Native Instruments – Beatclub

Beatclub, firmaet som ble etablert av blant annet Timbaland som verdens fremste globale markedsted for musikkskapere, har annonsert at de har valgt å samarbeide med Native Intruments, en av de ledene innenfor industrien for musikkskapende verktøy, om å produsere et begrenset opplag av 150 unikt merkede enheter av det firmaets populære Kontrol M32 keyboard. Kontrol keyboard fra Komplete-serien har vært en hjørnestein i produksjonsverktøykassa til Timbaland i årevis. Denne Beatclub X Native Instruments versjonen, som vil bli produsert i et spesielt blått fargeskjema, har nå blitt presentert for musikkskapere over hele verden.

«Komplete Kontrol keyboard har vært en sentral del av mitt arbeid i årevis,» sier en av etablererne av Beatclub, Timbaland. «Jeg elsker å se logoen til Beatclub på et stykke utstyr som har vært så utrolig viktig for min kreative prosess.»

Dette er en versjon som ikke vil være i salg i forretninger. For å feire samarbeidet, Beatclub X Native Instruments vil de lansere en konkurranse for produsenter på Metapop.com, det samfunnet som kobler sammen musikkskapere via remiks- og produksjonskonkurranser. En eksklusiv Loop og to one-shots fra Timbalands kommende Holy Grail lydpakke vil fungere som kildematerialet for denne konkurransen. Timbaland vil personlig vurdere innkommende forslag og annonsere vinneren live på Twitch, hvor de ti som havner øverst vil motta dette spesielle instrumenter. Konkurransen startet 27. april og alle forslag må være levert innen 27. mai.

Den eneste andre plassen hvor fans kan få tak i Beatclub X Komplete Kontrol M32 er på StockX, som vil auksjonere bort tre av disse i en Campaign for a Cause kampanje. Alle donasjonene vil gå til Girls Make Beats, som er en uten profitt sak som ønsker å gi jenter muligheter til bli en litt større vekt i kretsen av produsenter, DJer og lydteknikere innenfor musikken. Det hele starter 4. mai, midt på dagen, og det går gjennom 7 mai fram til midt på dagen, alle som donerer minst $ 10, ti dollar, til Girls Make Beats på StockX plattformen blir med for å vinne en av enhetene.

To kontrollere blir også gitt bort til 1500 Sound Academy, en musikkproduksjonsskole i Los Angeles som er etablert av Beatclub-partner Larrance «Rance» Dopson, en produsent og låtskriver som har hentet inn en Grammy for sitt arbeid.

«Vi skapte Beatclub som et mekka for musikkskapere hvor de kan utveksle ideer og kreative tilnærminger, og dette samarbeidet med Native Instruments bærer virkelig fram den filosofien,» sier en av etablererne av Beatclub, Gary Marella. «Vi håper dette er et første uttrykket for et langt samarbeid med Native Instruments.»

Komplete Kontrol M32 er en keyboardkontroller av microformat. Med sin slanke og solide design, pakket med profesjonelle produksjonsegenskaper og 32 kompakte tangenter for å styre alle dine instrumenter og effekter, Komplete Kontrol M32 har alt du trenger til når du skal gjøre musikk.

«Det å skape musikk handler like mye om tilgangen til verktøyene som det er å være del av et positivt og trivelig miljø,» sier direktør for Native Instruments, Constantin Koehncke. «Det er derfor vi ikke behøvde tenke to ganger for å velge og jobbe sammen med Beatclub om dette keyboardet med et begrenset antall produsert. Vi er spente til å jobbe videre med vår lange relasjon med Timbaland med dette partnerskapet, og vi ser fram til framtidige prosjekter for å fylle vår misjon med å inspirere musikkskapere til å skape musikkens framtid.»

Beatclub er i ferd med å skape verdens fremste heldigitale globale markedsplass som knytter i hop det kreative miljøet med plateselskaper, musikkpublisister, lisensieringsfirmaer og uavhengige artister. Lansert i 2021 er Beatclub en ide fremmet av den Grammyvinnende superprodusenten Timbaland og hans forretningspartner gjennom mange år, Gary Marella.

I mer enn tjue år har Native Instruments befunnet seg midt i hjertet av musikalsk innovasjon. De har vært med på å skape miljøer, skjøvet framover teknologiske grenser og åpnet nye kreative horisonter for amatører og profesjonelle på like linje. I dag, drevet av deres misjon om å gjøre musikkskaping langt mer inkluderende og tilgjengelig, kan Native Instruments isenkram, programvare og digitale tjenester tilby fullt ut integrerte løsninger for musikere, produsenter og DJer fra alle genrer og nivåer når det kommer til erfaring. Mer om alt dette finner du her – https://www.native-instruments.com/en/ – hvor både dette aktuelle produktet presenteres, samt alt annet NI kan tilby markedet.

Legg inn en kommentar