NAMM i Anaheim 2022

Det er enkelt å se at man har kommet rett når man vel er framme i Anaheim

For de som måtte lure – det er tid for NAMM igjen. Denne gangen i juni for første gang, og siden vi snakker om California betyr det en høy sannsynlighet for en hel del sol og god varme. Det har man allerede notert seg vil være tilfelle.

Scenene er i ferd med å rigges klare for showet

Det har gått et par drøye år siden sist gang det var et NAMM show i Anaheim. Det siste var i januar 2020. Om alt går etter planene vil det neste showet dukke opp i april 2023, for deretter å være tilbake på plass i januar igjen fra 2024. Vi får se hva verden sier om det når man kommer så langt. Mye kan komme til å skje, og mye skjer jo akkurat nå uansett.

Fasaden på Anaheim Convention Center har tatt form

Jeg vil gjøre et forsøk på å få plassert noen inntrykk i denne bloggen i de dagene som kommer, med en stor sannsynlighet for at noe av det også vil bli spredt ut i tida etter NAMM. Detaljene rundt dette showet kommer jeg tilbake til etter hvert som det blir kjent. Det viktigste nå er å komme i gang, og de som jobber med forberedelsene var godt i gang når jeg kom inn på onsdag 1. juni til Anaheim. Dagen i dag vil gå med til det som kalles Preview Day, hvor et knippe av utstillerne vil presentere noe av det de bringer med seg inn. Vil forsøke å ha en presentasjon av noe av det som det neste som kommer opp i denne bloggen.

Da er dere varslet.

Legg inn en kommentar