KRK og Sick Individuals

Sick Individuals

Med flere verdensomspennende hits til sitt navn, støtte fra mange artister innenfor EDM og pop musikk, så del som en historie med å opptre på noen av verdens største konsertsteder og festivaler, fortsetter Sick Individuals å sette nye grenser. Etter å ha gjort seg avhengige av KRK og deres produkter i studio under de siste åtte årene, så har de enkelte medlemmene i Sick Individuals skaffet seg et arsenal med studiomonitorer fra dette merket, inkludert V8S1s, V8S2s, ROKIT 6 G3s og VXT6s.

Det var når de først møttes på et musikkonservatorium i Nederland at Rinze ‘Ray’ Hofstee og Joep ‘Jim’ Smeele ble introdusert for KRK for første gang i forbindelse med deres undervisning i komposisjon og musikkproduksjon. Det var tilbake i 2009. Skolen hadde valgt å ta i bruk KRK V8 i sitt hovedstudio og duoen ble umiddelbart tiltrukket av den realistiske lyden som de produserte, og ikke minst den klarheta og definisjonen som de hadde i bassområdet -noe som ikke minst gjorde de svært godt egnet for spor med tung bass.

«KRK monitorer er et ekstremt nyttig verktøy når man skal mikse Dance musikk,» sier Rinze «Ray» Hofstee fra Sick Individuals. «Da skaper den perfekte mengden av tetthet og avrunding for drive basstrommelyder og basslinjer opp noen hakk, noe som får lytteren til å føle seg som om man er til stede i klubben. Noen merker strammer opp høyttalerne lit vel mye, noe som reduserer deres nytteverdi i forbindelse med den kreative prosessen. Vi ønsker å føle oss frie når vi produserer, i stedet for å fokusere direkte på hvordan en enkelt del lyder, og KRK har i sannhet levert oss den friheten.»

For et mellomstort studio som det de besitter, finner Sick Individuals at deres V8 har en perfekt kraft for å kunne fylle rommet. «Vi benytter oss for tilfellet av KRK V8 i vårt studio for avspilling og også som referansemonitorer,» sier Joep ‘Jim’ Smeele fra Sick Individuals. «Opp gjennom årene har den klassiske lyden til KRK fortsatt å være en konstant når det gjelder alle monitorene de tilbyr, og våre ører har vendt seg til å stole på lyden de leverer. Det er alltid en hel del moro å produsere musikk med KRK.»

I tillegg er Sick Individuals med som grunnleggende medlemmer av KRK Kreator Alliance, et nytt initiativ fra KRK som gjør det mulig for firmaet på nytt å forestille seg hvordan man kan trekke fordeler av sin ikoniske historie samtidig som man jobber inn mot en innovativ framtid, mens man hele tida jobber tett sammen med deres ledende artister. «Det er en ære å være del av denne gruppa fylt opp med talentfulle artister og produsenter,» sier Hofstee. «som en bruker av KRK gjennom mange år kan vi knapt nok vente på å se hva framtida kan bringe med seg for dette merket, og vi er virkelig spente på å kunne ta del i den videre innovasjonen.»

Gjennom de siste tre tiårene har KRK, som en del av Gibson Pro Audio, blitt synonym med kvalitetsdesign og en ytelse som ikke har stått tilbake for noe når det kommer til studio monitorer, subwoofere og hodetelefoner. KRK kan tilby produkter som møter de ulike behovene hos et hjemmestudio eller et profesjonelt studio, uansett hva slags musikkstil eller applikasjon. Mer info om KRK finner du her – https://www.krkmusic.com/ – og der skal det også være mulig å finne en lokal distributør.

Legg inn en kommentar