BriteShot – BritePower

BritePower

Så kommer meldingen om at BriteShot vil lades opp med BritePowers modulære strømsystem, for å gi en bærbar strømforsyning med god varighet og strøm klar for bruk til en rekke situasjoner. BriteShot er en industrileder når det kommer til LED-lyd løsninger, og dessuten også en ekspert i Covid-saniteringsprodukter. De har nå utvidet sin produktserie med det nye BritePower modulære strømsystemet. Dette er et mobilt og solid bygd for røff bruk, om det måtte kreves, og det er et system som vil gi deg kontinuerlig tilgang på kraft ved hjelp av litium-ion manganfosfat batteripakker, med pakker som kan skiftes ut uten strømavbrudd. Det kommer med et lite fotavtrykk og lang levetid. BritePower pakkene gir strøm for kommersielle applikasjoner, inkludert film og underholdning så vel som for bruk i hjemmet, ved å tilby en strømkilde du kan stole på til en rekke ulike applikasjoner.

BritePowers grunnsystem består av en lader, en 4kW AC til DC inverteringsenhet og et 2,5 kWh (kilowattimer) batteripakke. Flere batteripakker kan kobles til samtidig, parallelt til inverteringsenheten, for å øke strømkapasiteten til 5kW eller mer. Alternativt kan et batteri bli ladet mens et annet er i bruk. I det oppsettet kan et fullt oppladet batteri bli koblet til systemet før man fjerner det som er i ferd med å gå ut, noe som gjør det mulig å få kontinuerlig og uforstyrret strømforsyning, noe som er noe man absolutt må ha i situasjoner hvor kontinuerlig drift vil være av avgjørende betydning.  Hver batteripakke lades opp i løpet av to og en halv time, og de varer i tre timer avhengig av strømkonsumet.

«Med år fylt opp med kunnskap og erfaring overfor film- og fjernsynsindustrien, vil BritePower systemet tilby kunder en strømkilde man helt ut kan stole på, og noe som gjør det mulig for dem å forsyne kameraer, lys og andre produkter med strøm der man måtte befinne seg med settet,» sier Roy McDonald, en av de som var med på å starte opp BriteShot. «Ved å eliminere bruken av generatorer i forbindelse med enhver applikasjon. BritePower systemet trenger heller ikke til tillatelser, noe som gir en løsning som gir bedre mobilitet, fleksibilitet og tilgjengelighet når det kommer til å anvende et strømsystem man kan stole på.»

BritePower

I tillegg til film og underholdning, vil BritePowers fornybare strømkilde kunne gi strøm til en rekke andre bruksområder også, inkludert jordbruk og kultivering, sjukehus, skoler, nødtjenester, motstandsdyktighet generelt, fritidskjøretøy og mye mer. Enkelt i bruk, og systemet har en svært brukervennlig design. 30-amp inverteringsenheten, batteriet og laderen er spesialbygd og tilpasset transportkasser som gjør det veldig transporteffektive.

For å bedre brukbarheten mest mulig har disse pakkene hjul på hver enkelt koffert, og som opsjon kan de også bli levert for rackmontering der hvor det vil være mer hensiktsmessig. Dette er hva som er med på å gjøre det hele til en ekstremt portabel løsning for nye og eksisterende strømbehov i forbindelse med en produksjon. Den kommer i tillegg også med en på/av bryter for enkel bruk og trygg transport. Pakkene er framstilt av ikke-giftig og ufarlig materiale som enkelt kan resirkuleres i enden. BritePower systemet benytter seg av det tryggeste og mest miljøvennlige litium-ion kjemien som er tilgjengelig i dag for bruk uten særegne krav til ventilasjon, kjøling eller termisk regulering, og det er ingen risiko for termisk overbelastning og brann. BritePower modulære strømsystem er tilgjengelig både for leie og kjøp.

Mer om firmaet og produktene finner du her – https://www.briteshot.com/ – et firma som har regionale kontorer i Atlanta, Los Angeles, New York City, Toronto så vel som internasjonal representasjon. BriteShot er en leverandør av LED-lys løsninger for fjernsyn, film og eventer. Etter å ha gjort noen endringer i sin forsknings- og utviklingsavdeling midt i Covid-perioden, er nå BriteShot nå også i stand til å spesialisere når det kommer til spesialprodukter når det gjelder saniteringsprodukter i forbindelse med Covid-19, inkludert deres AirAffair luftfiltreringssystem og Airlock saniteringstelt, mer informasjon om dette finner du på deres nettsider.

Legg inn en kommentar