Keeley Supro Custom 12 – Framus & Warwick brukermappe av skinn

Designet i samarbeid med Robert Keeley fra Keeley Electronics som en oppfølger til bestselgeren Custom 10, er Keeley Custom 12 bygget for sømløst å integrere dine pedaler rett inn i hjertet av en rørbestykket Supro forsterker. Forforsterkeren og to-bånd EQ-seksjonen perfekt avstemt for plassering av dine gainpedaler i fronten av forsterkeren, samtidig man har i behold Suproens mellomtone signatur og dens fenomenale følsomme dynamikk. En transparent effektsløyfe gir deg det ideelle punktet for å sette dine delay- og romklangeffekter inn i denne forsterkerens fullstendig rørbaserte kretser, og på det viset unngå uønsket forvrengnings- og modulasjonseffekter. Keeley Custom 12 kommer med den legendariske Celestion G12M-65 Creamback høyttaleren, som ble utviklet på seksti-tallet og siden den gang har vært høyt verdsatt av noen av de største navnene innenfor gitar siden den gang, og fortsatt er det i dag. Den produserer en vintage, treaktig tone mens den fortsatt er i stand til å levere en hel del kraft, noe som gjør den perfekt til moderne forsterkere. En overbevisende bånn komplimenterer en varm og vokallignende mellomtone, med en godt pakkende øvre mellomtone og søt, velartikulert diskant. En Mastervolum krets sørger for at du kan styre det lydnivået som kommer ut av høyttaleren, samtidig som den kaster ut omfattende mengder med gain fra den ECC83S-basrte forforsterkeren eller dine favoritter blant dine vrengpedaler.

Dette er en forsterker som leverer en utsøkt klasse A tone. Via den ECC83S-baserte forforsterkeren øses det på med gain, mens en Bruce Zinky designet katodebasert klasse A seksjon bestykket med førsteklasses Tung-Sol 6v6GT rør skaper den lett gjenkjennelige Supro-lyden.

Den kommer i en spesialdesignet blå flodhestsimulert tolex-vinyl trekk, med det vanlige blå/sølv grillstoff. Hvite pyntelister og et hundebeinaktig håndtak, samt en gravert topplate som er merket med Supro og Keeley Electronics, slik at man vet hva opphavet til denne modellen er.

Framus/Warwick kommer nå med et Framus & Warwick Masterbuilt brukersett utført i ekte skinn. De mener jo det at du som musiker, enten du er amatør eller profesjonell, så må du alltid ha med deg det rette verktøyet slik at du kan holde ditt instrument i tipp topp stand, og foreta de nødvendige justeringene overalt der du måtte befinne deg til enhver tid.

Alle Teambuilt og Masterbuilt instrumentene fra Framus og Warwick kommer nå med disse skinntaskene, og de er utstyrt med alt det du måtte trenge til for vedlikehold og justeringer. Med i mappa fra Framus følger det med rengjøringsklut, 1,5 og 2,5 hexnøkler, truss rod verktøy, sikkerhetslåser og et sertifikat. Warwick har en mappe som inneholder stort sett det samme, men med en ladekabel og batteri samt bivoks (strenger er ikke inkludert).

Disse individuelt tilgjengelige mappene er spesifisert som følger:

Høykvalitets Framus og Warwick Masterbuilt/Custom Shop brukersett.

Ekte skinn, sort eller brun, med logoen til Framus, Warwick eller Sadowsky preget inn i skinnet

Søm som løper rundt hele mappa.

Det er ytterligere innerlommer for strenger, dokumenter, verktøy og produkter for stell av instrumentet (dette er ikke inkludert i leveransen).

Inkluderer 1,5 og 2,5 hexnøkler, tross rod verktøy og en Framus eller Warwick poleringsklut.

Dimensjon brettet sammen er 32 x 26 centimeter, åpen er den 76 x 26 centimeter.

Vekta uten verktøy er 0,54 kilo.

Hva dette vil koste hos deg må du sjekke ut hos den som selger deg ditt utstyr. Warwick har litt mer informasjon, for de nysgjerrige, på sine sider – https://shop.warwick.de/en/brands/warwick-accessories – det er bare å ta turen innom for å sjekke ut hva dette er.

Legg inn en kommentar