ganske godt i gang allerede i fjor med sitt arrangement i den byen, og ting tyder på at det ikke vil bli noe mindre interessant dette året heller. Det er noen bransjer nå som griper solid fast i de mulighetene for å kjøre slike arrangementer igjen nå. Det er forståelig, og det har ikke bare med utstillere og utstyr å gjøre, men en hel del med det sosiale å gjøre. Dette er møtesteder og smeltedigler for det meste som vil komme til å skje i de respektive markedene i den tida som kommer å gjøre. NAB har alltid et omfattende faglig rettet program gående for de som kommer, og dette er ting som blir meget godt besøkt under de dagene dette arrangementet foregår ute i ørkenen i Las Vegas.

De to nye kameraene Marshall Electronics nå presenterer bærer betegnelsene CV730-BHN og CV730-ND3. Begge disse kameraene kan tilby det siste i Full-NDI og NDI/HX3 teknologi, og de vil være ideelle for kringkasting som krever lav grad av forsinkelse og en kringkasting av innhold med en høy kvalitet.

Marshall Electromics CV730-BHN

For de som skulle reise til NAB så vil man finne Marshall Electronics, disse kameraene og alt det andre det firmaet kan tilby markedet på stand C5520 i Central Hall. Dette er kameraer som er utviklet for å gi kringkastere, som ønsker å produsere innhold med en kraft som overbeviser og hvor man vil trenge til både mindre folk for gjennomføring av sending og også begrensninger når det gjelder IP-båndbredde. CV730-BHN Full-NDI kameraet inkluderer en Full-NDI FPGA samtidig som det også kan tilby fordelene ved NDI/HX3 og standard IP (HEVC/SRT) strømmer. Det nye CV730-ND3 PTZ kameraet kommer med den nye NDI/HX3 plattformen og standard IP (HEVC/SRT).

Begge kameraene deler en 4K-sensor fra Sony med 9,2 millioner billedpunkter, bakbelyst firkantbaserte billedpunkter. Begge kameraene kan tilby et zoom-område fra 6,5 til 202 millimeter, noe som gir et zoomområde på 30 ganger. CV730-BHN kommer med to samtidige SDI (BNC) utganger 12GSDI + 3GSDI med genlock synkronisering, så vel som HDMI og USB 3.0 opsjoner når applikasjonene krever det. CV730-ND3 kommer med en 12GSDI, HDMI og USB 3.0 utganger.

Marshall Electronics CV730-ND3

«Lav forsinkelse og tapsfri videokompresjon er store poenger for kringkastere gjennom de seneste årene, og vi er glade for å kunne bringe disse to PZT-kameraene til markedet,» sier Tod Musgrave, direktør for kameraer hos Marshall Electronics, «Som en av de tidlige tilhengerne av NDI/HX fra 2018, er vi veldig spente når vi nå fornyer alle NDI/HX modellene til de nye HX3 kodeksene og for lansering av vår første Full-NDI modell.»

Alle CV730 modellene støtter nå Smart Auto-Fokus ved bruk av AI brikker for å ta vare på ansiktsegenskaper og for å optimalisere fokus når det kommer til detaljer i ansikter over tid. PZT-kameraene har en horisontal panorering på 340 grader med en tilt på opp til 120 grader med hastighetsjustering fra langsom til rask avhengig av hastigheten til å sette opp den neste scenen. Dette gir en hel del spillerom til den enkelte kreatøren når man skal fange inn UHD eller HD video. Begge kameraene kommer med rekke egenskaper og vil enkelt passe inn i stort utvalg oppgaver i forbindelse med kringkasting og profesjonelle AV-sammenhenger.

Mer om disse kameraene finner dere hos www.marshall-usa.com , hvor de også har all nødvendig informasjon for å komme i kontakt med distributører av disse kameraene.

Legg inn en kommentar