t.c.electronic, Chase Bliss Audio og C.F. Martin & Co

t.c.electronic Skysurfer Mini Reverb

Litt mer romklang fra t.c.electronic. De slipper en ny kompakt pedal ved navn Skysurfer, som de lover både vil være av førsteklasses kvalitet så vel som bærende en svært hyggelig pris. Den kommer ferdig opptatt med tre ulike algoritmer med romklang av studiokvalitet, alt sammen skapt hos t.c.electronic. Det hele er huset i en kompakt og solid metallboks. Med denne boksen oppfordrer t.c.electronic deg til uten anstrengelse å stryke uanstrengt over et dypblått drivende hav, svømme i en kjempegrotte eller skjære gjennom en ambiente spruten av surfen.

De ulike klanginnstillingene

Skysurfer Mini Reverb tilbyr deg tre ulike innstillinger av romklang, som t.c.electronic mener er alt du trenger av «smør og brød» for å komme gjennom din neste økte. Spring gjenskaper all den flyten og splashen av en god gammeldags romklangstank, som de du gjerne finner i klassiske rørforsterkere. Plate gir deg en god mulighet til å kopiere klassiske plateklanger, som de man gjerne fant å gamle studioer (og hvor mange av dem fortsatt bruker disse i dag). Hall dekker et komplett utvalg av toner fra naturlig til organisk til en fullstendig intergalaktisk romferd.

Den vitale tonekontrollen

Ifølge t.c.electronic dreier alt seg om tone, og de lover at deres nye Skysurfer Mini Reverb vil levere alle de fine transparente romklangslydene du noensinne kunne drømme om – uten å kompromittere den originale tonen. Tone-kontrollen lar deg tilpasse lyden av din romklang slik at den er med på å forskjønne og komplimentere alt det de måtte la passere gjennom denne kraftfulle lille pedalen. Som har de plassert Skysurfer Mini Reverb i en solid metallboks, og det med kontakter som vender opp slik at den enkelt kan tilpasses pedalbrett som allerede kan være godt fylt opp. Den har også True Bypass slik at du vil slippe gjennom et helt rent signal som beholder integriteten til instrumentets tone når pedalen ikke er i bruk. Mer finner du her – https://www.tcelectronic.com/product.html?modelCode=P0EBU&utm_source=TC+Electronic&utm_campaign=37ad718be1-EMAIL_CAMPAIGN_2020_03_25_08_29_COPY_03&utm_medium=email&utm_term=0_36edc82930-37ad718be1-74589799 – og der ligger det også en del eksempler på hvordan Skysurfer Mini Reverb lyder.

Chase Bliss Audio FaderShield

Chase Bliss Audio kan melde at de har, for å sikre at man hele tida har sine innstillinger i behold – enten ved at man sjøl kommer borti dem, eller at andre kan snuble over dem – valgt å tilby et transparent deksel som dekker over faderne og holder alt der det skal være. De kaller dette FaderShield, og det er jo nettopp hva det gjør – fungerer som en skjold over kontrollene.

Chase Bliss Audio FaderShield

Hvert enkelt FaderShield er spesialdesignet for den pedalen den skal beskytte. Installasjon tar kun noen få minutter, og designen balanserer solid beskyttelse med en sømløs enkel estetikk, ifølge Chase Bliss Audio, det er ment å ikke skulle forstyrre pedalens utseende.

Chase Bliss Audio FaderShield

Foreløpig har de kun et velig begrenset antall på lager (cirka 120 av hver enkelt), så om du skulle være eier av en slik pedal, og dette skulle være av interesse må du snu deg rundt raskt i denne omgang. De regner med at de vil ha flere inne om seks til åtte uker, så borte blir det jo ikke. Prisen på FaderShield er satt til $ 79,00, og Chase Bliss Audio har lagt ut videoer som forklarer hvordan de monteres på hver enkelt pedal. Mer info finner du her – https://www.chaseblissaudio.com/shop-utility/fadershield – både om FaderShield og alle deres andre produkter.

Hver tirsdag under den siste tida har C.F. Martin & Co strømmet ulike artister via sine nettsider. De har informasjon om hvem som vil dukke opp i den tida som kommer her – https://www.martinguitar.com/jam-in-place.html?utm_campaign=1833%20Shop&utm_medium=email&_hsmi=123132280&_hsenc=p2ANqtz-8E8yeb9sNwkBf3WsfjQ6ogQIomU4cnjjcOgBeikJ4GNdQmX7kbRilJxws2CA05g5SZcg67zyreuKw5jY5RUp_Z65cpBw&utm_content=123132280&utm_source=hs_email – og det er bare å slenge seg på for noe som alltid kan levere et og annet øyeblikk av ren inspirasjon – sjølsagt utført på instrumenter fra Martin, og så lenge det er det kan man regne med at det vil dukke opp noe interessant. Det er i grunnen svært få aktive musikere som ikke har en og annen Martin liggende i nærheten av seg. «Jam in Place» er hva de kaller det hele, og det går som sagt av stabelen hver tirsdag kveld klokka åtte lokal tid hos Martin. Det er seks timer etter oss, så det er bare å plusse på for å finne ut når dette foregår.

Legg inn en kommentar