tc electronic – Magus Pro

Viss du noen gang har trengt til en klassisk analog pedal med plenty gain og forvrengning, men ikke vært i stand finne en med tilstrekkelige egenskaper for å passe enhver situasjon, så vil Magus Pro bli en veldig positiv overraskelse for deg – så sier i alle fall tc electronic, og de har jo vært med i dette gamet en god stund nå. Noe om dette burde de i alle fall vite. Dette er en pedal med en langsom stigetid, diskantfilterkontroll og tre ulike innstillinger når den skal ut i arbeid loves å gi mer enn nok variasjon i tilnærmingen og tone nok som et kompliment til enhver spillestil.

De har jobbet spesielt med å designe en krets for å gjenskape den klassiske langsomme stigetida til det etter hvert så godt kjente LM308 op-ampen ve å anvende enkelt tilgjengelige komponenter i dagens verden. Ved å holde stigetida langsom blir harske uønskede harmoniske overtoner og forstyrrelser eliminert, og lar deg stå igjen med et mykt lag med ren forvrengning mens du drar opp gainen. En spesiell egenskap hos Magus Pro er diskantfilterkontrollen. Det er en ekstremt effektivt Hi-Cut filter, som gjør det mulig for deg totalt å tilpasse bittet i den øvre enden.

Tre for prisen av en, er hva tc electronic slår fast. Det er da snakk om de tre distinkt ulike settingene som en tre-veis svitsj forårsaker. Classic Mode bringer oss inn i en verden av gammel skole med høy gain, punch i mellomtonen og en bånn som tar skikkelig tak. Turbo Mode vil på sin side engasjere LED-klippende dioder for mer dynamikk, mindre klem og høyere utgangsnivå. Fat Mode gir bånn en ekstra forsterkning samtidig som den omformer den øvre mellomtonen for den ultimate hard rock tonen.

Denne pedalen vil gi deg varm sustain i dagevis, lover tc electronic. Når du tramper på Magus Pro som en solo boost, vil en jevnt balansert harmonisk resonans produsere en uanstrengt og varig sustain som kan ta deg ut over horisonten. Den vil også gi deg musikalsk feedback, eller tilbakekobling, når det kreves ved høye gaininnstillinger, samtidig som dens langsomme stigetid holder uønskede lyder i sjakk. Alt blir levert med en varme og en tone du kun kan forvente fra det beste av analoge kretser. True Bypass har den også, slik at du beholder et fullstendig rent signal og beholder integriteten i tonen til ditt instrument når pedalen ikke er i bruk.

Magus Pro er huset i en forbausende kompakt, og tilnærmet panserbygd metallboks. Så sier også tc electronic at de er veldig klar over at din pedalsamling kan vokse mens pedalbrettet ditt ikke gjør det, noe som har ført til at de har montert jack inn- og utgangene på toppen av huset for å spare mest mulig med plass på brettet ditt. Det gjør det langt lettere å stable flere pedaler enn noen gang tidligere ved siden av hverandre. Mer om pedalen, og alle andre detaljer i den forbindelsen finnes her – https://www.tcelectronic.com/product.html?modelCode=P0EBX&utm_source=TC+Electronic&utm_campaign=055369331b-EMAIL_CAMPAIGN_2020_03_25_08_29_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_36edc82930-055369331b-74589799 – og der har tc electronic gjort klart det du måtte ha behov for å vite i forbindelse med denne pedalen. Resten er, som man gjerne sier det, helt opp til deg.

Legg inn en kommentar