Studio Technologies Modell 5422A

Modell 5422A

Og nå til en nyhet fra Skokie i Illinois i USA. Denne gangen er et produsenten Studio Technologies som presenterer et nytt produkt, med Dante som sentralt element. Det er snakk om et produkt under modellbetegnelsen 5422A Dante Audio Engine. All informasjon om Studio Technologies finner du her – https://studio-tech.com/ – produkter og hvem som representerer dem i ulike deler av verden. Studio Technologies er en produsent av lyd, video og fiberoptiske løsninger av høy kvalitet, som nå annonserer den oppdaterte versjonen av 5422, nemlig 5422A. Som den originale Model 5422 er den nye designen også en høyytelse, kostbesparende løsning for å sette opp såkalte Party-Line (PL) intercom kretser når brukt sammen med Dante-kompatible produkter. A-versjonen kan tilby en sofistikert Auto Mix funksjon for utvidede PL og lydmiks applikasjoner. Enheten kommer også med en utvidet nettverksoppkobling med tre Gigabit Ethernet porter, som bedre kan møte behovene for større multinettverk installasjoner. I tillegg kan enhetens hoved og programmerbare logic firmware nå bli oppdatert ved å benytte en standard USB flash enhet.

Modell 5422A benytter seg av lyd-over-Ethernet teknologi for å støtte et utvalg applikasjoner rettet inn mot kringkasting, produksjon og annet relatert til det. I tillegg til at den skaper en «virtuell» PL intercomkrets, kan denne enheten også tilby mange andre Dante-basert på-lufta, talent cuing lydmiksing og spesialiserte interface ressurser. Modell 5422A tilbyr lav latens med en 32-bit digital prosessering for førsteklasses lydkvalitet, og den er tilgjengelig i to versjoner – en med 32 inngangs- og utgangskanaler og den andre med 64 inngangs- og utgangskanaler.

Modell 5422A

«Med Modell 5422A har vi gjort omfattende forbedringer når det gjelder lyden og kompatibilitet i forhold til applikasjoner,» sier Gordon Kapes, direktøren hos Studio Technologies. «Med Auto Mix føler vi at brukerne vil oppleve en økt grad av tilfredsstillelse når det kommer til PL intercom lyd. Og større eller mer sofistikerte installasjoner kan nyte fordel av muligheten for å holde separate Dante lyd- og nettverksstyring. Til slutt, med støtte for oppdatering av Firmware via en standard USB flashenhet, vil ikke det enkelte stedets nettverksrestriksjoner i forbindelse med sikkerheten lenger forstyrre med muligheten for å kunne holde enheten oppdatert.»

Auto Mix er en sofistikert nivåkontroll for lyd som er implementert i en høyhastighets programmerbar logikk. Det er ikke en kompressor/limiter eller en noise gate, Auto Mix funksjonen bidrar til å sikre at alle brukere av PL bidrar med et likt lydsignal til en intercomkanal. Dette gir bedre tydelighet og reduserer slitasje hos lytteren. I tillegg til å være en del av Modell 5422A PL kapasitet, kan Auto Mix også brukes når man benytter enhetens automatiske (summing) miksemodus. Modell 5422A kommer også med en lydkontroll modus som tillater multikanal svitsjing funksjoner å bli enkelt implementert. Høyfrekvente lydtoner tilbyr kontroll over Dante lydkanaler som blir rutet til normalt aktive og normalt inaktive utgangskanaler.

Modell 5422A

Modell 5422A har tre Ethernet-nettverkstilkoblinger sammenlignet med to i den forrige modellen, Modell 5422. Det gir tre uavhengige «GigE» porter, og er en omfattende forbedring, som tillater to til å bli satt opp for Dante overflødighet mens den tredje benyttes til å få tilgang til Modell 5422A’s styringsport. Dette gjør det mulig for uavhengige nettverk å støtte dobbel Dante lydveier og enhetens monitorering- og konfigurasjonnettsider.

Modell 5422A

Muligheten til å kunne oppdatere en Modell 5422A ved å benytte en standard USB flashenhet hjelper supportpersoner til å jobbe med suksess innfor de kravene som gjerne stilles i nåværende installasjoner. Dette er ulikt Modell 5422 viss Firmware oppdateringsmetode benytter seg av den en gang så populære FTP-protokoll metoden. Generelt opprettholder Modell 5422A alle de sterke sidene til den originale Modell 5422. Dette inkluderer å lagre Firmware filer og konfigurasjonsinnstillinger i det som gjerne kalles non-volative minne, det vil si et minne som beholder informasjonen sjøl om strømmen blir slått av. Det hele er pakket inn i en enhet som tar en enkelt plass i en rack, og det er støtte for både fast strøm og 12 volts DC-forsyning. Kompatibilitet mellom Modell 5422A og Modell 5422 garanterer at applikasjoner kan benytte seg av en miks av begge enhetene uten problemer.

Studio Technologies ble etablert i 1976, og det er et firma som er dedikert til å designe og produsere solide, kosteffektive og kreative løsninger for kringkastingsstudioer, stadioner og forretningsmiljøer.

Legg inn en kommentar