Nugen Audio – Rockboard

Nugen Audio gavekort og innholdet av swag i baggen

Er du klar for en konkurranse har Nugen en for deg. Tittelen på denne konkurransen er «Show Us Your Setup», og det er hva det handler om. Du må være rask nå siden dette er noe som startet opp 18. mai og som vil løpe fram første juni i år. Det konkurransen ber om, som sin eneste oppgave, er at miksere og produsenter sender inn bilder av sitt studio eller arbeidsstasjon med NUGEN Audios Paragon romklang på skjermene sine. De som deltar i konkurransen er med på en trekning med et utvalg av det som gjerne beskrives som swag, eller promomateriell om man vil, med Nugen som tema, pluss en verdikupong pålydende 599 US dollar, noe som vil holde for en full nedlasting av Paragon plug-in eller ethvert Nugen-produkt med tilsvarende verdi.

Tre lykkelige vinnere (første, andre og tredje pris) vil bli trukket av et panel bestående av tre ansatte hos Nugen Audio, og det hele baseres på kvaliteten på bildene som blir sendt inn. Nugen Audio vil annonsere vinnere 8. juli 2021, hvor hver enkelt vil motta en bag fra Nugen Audio som vil inneholde et Nugen krus, øreplugger, penner og maske. I tillegg kommer som sagt et beløp på 599 dollar til vinneren av førsteplassen, mens nummer to vil vinne en verdikupong pålydende 99 dollar.

Det å bli er enkelt, og det er fullstendig gratis. Deltakerne må være over atten år, og det eneste du må gjøre er å ta et bilde eller fler av oppsettet sitt, med Paragon åpnet opp på skjermen på datamaskinen og så laster man det opp på et nettbasert skjema – https://nugenaudio.com/show-us-your-setup/ – og så er det bare å krysse fingrene. Oppsett fra alle regioner og i alle mulige fasonger og formater, fra profesjonelle studioer til hjemmestudioer, vil bli tatt med i betraktningen til denne konkurransen.

For å best kunne betjene en så stor gruppe deltakere som mulig vil det være mulig for alle deltakerne å laste ned en prøveversjon av Paragon før man deltar. Deltakere blir oppfordret til å sende inn flere bilder slik at de kan øke sine sjanser, men alle deltakerne vil kun være i stand til å vinne en enkelt pris.

Deltakerne kan også sende inn sine bilder via epost til competitions@nugenaudio.com med «Show Us Your Setup» som subjekt. Når du legger inn skjemaet må du huske på å inkludere navn, epostadresse, Instagram-håndtak og en kort beskrivelse av studioet eller arbeidsstasjonen. Når du melder deg på gir du samtidig Nugen Audio tillatelse til å publisere alle bilder som kommer inn for markedsføringssammenheng. Det vil ikke være noe kontantalternativ til prisene som vinnerne måtte gå avgårde med. Vil du vite mer tar du turen innom – https://nugenaudio.com/show-us-your-setup/ – resten er helt opp til deg. Hva som vinner av disse bildene er helt åpent, så om du har lyst har du lov.

Jordanis Sountulidis

ROCKBOARD i Markneukirchen i Tyskland, en avdeling av Framus & Warwick, kan opplyse om organisasjonsmessige endringer – en ny person har kommet ombord. Det er snakk om en ny produktsjef for Rockboard, i et forsøk på å forsterke organisasjonen i forlengelse av alt som i dag representeres av det varemerket. Det har blitt solid økt under de siste årene, så behov for mer folk vil alltid være til stede.

Navnet på det nye tillegget til Rockboard er Jordanis Sountulidis. I tillegg til ansvar som produktsjef, markedsføring og eksport, skal hans arbeid også fokusere på videre teknisk utvikling av produktene innenfor det som er Rockboard. Med hans mange år med erfaring fra industrien så vil han helt klart berike firmaet med sin omfattende kunnskap når det handler om gitarer, basser og tilleggsutstyr.

Rockboard har jobbet seg opp til å bli en av de sentrale produsentene innenfor sitt sjikt i dagens marked. Rockboard kan i dag tilby et omfattende utvalg med tilleggsutstyr for moderne pedalbrett og effekter med sine mer enn 350 produkter i den egne katalogen. Mer om Rockboard og produktene finner du her – https://www.rockboard.de/en/ – og der skal alt være representert.

Legg inn en kommentar