Martin VDO Atomic Bold

Martin, et underselskap hos Harman, introduserer VDO Atomic Bold Creative LED Hybrid lampeoppsett. Det nyeste tillegget til VDO Atomic familien kombinerer høyt lysutbytte, full-farge LED og fire anvendelige lys i en enkelt pakke.

Harman Professional Solutions, den globale lederen når det kommer til audio, video, belysning og styring, introduserer i dag et nytt produkt fra Martin . Martin by Harman VDO Atomic Bold Creative LED lampeoppsett. Her loves det at det vil bli levert et omfattende omfang av funksjonalitet for å støtte opp om et utvalg applikasjoner. VDO Atomic Bold kombinerer industriledende egenskaper, utseende og effekter som trygt plasserer den i kategorien en av de mer sofistikerte hybride LED-lampene på markedet.

Høy lumenutgang, sann tungsten simulering, smart låsemekanikk og et kompakt fotavtrykk sørger for å gjøre VDO Atomic Bold kraftfullt anvendelig. Den kombinerer en blindfunksjon for publikum, strobelys, kreative LED pixel/overflate (stråle og aura) og scenevask. VDO Atomic Bold utstyrer lysdesignere med en omfattende palett av applikasjonsmuligheter.

Lampeoppsettet beholder den samme presise låsemekanikken, den samme universale kablingen og et utseende ikke ulikt sin populære slektning VDO Atomic Dot, med den er mye større og med et kraftigere full-farge LED lumeneffekt. I tillegg til dens unike, åttekantede design som tilbyr både enkelt lys eller et oppsett med mange, kan VDO Atomic Bold også tilby full kontroll via Martins egen P3 programvare og også Art-Net, sANC og DMX protokoller, noe som gjør det mulig å kjøre lampene fra en mikser, en videokilde eller en miks av begge deler.

Og sjøl om den gruppen man ønsker å støtte opp om er utleiekunder og lyddesignere som jobber med konserter/turneer og fjernsynsshow, så vil VDO Atomic Bold også være en perfekt løsning for større firmaer og den litt mer kresne enden av nattklubbmarkedet.

«Creative LED gir lysdesignere så mange muligheter til å reflektere visjonen til den enkelte artisten og for unikt å kunne fange og illustrere den historien som blir fortalt fra scenen,» sier Wouter Verlinden, produktsjef for Creative LED produkter hos Martin. «Når vi hørte fra designere om hvor mange bruksområder de klarte å få ut av VDO Atomic Dot, visste ve med en gang at det neste steget i utviklingen av denne familien ville være en større lampe som kunne oppnå de samme målene, men med en større, friskere i fullfarge og samtidig også kunne tilby en hel del flere konfigurasjonsløsninger. Vårt team av ingeniører løftet lista med VDO Atomic Bold, og vi tror at den vil gi kraft til og inspirere designere til å skyve grensene videre når det kommer til design og applikasjon.»

Legg inn en kommentar