Mark Brunner Pro Audio Scholarship

Mark Brunner

Professional Audio Manufacturers Alliance (PAMA) og Shure Incorporated annonserer et samarbeid om et skolestipend under tittelen Mark Brunner Professional Audio Scholarship. Dette er et årlig stipend som er satt opp til ære for Mark Brunner, som i sin tid var en av de sentrale i Shures ledelse og også et medlem av den gruppen som etablerte PAMA i sin tid.

Dette er et stipend som vil bli tilbudt studenter over hele verden som forsøker seg på en utdannelse innenfor fagfeltet profesjonell lyd. Mark Brunner hadde lang fartstid hos Shure, etablerte PAMA og var en ledende stemme innenfor lydmiljøet, og han hadde en spesiell pasjon for undervisning og utdanning gjennom hele sin karriere. Stipendet lyder på $ 2.000,- og er rettet mot mottakere som følger sin egen pasjon for lyd i et godkjent undervisningsprogram i forbindelse med lyd. PAMA og Shure vil spesielt være interessert i å finne ut hvordan søkerne planlegger og dele sin kunnskap med andre i en stil som vil sammenfalle med arven etter Mark Brunner.

Mark Brunner var president for PAMA fra 2011 til 2013, han var også et sentralt medlem i PAMAs markedsførings- og hvilekomiteer, hvor han bidro med en viktig og konsistent stemme i forbindelse med strategisk planlegging og implementering av ulike PAMA aktiviteter. Mark Brunner kom til Shure i 1989 og under sin tid der hadde han flere posisjoner, inkludert sjef for annonsering og sjef for den divisjonen som tok for seg musikkinstrumenter og turnelyd som forretningsområde. Den siste tida var Mark Brunner direktør for Global Corporate & Government Relations, hvor han jobbet med flere ulike industrisaker, inkludert FCC regler for trådløs operasjon/frekvens, spektrumtildeling og han drev en omfattende lobbyvirksomhet for å beskytte markedet for trådløse mikrofoner. I tillegg var han et viktig medlem av organisasjonen The Recording Academy Producers & Engineers Wing Manufacturers Council, hvor han ofte uttrykte sine synspunkter i forbindelse med lover og regler i forbindelse med det trådløse og bredbåndssaker så vel som andre industrirelatert saker.

På vegne av PAMA kom styreleder Chris Regan, med følgende utsagn: «Vi etablerte Mark Brunner Pro Audio Scholarship som vår måte å gi hyldest til en av de ledende stemmene innenfor vår industri. En av hjertesakene til Mark Brunner var hans fokus på det å undervise. Enten det var når han var i den kongressen i USA når han representerte industrien i forbindelse med allokasjon av spektrum, på et av de utallige industripanelene han deltok i eller med kolleger hos Shure og tvers igjennom hele pro audio industrien, så tok Mark Brunner alltid på seg rollen som underviser. Han satt stor pris på egen tid i sitt personlige studio og han delte sine kunnskaper med så mange gjennom sin karriere med stor innlevelse. Det er med den samme pasjonen vi ønsker å gi ut et årlig stipend i hans navn.»

«Mark Brunner var en verdsatt kollega, likemann og venn,» sier Chris Schyvinck, direktør hos Shure og styreleder. «Vårt firma satt pris på hans ekspertise, enten han delte sin kunnskap med de nære på jobb, i en mikseposisjon sammen med en lydtekniker, i intervju med en sponset artist eller i frontlinja i Washington D.C. i 2003 utnevnte jeg Mark til å lede vårt firmas satsning i forbindelse med lovgiving for å beskytte brukere av trådløse mikrofoner, og vi har latt alarmen gå siden den datoen. Litt som den klassiske David og Goliat historien, var vårt firma i kamp mot tunge teknologiaktører som ønsket å bruke all plassen for sitt konsumentbruk. Ikke minst på grunn av Mark Brunners pasjon, ekspertise, utholdenhet og vilje til å skape løsninger, sørget han for å gjøre Shures stemme hørt. Han var meget effektivt i det å få sentrale folk til å forstå betydninga av beskyttelse av spektrumet, og han bygde viktige partnerskap med brukermiljøer og hjalp oss med å beholde tilliten og lojaliteten fra våre kunder. Mark Brunner var en stødig ambassadør for Shure, og hjalp oss i å bevare vårt legendariske ry hos samarbeidspartnere, kunder, påvirkere og publikum. Jeg kjente Mark gjennom mer enn tre årtier, og jeg savner hans tilstedeværelse hver eneste dag. Jeg vet at dette stipendet ville betydd så mye for min venn, som det også gjør det for vårt firma.»

Mer informasjon vil du finne her – https://www.pamalliance.org/scholarship – hvor du vil finne all relevant informasjon om Mark Brunner Pro Audio Scholarship, og alt du trenger å vite om PAMA i samme slengen.

PAMA ble etablert i 2003, som The Professional Audio Manufacturers Alliance (med kortformen PAMA). Det er den kollektive stemmen og forumet for de ledende produsentene innenfor profesjonell lyd, og folkene som bruker dem. PAMA firmaer driver forretninger til støtte for kvalitetslyd over hele verden gjennom svært mange ulike industrier – hvor man fremmer det beste innenfor teknologi og praksis slik at man på det viset kan løfte håndverket og den gleden lyttere og publikum opplever hver eneste dag. PAMA misjon er å fremme våkenhet og det å sette pris på lyd av høy kvalitet gjennom lederskap i markedet, kommunikasjon og utdanning. Våre kjernekunder er profesjonelle innenfor lyd over hele verden, med en særlig interesse av å fremme lyd av høy kvalitet.

Shure – https://www.shure.com/en-EU – har sørget for å la folk høres ekstraordinære ut i snart et århundre. Shure ble etablert i 1925, og er i dag en av verden ledende produsenter av lydutstyr kjent for kvalitet, ytelse og holdbarhet. De produserer mikrofoner, trådløse mikrofonsystemer, i-øret monitorer, øretelefoner og hodetelefoner, konferansesystemer og mye mer. For kritisk lytting, eller viktige øyeblikk på scenen, i studio og fra møterommet kan du alltid stole på Shure til å levere. Shure har sitt hovedkvarter i Niles i staten Illinois i USA. Firmaet består av førti produksjonsfasiliteter og har regionale salgskontorer over hele Amerika, Europa og Asia.

Legg inn en kommentar