Moog Music – Moog Sound Studio

Moog Music – Moog Sound Studio

Moog Music introduserer de beskriver som Complete Synthesizer Studio Experience, hvor man pakker ved alt utstyret, kablene, tilleggsutstyret og opplæringsverktøyet man trenger til for å ta steget inn i verden av analog synthesizer for den første gangen, eller for å fortsette å utforske lyd på et gjennomtrengende vis. Og det beste er at alt dette er noe som kan sendes ut fra Moog Music fra i dag av. For å få en bedre id over det hele kan du jo ta en tur innom SoundCloud for å høre på noen innslag utført på det utstyret som tas i bruk – https://soundcloud.com/moogmusicinc/sets/explorations-in-analog-synthesis/s-Nn1Ya9GjxxF – en serie med sju sanger som har blitt utført og komponert av Bonobo, Julianna Barwick, Dan Deacon, Ela Minus,  Madame Gandhi, Peter Cottontale,og Martial Canterel. 

Moog Music – Moog Sound Studio

Moog Sound Studio er en ny semimodulær synthesizer opplevelse servert av Moog Music. Det inkluderer alle verktøyene og den kreative inspirasjonen du trenger til for å legge ut på tur i noe som vil bli opplevd som et gjennomtrengende sonisk eventyr. Dette er pakker som er designet for begynner så vel som erfarne synthspiller på like vilkår. Moog Sound Studio introduserer en unikt fullstendig tilnærming til det å utforske modulær syntese.

Moog Music – Moog Sound Studio

Det er snakk om en komplett Synthesizer Studio pakke, hvor det eneste du legger til er et par hodetelefoner. Hver enkelt bruker starter sin unike Moog Sound reise ved å velge en instrumentkombinasjon som vil komplettere ens egen musikalske stil eller soniske preferanse: Mother-32 & DFAM eller Subharmonicon & DFAM.

Moog Music – Moog Sound Studio

Moogs Mother-32 og DFAM synthesizere er et perfekt par for å legge grunnlaget for ethvert elektronisk studio. Mother-32 er en anvendelig synth for framføring og produksjon med en kraftfull stegbasert sequencer og 64 posisjoner med sequencerminne. Dens klassiske Moog karakteren leverer en rå analog lyd, dyp Moog bass og gjennomtrengende synthsoloer, noe som er med på å komplimentere de rike analoge rytmene og perkusive mønstrene som DFAM leverer.

Moog Music – Moog Sound Studio

For en noe mer utfordrende tur med uventede teksturer og lyder kan du velge den magiske kombinasjonen av Subharmonicon og DFAM (forkortelse for Drummer From Another Mother, bare så det er nevnt). Subharmonicon er et rikt kaleidoskop bestående av seks-toners subharmoniske akkordfigurer og polyrytmiske sequencer, mens DFAM presenterer en inspirerende tilnærming til trommesyntese og kreering av ulike rytmiske mønstre.

Moog Music – Moog Sound Studio

Sjøl om hvert enkelt instrument er unikt kraftfullt på egenhånd, så er det det å slå den sammen i par som skaper en opplevelse som vil inspirere deg til å skape nye lyder, låse opp nye vaner, synkronisere mønstre og utforske tilnærmet endeløse soniske muligheter.

Moog Music – Moog Sound Studio

Sammen med den valgte duoen av semimodulære analoge synthesizere, kommer hvert enkelt Moog Sound Studio med en mikser og strømforsyning, et raskstativ av to rekker, koblingskabler og en organisator for kablene, guidede øvelser og en bok med oversikt over koblinger. Det er også opplæringsmateriale som leveres med, spill for å oppmuntre til eksperimentering, spesialdesignet grafikk eksklusivt for Moog Sound Studio eiere og massevis med kreativ inspirasjon.

Moog Music – Moog Sound Studio

Den perfekte veien inn til Eurorack for de som er helt nye til modulært, så vel som et kreativt verktøy for de mer erfarne for å bygge litt videre på deres gode egenskaper når det gjelder å designe lyd. Moog Sound Studio lover å levere et inviterende kreativt miljø og erfaring for alle. Her blir det hele presentert – https://www.moogmusic.com/news/moog-music-introduces-complete-synthesizer-studio-experience – det gir et greit inntrykk av ideen.

Moog Music – Moog Sound Studio

Når Moog introduserte Mother-32 semimodulær analog synthesizer i 2015, bidro dette instrumentet til å introdusere et helt nytt publikum til en verden av ubegrenset modulær syntese. Dens familie med semimodulære synthesizere har siden vokst inn i et komplett system med kraftfulle, brukervennlige og inspirerende elektroniske instrumenter – Mother-32, DFAM, Grandmother, Matriarch og Subharmonicon.

Moog Music – Moog Sound Studio

Det kreative potensialet til disse instrumentene har ført til muligheter for installasjoner ved publikumstreff over hele verden, hvor man inviterer publikum inn for å oppleve syntese gjennom opplevelser som lett lar de fanges opp av sjølve opplevelsen og glemme alt annet. Gjennom disse aktivitetene fant ansatte hos Moog raskt ut at brukere med hva som helst av erfaring utmerket godt kunne føle seg komfortable og oppglødde med lydopplevelsen med de rette verktøyene, rettleiinga og kreativt rom for det hele.

Sammen med disse erfaringene er Moogs utvikling av det komplette soniske utforskningsfeltet som er Moog Sound Studio et direkte svar etter år med tilbakemeldinger fra det voksende miljøet av synthesizerbrukere. Disse alt-i-ett løsningene for begynnere eller en fortsettende tur innenfor lyddesign inkluderer alt den kreative trenger til for en gjennomtrengende, sjøllærende opplevelse fra ethvert hjem eller studio.

Moog Music – Moog Sound Studio

Helt siden pioneren av analoge synthesizere, Bob Moog, samarbeidet med komponist og underviser Herb Deutsch for å utvikle den første modulære Moog synthesizeren i 1964, har artistsamarbeid vært en hjertesak i hele historien til Moog Music.

Moog Music – Moog Sound Studio

Moogs kreative team jobbet sammen med flere kunstnere for å utvikle originale visuelle elementer, karakterer, læreverktøy og lydspor for å få hele Moog Sound Studio miljøet til live. En del av dette er «Explorations in Analog Synthesis» er en ny EP bestående av sju sanger som er tatt fram for å demonstrere den kraftfulle analoge lyden og de uendelige soniske mulighetene i begge Moog Sound Studio synthesizerkombinasjoner. Dette er en samling sanger som krysser sjangre, og alt det materiale originalt utviklet for dette tilbudet fra Moog Music. Det inneholder en chiptune sak fra Bonobo, en R&B inspirert synth popsang fra Peter Cottontale, en utomjordisk vokalkollage fra Julianna Barwick, en psykedelisk øvelse fra Dan Deacon, en drivende elektronisk perkusjonssak fra Madame Gandhi, en litt mørk bølge fra Martial Canterel og en industrifarget elektronisk poplåt fra Ela Minus. Hvert enkelt spor ble bygget opp rundt instrumentene og tilleggsutstyret som er inkludert med hver enkelt Moog Sound Studio pakke – Mother-32 & DFAM eller Subharmonicon & DFAM.

Moog Music – Moog Sound Studio

Hvert enkelt Moog Sound Studio er designet for å stimulere en multisensorisk opplevelse. Fra instrumentenes klassiske analoge toner og farger til det å se og føle det å skape en ny kobling, den kreative prosessen er like mye om det fysiske miljøet som det er om de tilgjengelige verktøyene. For å bringe denne magiske verden av analoge synthesizere til live visuelt, så har illustratørene Jim Stoten (Mother-32 & DFAM) og Philip Lindeman (Subharmonicon & DFAM) designet illustrasjoner i form av karakterer, plakater og andre interaktive objekter som følger med hvert instrumentoppsett. Dette materialet ble kreert for å være en konstant kilde til inspirasjon for brukere mens de utforsker lyd i et helt nytt kreativt miljø.

Moog Music – Moog Sound Studio

Hver enkelt modulær Moog semimodulær synthesizer er bygd med kjærlighet av de ansatte/eierne ved Moogs fabrikk i Asheville i North Carolina i USA. For å bestille din egen komplette synthesizer studio pakke med Mother-32 & DFAM eller Subharmonicon & DFAM så tar du kontakt med din favoritthandler. Du finner en via denne lista – https://www.moogmusic.com/dealers?type=104 – det er bare å klikke seg inn og lete fram til rett plass. Moog er verdens ledende produsent av Thereminer og analoge synthesizere. Firmaet er i dag eid av de ansatte og kundene bærer videre den arven som ble skapt av han som etablerte Moog i sin tid, pioneren innenfor elektronisk musikk og lyd, Bob Moog. Mer om firmaet her – https://www.moogmusic.com/ – resten er helt opp til deg.

Legg inn en kommentar