RockBoard & Lakland i Europa

RockBoard ISO Power fra Warwick i Tyskland

Året er så smått i gang, og det kan jo være greit å komme litt i gang for egen del også. Ikke for det – det har jeg uansett vært hele tida. Bloggen har fått lide litt på grunn av det. Sola er på vei opp på himmelen, og den egne formen er på oppadgående. Da kan det passe å ta unna en del saker som gjerne kommer min vei gjennom hele året, og så sende det videre ut i verden fra dette stedet. Varmer opp med en del mindre saker nå, og i de dagene som kommer, så får vi se hvor raskt våren melder seg for alvor dette året.

Fronten

Tar heller unna en del likt og ulikt fra den store verden, og hvor nyttig det vil være er i enden helt opp til den som måtte snuble over dette og så foreta seg noen ytterligere undersøkelser i enden. Først ut er Warwick med en ny strømforsyning for gitarister, hvor de helt klart har tatt noen nødvendige hensyn for å sikre at ting vil være interessant for musikere som gjør seg avhengig av ulike effekter til sine instrumenter.

Innholdet i den pakke som er RockBoard ISO Power Block V10

RockBoard ISO Power Block V10 er en strømforsyner som er ment for behov opp til ti enheter. Alle utgangene er trafoisolerte og omfattende filtrert. Det er åtte utganger for 9 volt for en maksimal belastning på 150 mA hver. Det er også to utganger med 18 volt ut med en maksimal belastning på 400 mA hver. Alt dette er bygd for å forsyne opp til ti effektpedaler samtidig uten noe tilført støy overhodet. Den avanserte filterteknologien som blir benyttet i hver av utgangene forhindrer høyfrekvent støy. Det er også bygd inn en robust beskyttelse av kretsene i hver utgang i forhold til mulig kortslutning, noe som betyr at alle de tilkoblede effektpedalene blir effektivt beskyttet i tilfelle av kortslutning. Individuelle LED-lamper indikerer kortslutning for hver enkelt 9 volts utgang. Skulle en kortslutning oppstå vil kun den utsatte utgangen bli berørt, og slått av umiddelbart slik at man uforstyrret garantert kan fortsette å bruke resten av effektene.

I et lite perspektiv

Det følgende er noen av høydepunktene i denne strømforsyningen: Multi-power strømforsyning for effektpedaler med ti isolerte utganger. Avansert filterteknologi forhindrer høyfrekvent støy. En ekstern trafo forhindrer lavfrekvent forstyrrelse. Den maksimale effekten fra denne enheten er 2.000 mA. 8 x 9 volt utganger ved 150 mA hver, 2 x 18 volt utganger med 400 mA hver. Individuelle status LED og kortslutningsbeskyttelse for hver 9 volt DC utgang. Den kommer med en ekstern strømforsyning 18 volt DC, 2 A med pluggadaptere for EU, UK, USA, AU/NZ. Pakker kommer også med ti RockBoard flate strømkabler, 60 centimeter, inkludert en RockBoard Power Ace Voltage Doubler Y-kabel, og inkludert en RockBoard Power Ace Current Doubler Y-kabel. Dimensjonene på denne enheten er 123 millimeter lang, 70 millimeter bred og 26 millimeter høy, med en vekt på 180 gram.

Ytterligere informasjon finner du via – https://shop.warwick.de/de/detail/index/sArticle/36575/sCategory/3086 – og RockBoard ISO Power Block V10 er tilgjengelig nå.

Lakland Guitars

En annen melding fra Warwick og W-Music Distribution kan fortelle, for de som måtte finne det interessant, at Warwick har overtatt distribusjonen av Lakland Guitars i Europa. Dette er en løsning som også inkluderer Norge, så om man lurer på et instrument fra denne produsenten med opphav i Chicago, Illinois, så er dette veien å gå i Europa. Lakland Guitars ble etablert i 1994, og har siden den gang produsert instrumenter for en god del kjente musikere som – Geezer Butler fra Black Sabbath, Darryl Jones fra Rolling Stones, Tobin Esperance fra Papa Roach, Adam Clayton fra U2 og Tim Commerford fra Rage Against The Machine. Donald «Duck» Dunn fra Booker T and the MG’s rakk også et instrument fra denne produsenten før han la ned sitt instrument.

«Vi er spente og beæret over å bli assosiert med W-Music Distribution. De er en høyt respektert distributør av bedre utstyr for musikere og som produsent av virkelig fine instrumenter som vil matche veldig bra med Lakland,» sier John Pirruccello, direktør hos Lakland Guitars.

Lakland Guitars finner du her – www.lakland.com

W-Music Distribution finner du her – www.w-distribution.de

RockBoard Cinque 5.3 MAX

RockBoard Pedalboard Duo 2.3, Tres 3.3, Quad 4.4 og Cinque 5.3 Max er nye innspill fra RockBoard når det gjelder pedalbrett. De kommer alle med den grunnleggende konstruksjonen som RockBoard har vært kjent for. Det er snakk om en stødig og lett konstruksjon av aluminium for alle disse brettene, perforert for enkel montering av enkel montering av pedaler.  Kommer med monteringshull for RockBoard LED lys (som må kjøpes ekstra). Et ekstra U-formet støttestag for ekstra stabilitet. Ti graders vinkel og en absolutt ren flate for montering – ingen synlige sveisepunkter. Pulverlakkert overflate, og inkludert nødvendig tape for festing av effekter, samt noe for å knyte kabler i hop med.

RockBoard 2.3

RockBoard DUO 2.3 har plass for et sted fra sju til elleve pedaler, med målene 722 millimeter bred, 142 millimeter dybde og en høyde varierende fra 35 – 58 millimeter. Er tilgjengelig nå.

RockBoard Tres 3.3

RockBoard TRES 3.3 med plass for et sted fra ni til fjorten pedaler, og med målene 722 millimeter bred, 236 millimeter dyp og en høyde fra 37 til 71 millimeter. Er tilgjengelig nå.

RockBoard Quad 4.4

RockBoard QUAD 4.4 med plass for ni til atten effektpedaler, og med målene 722 millimeter bred, 330 millimeter dyp og med en høyde fra 37 til 71 millimeter. Er tilgjengelig nå.

RockBoard Cinque 5.3 MAX

RockBoard CINQUE 5.3 MAX med plass for femten til tjuefem pedaler, og med dimensjonene 826 millimeter bred, 498 millimeter dyp, bredde for nivå to er 826 millimeter og dybde på 218 millimeter, med en høyde varierende fra 37 til 164 millimeter. Vil være tilgjengelig fra mars.

Mer informasjon finner du via www.rockboard.de

Legg inn en kommentar