RockBoard – Warwick

RockBoard Pedal Riser

Noen nyheter ut av Tyskland i denne omgang. Først en sak fra RockBoard, retter spesielt inn mot de som ønsker tilgang til pedalene sine på et pedalbrett uten risiko for å trampe på andre pedaler i det samme momentet. Inn kommer RockBoard QuickMount Pedal Riser, et hendig verktøy for å løfte effektpedalene i den øvre delen av et pedalbrett. Det vil sørge for at de øvre pedalene blir gjort litt mer tilgjengelig for tramping på fotbrytere uten å komme på noen andre, og så lenge man ikke bruker en svitsj kan jo det vise seg nyttig nok. QuickMount kan raskt monteres og fjernes fra de sporene som finnes på hvert enkelt RockBoard, og det helt uten å bruke ekstra verktøy. Overflaten tilbyr deg den nødvendige tilgangen til å montere effektpedaler med RockBoard QuickMount monteringsplate for pedaler direkte på Pedal Riseren.

RockBoard Pedal Riser
RockBoard Pedal Riser
RockBoard Pedal Riser

Spesifikasjonene er enkle nok. Det er snakk om en pedal riser for effektpedaler. Det er et høydeverktøy for en enkel effektpedal med standard format for bedre tilgjengelighet til pedalen på den øvre delen av et RockBoard pedalbrett. Flere slike risere ved siden av hverandre gjør det mulig å montere større pedaler på dem. Monteringen er enkel, det er kun å følge sporene i hvert enkelt pedalbrett. Overflaten er tilpasset RockBoard QuickMount monteringsplater for pedaler. Den har en vinklet design. Riseren har en pulverlakkert overflate. Dimensjonene er 135 millimeter lang x 76 millimeter bred. Høyden går fra 25 – 46 millimeter, og det inkluderer gummiføtter.

RockBoard Pedal Riser
RockBoard Pedal Riser

Denne riseren vil være tilgjengelig fra midten av juni i år, og om du ønsker å vite mer om priser og levering vil du kunne hente inn den informasjonen der hvor det gjerne forventes at du vil finne den – hos din musikkhandler. Ønsker du å vite mer kan du ta turen innom – https://www.rockboard.de/en/ – hvor du vil finne all informasjon om alt som har med RockBoard pedalbrettene å gjøre, og alt tilbehøret i den forbindelsen.

Warwick kan samtidig melde at de har gjort avtale med og oppnevnt Yamano Music. Det er en tradisjonell distributør av musikkinstrumenter og musikkrelatert utstyr mot det japanske markedet, med mer enn sjuhundre ansatte, og med hovedkvarter i Tokyo. Firmaet har røtter helt tilbake til 1892 og vil ganske snart feire 130 år i bransjen. Firmaets slagord har hele veien vært – Be Happy With Music!

Yamano Music vil ta over den eksklusive distribusjonen av hele Warwicks katalog for Japan, noe som betyr at de vil ta vare på og styrke Framus, Warwick, Sadowsky, RockBoard, RockStand og MEC varemerkene på det japanske markedet.

Taichi Honma og Florence Wilfer Riboud

De sentrale personene i dette samarbeidet er Taichi Honma, som er direktør for Yamano Music og Florence Wilfer Riboud, som representerer eksportavdelingen hos Warwick. Begge parter ser fram til et særs fruktbart samarbeid mellom disse to firmaene.

De som skal ivareta arbeidet i Japan er fra venstre på bildet over – Yukiya Sato / Warwick Brands assisterende direktør, Tomo Minami / Warwick Brands produktsjef; Yui Tamura, internasjonal representant.

Legg inn en kommentar