RockBoard – pedalbrettkonkurranse

Siden som inviterer deg inn til lotteriet

RockBoard velger å bruke denne dagen, første april i året 2021, til å starte en konkurranse i forbindelse med en helt ny nettside under deres RockBoard adresse, som de enkelt og greit har gitt navnet – Lottery-Show-Us-Your-Pedalboard. RockBoard har ikke bare en rekke produkter for å lette organiseringen av pedaler på et brett, på alle mulige måter – fra brett til moduler for signalgangen, strømforsyninger, kabler og annet småtteri. De er dessuten også en av de sentrale aktørene i Europa når det kommer til distribusjon av pedaler fra en rekke produsenter. Alt dette ser dere ved en tur innom – https://www.rockboard.de/ – hvor det hele holder hus. Lotteriet har kun som oppgave at du sender inn et bilde av ditt pedalbrett, og her er det alt som gjelder, det er ingen krav til størrelse på brettet, kvalitetene på pedalene eller noe annet, mer at du kan vise fram hva du trives med. For det kan du faktisk også vinne en premie for innsatsen.

Her er også en del info om hva du kan vinne

Alt rundt lotteriet forklares på Nettet – https://www.rockboard.de/en/lottery-show-us-your-pedalboard – og det neste er helt opp til deg. Som sagt trenger du ikke ha det mest anerkjente brettet i nabolaget, det viktige er at det er ditt og at det speiler deg på alle mulige måter. Uansett kommer du til å vinne, for gjennom denne konkurransen kan du oppleve at du kan lære en hel del av å utveksle ideer med andre musikanter, dele erfaringer, gi råd, motta tips og så videre.

Så fra 1. april kan du laste opp bilder, maksimalt fem stykker, av ditt eget pedalbrett. Bli kjent med miljøet og, med litt flaks, vinne en premie. Hvor spøkefullt man velger å gjøre det er helt opp til den enkelte, men RockBoard mener alvor – så her er det bare å sette i gang. Og, velkommen til april!

Legg inn en kommentar