Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer

Brendon Small med sin Epiphone GhostHorse Explorer

Nok en installering i regi av Epiphone, denne gangen går det i en litt tyngre retning, da det er Brendon Small som er utgangspunktet for en ny signaturmodell fra Epiphone. Den modellen det er snakk om denne gangen er Brendon Small GhostHorse Explorer. Det er mannen bak Dethklok Band og fjernsynsserien «Metalocalypse», Brendon Small, som nå slipper sin tredje gitar i samarbeid med Epiphone. Den er tilgjengelig nå – https://www.epiphone.com/Guitar/EPIRF1866/Brendon-Small-GhostHorse-Explorer/Galaktikon-Burst – og mer informasjon rundt levring og pris vil din lokale musikkhandler garantert kunne fortelle deg en hel del mer om.

Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer

Gitaren det er snakk om er designet av metallegenden Brendon Small, Epiphone GhostHorse Explorer er en elektrisk gitar som er en modifisert Explorer (noe bildene jo også forteller alt om), med en dyp cutaway. Den er satt opp med en spesialblandet Galaktikon Burst høyglans finish, og hva det er må du ty til bildene for å få et fullgodt svar på. Toppen er gjort av lønn med et solid mønster, en bakside, sider og hals i Ibenholt matt sort, og den er dessuten utstyrt med et Floyd Rose tremolosystem.  Pickupene er Gibson USA BurstBucker™. Halsen er av den slanke lettspilte varianten med en hæl med kontur for en best mulig tilgang til de øverste båndene. Gripbrettet er av ibenholt og er satt opp med 24 jumbobånd, stemmemekanikken er Grover Mini Rotomatic med en utveksling på 18:1 og det er også en Icarus romskip medaljong på bakside av hodet, så vel som på 12. bånd. Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer markerer som sagt den tredje omgangen med et samarbeid mellom byggerne hos Epiphone og den følger etter ThunderHorse Explorer og Snow Falcon Flying V.

Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer

«Jeg er så oppglødd over endelig å kunne presentere GhostHorse,» sier Brendon Small. «Det er den gitaren jeg spiller på oftest og den er så utrolig uttrykksfull. Det er bare så utrolig fint å ha en annen Hest i familien.»

Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer

Brendon Small skrev, regisserte, produserte og komponerte den nye sangen og videoen med tittelen «GhostHorse», alt mens han spilte på sin nye Epiphone GhostHorse Explorer. Denne videoen kan du se gjennom, og du må også gjerne dele den av hjertens lyst på Nettet om du har anledning til det.

Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer

Amerikansk produsent, animatør, stand-up komiker, stemmepålegger og multiinstrumentalist, Brendon Small, er best kjent som en av de som var med og skapte den populære animerte fjernsynsserien «Home Movies» og «Metalocalypse», som ga grunnlaget for deathmetall bandet Dethklok.

Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer

Brendon Small startet opp som medskaper, forfatter, stemmepålegger, komponist og musiker for «Home Movies», en tegneserie som først ble lansert via fjernsynskanalen UPN, og deretter ble flyttet over til Cartoon Network’s Adult Swim. Dette førte til at Brendon Small ble rimelig godt kjent som skaper, eksklusiv produsent, stemme i musikk bak disse etter hvert så populære animerte seriene. «Metalocalypse», sentreres om et oppfunnet deathmetall band kalt «Dethklok». I tillegg til alt arbeidet bak scenen i forbindelse med «Dethklok» serien, leverte han også stemmer til karakterene Skwisgaar Skwigelf, Pickles the Drummer og Nathan Explosion, tre av de fem medlemmene i Dethklok.  Sangen «Thunderhorse» var en del av videospillet Guitar Hero II. Det var i forbindelse med showet at Brendon Small skapte det virkelige bandet Dethklok, hvor han skrev materiale, spilte inn, spilte og turnerte for å støtte opp om flere album.

Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer

Hver eneste Dethklok album debuterte på Billboard 200 lista. Dethalbum ble det deathmetall albumet som klatret høyest på Billboard 200 lista noensinne, før gruppas Dethalbum II og Dethalbum III, Metalocalypse: The Doomstar Requiem, Galaktikon og Galaktikon II senere gikk hen og overtok tittelen.

Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer

Brendon Small har i det siste hjulpet med o skrive og produsere komikeren Brian Posehns Grandpa Metal, som kom ut i fjor. Der er det med medlemmer fra Anthrax, Slipknot, Fall Out Boy og flere. Brendon Small jobbet sammen med Scott Ian fra Anthrax i forbindelse med lydsporet for Black Knight, og jobbet også på sangen «Heavy Metal» coveret sammen med Sebastian Bach. Brendon Small skrev og «Hanger 18» historien for Megadeths «Death by Design» og HEAVY METAL, en grafisk historie. Han regisserte videoen »Dressed as Goblins» for Nekrogobilikon, spilte gitar på «Godzilla» BOC coveret for filmen Godzilla: King of Monsters (sammen med Bear McCreary, Seri Tankian, Bryan Beller og Gene Hoglan), og slapp også den nye GALAKTIKON grafiske historien. Ønsker du å finne ut mer om alt det som er Brendon Small er dette adressen å søke opp – http://www.galaktikon.com/site/ – og i alle fall finnes jo gitaren der, Epiphone Brendon Small GhostHorse Explorer.

Legg inn en kommentar