Audeze & Embody – ny Reveal+ plug-in

Audeze går i partnerskap med Embody for å slippe Reveal+ Virtual Studio Plugin Remaster. Denne oppdaterte Reveal+ plug-in vil komme med  utvidede verktøy for remastering, i tillegg også virtuelle miljøer og virtuelle studioer bakket opp av Grammyvinnende artister og er satt opp for å gjøre det mulig for innholdsleverandører å få enda mer ut av sine Audeze hodetelefoner.

Audeze er en leverandør som er helt i spissen av utvikling og produksjon når det kommer til å hodetelefoner, og de har nå annonsert en omfattende oppgradering av sin Reveal+ virtuelle studio plug-in i samarbeid med et firma som har jobbet en hel del med spatial lyd, nemlig Embody. Den nye versjonen vil inneholde ekstra kontrollparametere, to nye virtuelle studioer designet av Grammyvinnende artister og et utvidet kontrollrom. Reveal+ er tilgjengelig nå for nedlasting på nettsidene til Audeze – https://www.audeze.com/products/reveal – det er bare å ta turen innom for å sjekke detaljene.

Reveal+ plug-in benytter seg av skybasert datahåndtering og kraftig AI-basert håndtering for å skape et realistisk studiomiljø for lytting gjennom hodetelefoner fra Audeze. Den nye versjonen vil gi skapere av musikk enda flere verktøy for å hjelpe dem med å perfeksjonere miksene sine.

Noen av hovedmomentene er de følgende punktene:

Dine personlige HRTF er nå enda mer presis. Embodys utvidede AI algoritmer kan nå forutse langt mer presise HRTF for dine ører, noe som vil sørge for å levere deg de mest omfattende spatiale lytteopplevelsene du kan få via hodetelefoner.

Remastret lyd – med en tillagt kontrollparameter kalt HRTF Intensity, kan brukerne justere dybden i lydfeltet og muligheten til å høre finere detaljer i miksen sin.

Kommer med Grammyvinnende studioer og artister – to nye virtuelle studioer som er designet og drevet av de Grammy- og Platinavinnende artistene Bob Horn og Erik Reichers fra Echo Bar Studios.

Partnerskap med musikkakademier – lagt til det førsteklasses Diamond Suite kontrollrommet som befinner seg hos SAE Expression College i Emeryville i California.

Et oppfrisket brukermiljø – et langt renere utseende hvor artistenes studioer er solid framhevet.

Reveal+ er klar for nedlasting via – https://www.audeze.com/products/reveal – og prisen for en lisens er satt til $ 199,00 for hele det produktets levetid. Eiere av Audeze hodetelefoner får en ekstra rabatt, på 30 prosent, som varer fram til 11. mai 2021 – for disse vil prisen da være $ 139,00. For de som allerede eier Reveal+ er oppgraderingen fullstendig gratis. Reveal+ kvalifiserer dessuten også til en ekstra rabatt sammen med nye hodetelefoner fra Audeze, som LCD-1, LCD-X, LCD-XC og LCD-MX4 Referanse hodetelefoner – da med en rabatt på $ 100,00. Det er dessuten også mulighet for å prøve Reveal+ ut i fjorten dager uten noen vilkår overhodet, og det uten å ta i bruk et betalingskort for den muligheten – du vil kun få en påminnelse når de fjorten dagene har gått, med spørsmål om du ønsker å kjøpe Reveal+.

«Den oppdaterte Reveal+ plug-in inkluderer alle de viktige aspektene man forbinder med virkelig altoppslukende (immersive) lydopplevelser,» slår Audezes direktør Sankar Thiagasamudram fast. «Vår lange relasjon og samarbeid med Embody har ført fram til denne alt-i-ett multimedia applikasjonsplattformen, og tillatt brukere å produsere den beste lydopplevelsen de kan forestille seg gjennom være hodetelefoner.»

Ønsker du mer informasjon kan du finne Audeze på Twitter – https://twitter.com/Audeze – eller du kan like dem på Facebook, eller abonnere på deres YouTube-kanal – https://www.youtube.com/channel/UCBYx1Z9k2TxRi0HlmBaC4ow – hvor det ligger ute en god del videoer som presenterer deres ulike produkter og mer om deres egenskaper. De har dessuten også et eget nettsted – https://www.audeze.com/ – hvor man kan få informasjon rundt produkter, priser og hvem som selger disse hvor.

Mer informasjon om Embody finner du også på Nettet. Du kan følge dem på Twitter – https://twitter.com/EmbodyAudio – og Instagram – https://www.instagram.com/embodyaudio/ – eller du kan velge å like dem på Facebook – https://www.facebook.com/embodyaudio/ – de har også en YouTube-kanal – https://www.youtube.com/channel/UCivkUnl37oyDmXe9PEj-x4g/videos – hvor du kan se og høre mer om deres ulike produkter. De har også et vanlig nettsted – https://embody.co/ – for litt mer om firmaet i seg sjøl.

Audeze LLC holder til i California, og er en produsent av hodetelefoner med spennende bruk av ressurser og råvarer. De legger stor vekt på vitenskap og teknologi i all sin produksjon, og legger mye vekt på videre forskning i forbindelse med utvikling av stadig nye spennende produkter. De er vel verdt å ta med i betraktningen, om det er hodetelefoner man er på jakt etter.

Embody er en verdensleder i personlig spatial lyd. Firmaet ble etablert i november i 2016 og har hovedkvarter i San Mateo i California, med operasjoner i Nord-Amerika, Japan og Europa. Sentralt i deres arbeid er at de er drevet til å perfeksjonere det de tilbyr ved å slå sammen akustikk og maskinlæring, for å skape lydopplevelser dine ører var skapt for å høre.

Legg inn en kommentar