Gibson Brands med ny ledelseskabal

Cesar Gueikian, nå president for Gibson Brands

Gibson fortsetter byggingen av firmaet også i denne tida. Denne gangen er det ikke snakk om produkter, men folk, og det er en del justeringer som har blitt foretatt når det gjelder ledelse på flere plan. Det hele er ledd i en plan om å flytte Gibson noen ytterligere skritt fra styrke til mer styrke, noe som ikke minst kobles opp mot den siste anskaffelsen av Mesa/Boogie, lanseringen av Gibson App, åpningen av Custom Shop Murphy Lab og nå med en rekke organisatoriske tiltak som involverer å plassere folk i en rekke nye posisjoner for å designe Gibson for framtida.

Gibson er spesielt stolte av å kunne presentere at Cesar Gueikian har blitt forfremmet til direktør for Gibson Brands. Cesar Gueikian begynte hos Gibson i 2018 som del av det nye lederskapsteamet og han har vært svært viktig i forbindelse med det meste som har drevet Gibson tilbake igjen, og i prosessen også ført til at gitarer har blitt en god del mer relevante igjen. Han har hatt et fokus på kvalitet, det å bygge varemerket og kontakter med artister. Cesar Gueikian vil nå også ta på seg ytterligere oppgaver sentrert rundt framtidige innovasjoner hos Gibson, det de beskriver som rundkjennende erfaring og strategisk bygging av varemerket.

«Fra dag en av, har Cesar Gueikians balanse av pasjon og profesjonalitet tilført en forskjell,» sier James «JC» Curleigh, Gibsons daglige leder og leder for Gibson Brands. «Han har bygd et fantastisk team, han har gjort stor framgang og han er nå satt i posisjon for å skape en ende mer omfattende innflytelse når han nå fortsetter videre framover i sin nye lederrolle.»

Den nåværende samlingen av produkter under Gibson Brands inkluderer Gibson, Epiphone, Kramer, KRK, MESA/Boogie og Steinberger.

«Jeg er stolt over de framgangene vi har hatt i forbindelse med alle våre varemerker og de responsen vi har hatt fra artister, handlere og fans har vært smått utrolig,» sier Cesar Gueikian, nå direktør for Gibson Brands. «utfordringa er å holde momentet gående, så i min nye rolle vil jeg fortsette å fokusere på det å balansere vår historie med det å bygge en innovativ framtid. Jeg er virkelig spent på denne muligheten, og teamet er klare for å rocke.»

Gibson Brands har som sagt også annonsert en del ytterligere endringer når det kommer til personer og posisjoner. Eric Purcell har blitt forfremmet til sjef for Kvalitet for å fortsette med oppgaven å stadig sørge for at kvalitet vil være vår første prioritet for våde artister, våre fans og våre handlere. John French har blitt sjef for forsyningsleddet slik at man kan fortsette å levere god service og styrke alle komplikasjoner. Elisabeth Heidt vil ta mer ansvar når det gjelder å skape synergier mellom de ulike Gibson Brands plattformene i son nye sjef for noe som blir beskrevet som Cultural Influences. Mat Koehler har blitt forfremmet til sjef for produktutvikling for å fortsette å lede produktutvikling for hele teamet av produktutviklere hos Gibson Brands. Krista Gilley har blitt oppnevnt til Brand-sjef for å styre den totale Brand porteføljen hos Gibson Brands. Josh Ehren kommer til Gibson Brands som den nye sjefen av Omni-Experience, eller rundkjennende erfaring om man vil. Jill Skordinski kommer til Gibson Brands for å styre finansene til den divisjonen. Roger Hutchinson kommer til Gibson Brands som den nye sjefen for Dealer Services, med andre ord alle kontakter med musikkhandlere. Dave Jones slutter seg til Gibson Brands som den nye EHS manageren, EHS står ganske enkelt for Environment, Health & Safety, litt som det norske HMS, og noe bedrifter over hele verden er pålagt å forholde seg til.

«Vår framtid står i direkte forhold til styrken til vårt team og vi har i sannhet bygget et utrolig fint team som helt ut er tilpasset vår visjon, misjon og prioriteter for Gibson Brands,» tillegger James «JC» Curleigh, den sentrale sjefen for alt Gibson.

Legg inn en kommentar