DPA 4466 og 4488 Headset mikrofoner

DPA 4488 CORE i brun

DPA, fra Danmark, kommer med to nye hodemikrofoner, denne gangen med firmaet velrennomerte 5 millimeter kapsler med den prisvinnende 6066 designen. DPA har allerede et ganske så godt grep om denne delen av markedet, og nye produkter vil garantert bli tatt imot med interesse i det minste, for mange kan det også være interessant å ta interessen noe lenger.

DPA Microphones annonserer som sagt to nye hodesett, hvor den ene er 4466 CORE med omnikarakteristikk og hvor den andre, 4488 CORE, kommer med retningskarakteristikk. Designen er i begge tilfeller basert på firmaets 6066 subminiatyr hodesett. Den nye løsningen kommer med firmaets populære 5 millimeter runde mikrofonkapsler. Disse seneste produktene fra DPA tilbyr den sikkerheten, holdbarheten og fleksibiliteten som er nødvendig for bruk i teatre, kringkasting, religiøse forsamlingsrom og firmakonferanser, og alt annet hvor dette er løsninger som vil gjøre gjennomføring av et arrangement så problemfritt som mulig.

DPA 4488 CORE i sort

Med en-enkel-størrelse-passer-alle design og justerbar høyde- og bomlengde, vil 4466 og 4488 hodesettene passe for både store og små hodetyper. Et unikt tre-punkts gripesystem (over, under og bak øret) sikrer et større nivå av sikkerhet, mens de fleksible ørekrokene gir fortsatt komfort ved langvarig bruk.

«Våre kunder har spurt oss om å levere våre seneste hodesett med liten formfaktor med den høyt verdsatte 5 millimeter kapselen,» sier DPAs produktsjef René Mørch. «Med deg hensiktsmessige designen av vår bom og låsesystem, kan hodesettet tilpasses alle hodestørrelser med bare en enkelt bomlengde. Dette er også tilfelle for den retningsbestemte opsjonen, hvor korrekt plassering er veldig viktig. Med tillegget av 4466 og 4488 til programmet, vil brukere nå ha tilgang til et omfattende utvalg løsninger for å møte en enda mer omfattende forskjell av behov, samtidig som den typiske klare og transparente til DPA opprettholdes, som er med på å gi en meget god taletydelighet.»

DPA 4466 CORE familien

I tillegg vil disse to nye hodesettene dele den samme utskiftbare kabel- og bomopsjonene som man finner hos 6066 Subminiatyr hodesettet. Dette inkluderer dem 90-graders kabelordningen ved halsen. Hodesettramme, bom og kapsel har alle en ikke-reflekterende overflate for en minst mulig skrikende tilstedeværelse og for enkelhet i bruk for kamerafolk. Med en gjennomgående høy kvalitet, profesjonelt utseende, vil 4466 og 4488 være tilgjengelige i firmaets standard sorte og beige opsjoner, med en brun versjon som vil komme snart.

DPA 4466 – 4488 CORE hodesett

Prisen for disse hodesettene starter på euro 595 for 4466 og euro 645 for 4488, begge med MicroDot kontakt. For en tre-pinns LEMO løsning er prisen euro 670 for 4466 og euro 720 for 4488. hva prisene blir i Norge kan nok Lydsystemer AS utmerket godt svare på.

DPA Microphones en det ledende Danish Professional Audio produsenten av kondensatormikrofoner av meget høy kvalitet for profesjonelle applikasjoner. DPA ultimate mål er å være i stand til å tilby sine kunder de absolutt finest mulige mikrofoner for alle sine markeder, som inkluderer konsertlyd, installasjoner, innspilling, teater og kringkasting. Når det kommer til designprosessen, tar DPA ingen snarveier. DPA tar ei heller noen snarveier når det kommer til forskning og utvikling, som er implementert fra fabrikken i Danmark. Resultatet er at DPAs produkter blir høyt verdsatt over hele verden for deres eksepsjonelle klarhet og transparens, spesifikasjoner uten paralleller, suveren holdbarhet og, framfor alt, ren, ufarget og uforvrengt lyd. Ønsker du å vite mer om firmaet og produktene finner du det her – https://www.dpamicrophones.com/ – og er du opptatt av lyd, og virkelig god lyd, har de garantert noe du vil finne interessant.

Legg inn en kommentar