Ashdown Engineering – Filling Distribution

Ashdown Engineering, som mange kjenner som produsent av bass- og gitarforsterkere, har annonsert at de har utpekt Filling Distribution, en fransk distributør av musikkinstrumenter, til sin distributør på det europeiske kontinentet. De vil forestå alt arbeid mot markedet i Europa. Det er en ny start for Ashdown, da det vil bety at nye relasjoner med europeiske kunder vil bli etablert, bygger som det vil gjøre på tidligere suksess med et antall ulike distributører og en direkte kontakt med tyske kunder.

Filling Distribution ha blitt utnevnt til å styre all handel med Europa og de skandinaviske landene. Planen er at man via Filling Distribution skal utvikle videre Ashdowns kundebase, og også bidra til vekst i markedet. Filling Distribution vil gi Ashdown med nye kanaler som det kan distribueres til, og med det lansere nøkkelprodukter inn i alle markedene. De vil gjennomføre en gjennomtenkt plan som vil bygge på alt Ashdown, noe som er både kommersielt og strategisk.

Strategien til Filling Distribution er å reintrodusere Ashdown til det europeiske markedet vie grundig utvalgte kanaler – noe som skal være med på å sikre at varemerket blir posisjoner med en klar artistdrevet tilnærming. Ved å benytte seg av lokal ekspertise og Filling Distributions unike nettverk, vil partnerskapet sørge for at Ashdown blir videre utviklet gjennom alle territoriene, gjennom noe som vil være en grundig forhandlerstrategi. Det er i all hovedsak skapt for dette musikkinstrumentmerket.

Daniel Gooday, daglig leder hos Ashdown Engineering, legger til: «Det er en spennende tid for Ashdown og denne utnevnelsen vil sørge for å få oss representert i Europa på det viset vårt varemerke fortjener. Med et stort og pasjonert team bak seg vil Filling Distribution gjøre en utmerket jobb. Den markedsstrategien vi nå har på plass vil bidra til å lansere Ashdown inn i disse nøkkelmarkedene, og på det viset utvikle vår kundebase, men også for å støtte opp om de ambisiøse planene vi har for utvidelser.»

Julien Carlier, direktør hos Filling Distribution, la til: «I lang tid har vi sett etter et kult varemerke med bassprodukter som vi kunne legge til vårt spesialiserte tilbud., og i dag er vi stolte over å kunne representere et prominent varemerke innenfor musikkinstrumentindustrien, som jo er tilfelle med Ashdown Engineering. Vi er entusiastiske, og vi er beæret over det faktum at Mark og Dan, så vel som resten av teamet hos Ashdown, har lagt sin tillit i oss og i Filling Distribution slik at vi kan representere deres varemerke og produkter gjennom hele Europa.»

Ved å spesialisere i alle ting musikalsk, som gitarer, forsterkere, effektpedaler, ekstrautstyr, lydprodukter og mye mer, kan Filling Distribution skryte av å ha en eksepsjonell ekspertise for å støtte best mulig opp om deres distribusjon av ethvert firma innenfor industrien for musikkinstrumenter. En allianse med det danske firmaet Audio Distribution Group, satt opp i 2016, styrket Filling Dsitributions tilbud med muligheten til å legge til lydprodukter til porteføljen.

Resten av 2021 vil oppleve at Ashdown vil presentere en rekke spennende nye produkter fra Ashdown, med tilbud om bassgitarer med høy kvalitet, forsterkere, bass kabinetter, pedaler og en hel del mer – så vel som en plan for hva som vil bli et monumentalt år i 2022, det året da Ashdown vil feire sitt 25 års jubileum.

Ashdown Engineering har også lansert en ny serie med Virtual Cabinets, virtuelle kabinetter med andre ord, sammen med Two Notes Audio Engineering. Det har blitt nevnt i en tidligere blogg på denne plassen, men det kan med fordel nevnes igjen. Ashdown Engineering har annonsert et samarbeid med Two Notes Audio Engineering, hvor ikke minst anvendelsen av deres DynIR (Dynamic Impulse Response – dynamisk impulsrespons) for å skape virtuelle kabinetter ut av noen av Ashdown Engineerings kabinetter. Dette favner alt fra ABM-serien til deres unike CL-310 kabinettet som ble designet for Guy Pratt. Utvalget på seks kabinetter inkluderer ABM-810H-EVO IV, ABM-410H-EVO IV, ABM-210H-EVO IV, ABM-115-EVO IV, RM-212-EVO II og CL-310 DH. Dette inkluderer opsjonen hvor fire av seks kabinetter har blitt fanget med horn/diskantelementer på høy innstilling, noe som i realiteten gir deg ti kabinetter å velge fra.

Kabinettene blir komplimentert gjennom et utvalg av åtte av våre gå-til-innspillingsmikrofoner, inkludert klassikere som Neuman U47 og Royer R-121 Ribbon for varme og dybde. Andre klassikere som AKG D112, Shure SM57 og Sennheiser MD 421 har også vært i bruk. Andre tillegg for alternativer inkluderer Aston Element, Audix D6 og Electro-Voice RE20.

Ashdown har sagt at dette vil være starten på mer som vil følge, helt i pakt med den digitale tida vi nå lever i. «Dette muliggjør starten på de tingene som vil følge. Det å jobbe tett sammen med Two Notes på dette prosjektet har åpnet opp for noen veldig spennende muligheter som vi ikke kan vente med å dele med dere. Men, første og fremst, denne nye serien med DynIR kabinetter i samarbeid med varemerkets Torpedo produkter et stort steg i rett retning og det gjør det mulig å måle hos våre kjernefans og Ashdownbrukere, så vel som det å åpne opp Ashdown som varemerke til mange som nok ikke hadde verken plass eller lening til å kjøpe et fysisk Ashdown produkt,» sier Dan Gooday fra Ashdown Engineering.

Two Notes kommenterer med: «Jeg er opprømte over å kunne ønske Ashdown Engineering velkommen til vårt bibliotek av DynIR virtuelle kabinetter, som er tilgjengelig fra Two Notes butikken. Her hos Two Notes gjør vi vårt ytterste til å gi våre kunder den beste tonen det er mulig å oppdrive. Disse ti utrolige nye basskabinettene leverer tonal fleksibilitet, kraft og respons – alt det Ashdown er kjent og respektert for,» sier Guillaume Pille fra Two Notes Audio Engineering.

Med de mulighetene som ligger i så sammensatt tilbud, når det kommer til både isenkram og applikasjoner med Torpedo-serien fra Captor X, Wall of Sound og C.A.B.M+ har man mye godt å velge mellom. Det gjelder også brukermiljøet via det tilkoblede Two Notes Torpedo Remote tilgjengelig via App Store og Google Play. Ashdown har gått i partnerskap med det rette firmaet for å sikre fremtidige tilbud når det kommer til kabinettsimuleringer og programvaretilbud.

Ashdowns grunnlegger i egen høye person sa: «Innfangningene er ganske enkelt fantastiske og fungerer helt ut som tenkt, hvor de hermer etter den eksakte responsen som våre kabinetter produserer med et utvalg studiomikrofoner som jobber bra sammen med bass.»

Resten av 2021 vil se et utvalg med spennende produktslipp fra Ashdown som sagt, og du finner en god del mer informasjon om du følger den følgende lenken – https://ashdownmusic.com/collections/audio-engineering-1/products/the-bass-selection – hva du lander på er helt opp til deg, men at Ashdown Engineering og Two Notes Audio Engineering er opptatt av å levere deg noe du vil ha nytte av er sentralt for deres del.

Og mens verden nå venter på å få komme i gang med levende musikk igjen, så ønsker Ashdown å gjøre deg oppmerksom på noen effektppedaler de har i sitt program nå – det er fortsatt en del tid for å prøve ut slikt for å sjekke hva som vil gli på plass i oppsettet og uttrykket ditt. Tre pedaler vil bli nevnt i denne omgang.

PRO-FX DOUBLE SHOT – og det er en variant av deres egen Triple Shot. Double Shot er en to-bånds variabel drivepedal, helt ut designet for bassister. Mer her – https://ashdownmusic.com/collections/pedals-1/products/pro-fx-double-shot

PRO-FX SUB HARMONIC GENERATOR – er deres egen subharmoniske generator, og den er like enkel i bruk som den er effektiv, med blandbare sub/rene toner hvor du kan legge til litt utsøkt fethet eller gå for en full syntetisk tone. Mer her – https://ashdownmusic.com/collections/pedals-1/products/pro-fx-sub-harmonic-generator

PRO-FX PRO DRIVE – er for de som gjerne velger plekter framfor fingre, eller for de som liker å gå inn for fullt slik de store har gjort, og for det gir Pro-Drive deg kontroll over mengde med gain og tonen i drivesignalet ditt. Mer her – https://ashdownmusic.com/collections/pedals-1/products/pro-fx-pro-drive

Legg inn en kommentar