Boutique Guitar Showcase på NAMM 22

Velkommen inn

Det er en ide som har blitt utviklet over litt tid, og den var på plass under NAMM i januar 2020. Var på plass dette året også. Det jeg snakker om er Boutique Guitar Showcase, og det er nettopp hva det er. Det var noen andre aktører til stede dette året, noe som helt klart gjør det langt mer interessant. Det er en person som har regien over det hele, og han har helt klart gjort en god jobb ut av det hele. Jamie Gale er navnet, og han er kurator for denne avdelingen på NAMM. De som var til stede var svært fornøyde i alle fall, for det var helt klart en plass som trakk til seg en hel del folk. Jeg lar bildene tale i dette tilfellet.

Det er en stor sannsynlighet at dette også kan bli en del av det neste NAMM showet i Anaheim. Da er det snakk om april neste år, altså april 2023.

Legg inn en kommentar