Native Instruments – Beatport & Beatsource

Så en liten nyhet for DJer – Beatport, Beatsource og Native Instruments gjør LINK strømming tilgjengelig for DJer som bruker Traktor Pro 3. Med denne annonseringen kan man fortelle at LINK vil levere musikkatalogene til Beatport og Beatsource direkte strømmet inn til Native Instruments DJ applikasjon Traktor Pro 3. Det er bare å spenne seg fast å komme i gang med å skape nytt innhold – her vil det være plenty å plukke fra det er helt klart.

Beatport og Beatsource er to av verdens ledende plattformer for aspirerende og profesjonelle innenfor elektronisk og åpenformat DJer, og Native Instruments er en av de ledende når det kommer til de produktene som kreves for å legge til rette for skapning av innhold. De annonserer at LINK strømmeteknologi nå er tilgjengelig til alle Traktor Pro brukere. Beatport og Beatsource er foreløpig tilgjengelig som tidlig offentlige betaversjoner for Traktor Pro brukere, med en offisiell lansering som vil bli lagt til juni i år. Anerkjent som den ledende profesjonelle DJ applikasjonen for bruk i elektronikaklubber og festivalbooths over hele verden, Traktor Pro er den mest omfattende adopterte DJ applikasjoner for framførelser. Integrasjonen er det sentrale elementet i en seksten år lang relasjon mellom Beatport og Native Instruments, og Beatsource gir Traktors massive brukerbase et omfattende utvalg fra hvor man kan sette opp en miks for et perfekt DJ sett.

Dette kommer like etter lanseringen av Beatport DJ, hvor partnerskapet er et solid skritt framover for Beatport og Beatsource kunder. Traktors dype integrasjon med deres egen kontrollerlinje (som Traktor Kontrol S2, S3, S4 så vel som X1, Z1 og F1), og omfattende kompatibilitet med det meste av industristandard utstyr, vil gi LINK brukere langt større kontroll over sin miks enn noen gang tidligere.

Traktor Pro brukere vil ha tilgang til den komplette suiten av verktøy og funksjoner som følger med Beatport og Beatsource, inkludert:

Muligheten til å søke opp og spille av strømminger i full lengde av deres fullstendige kataloger innenfor Traktor Pro.

Tilgang til deres LINK spillelister, topplister, DJ lister, DJ sett og kurerte spillelister.

Legge til cuepunkter, sløyfer eller kommentarer til ethvert spor kontinuerlig.

Skape ubegrensede Traktor spillelister og smarte spillelister gjennom bruk av Beatport og Beatsource spor.

Applisere alle Traktor FX til nye spor og test dem umiddelbart i miksen med din eksisterende Traktor biblioteksamling med innkjøpt musikk.

Full caching av spillende spor for å unngå midlertidig nedetid over Nettet.

Avspilling mens du er off-line av opp til 100 spor lagret i ditt Offline skap (kommer med den andre offentlige betaversjonen om noen få uker).

Romain Poullion, SVP og GM hos Beatport hadde dette å si om denne integrasjonen i denne forbindelsen, «Denne integrasjonen med Traktor Pro er noe vi har ventet på lenge for det globale DJ samfunnet, ikke minst med tanke på historien mellom Native Instruments og Beatport og den store overlappingen mellom våre brukere. Med dette store tillegget til LINK økosystemet vil begge firmaene levere en stor fordel for DJer over hele verden, og det er et viktig skritt i vår samlede misjon i det å gi DJer de beste verktøyene. Jeg er utrolig stolt av den støtten, deltakelsen og det harde arbeidet i vår respektive team, for uten det ville ikke dette vært mulig. Hatten av til dem for å gjøre dette mulig!»

Padram Faghouri, sjef for Traktor sier, «Hos Traktor er vi veldig glade for å slå kreftene sammen med våre venner hos Beatport for å gjøre denne integrasjonen mulig. Vi mener at dette vil åpne veien for en arbeidsflyt, oppdagelse og forberedelse til spillejobber uten sammenligning, og noe som vil gjøre det mulig for DJer å avdekke nye slipp og artister, og også engasjere i nostalgiske utforskninger. Integrasjonen har også potensial til å utvide en DJs musikalske sfære ved å tilby tilgang til en samling som bare er et klikk unna – og sømløst integrert i Traktor Pro. Uansett om brukerne foretrekker å kjøpe eller strømme musikk, vil dette partnerskapet hjelpe dem med å oppdage, søke og organisere musikk inn i spillelister. Vi er stolt av våre kolleger i begge firmaene som har bidratt med deres innsats og dedikasjon til dette prosjektet for å gjøre integrasjonen mulig – takk! Og til våre brukere der ute, hold musikken i gang, og nyt de nye egenskapene!»

Du kan skaffe seg den siste versjonen av Traktor Pro 3 med Beatport og Beatsource LINK med offentlig beta før den offisielle lanseringen denne sommeren her – https://www.native-instruments.com/forum/threads/version-3-5-0-263-uploaded-early-beta.454299/ – resten er helt opp til deg.

Legg inn en kommentar