Audeze – Euclid

Audeze Euclid

Audeze utvider sin serie med iSINE Legacy med Euclid, sin nye i-øret hodetelefon med lukket bakside og Planar Magnet. For de som ikke visste det er Audeze solid premiert teknologifirma som er ansvarlig for noen rimelig avanserte løsninger når det kommer til lyd. Denne siste hodetelefonen ble annonsert klar for marked 5. februar i år. For de som er på jakt etter et førsteklasses produkt så er helt klart produkter fra Audeze vel verdt å ta en nærmere titt på, og ikke minst lytte til.

Audeze Euclid

Euclid er Audezes første lukkede i-øret hodetelefon. Prisen vil havne på $ 1.299,-, og den kommer med en spesialutviklet 18 millimeter Audeze planar magnet driver, MMCX kabelterminering og en ergonomisk designet og presisjonsdrillet hus av aluminium. Euclid er utviklet for audiofiler som er på jakt etter en førsteklasses mobil løsning som ikke ofrer komfort for stil og holdbarhet.

Audeze Euclid

Spesifikasjonene er som følger for Euclid fra Audeze. Det er snakk om en I-Øret hodetelefon, og den er av den lukkede typen. Driveren er deres egen Planar Magnetic løsning. Magnetstrukturen er egenutviklet også, og går under betegnelsen Fluxor™ magnetoppstilling. Magnettypen som blir brukt er Neodymium N50. Fasestyringa skjer gjennom en prosess utviklet av Audeze, og er kalt Fazor™. Membranen er også egenutviklet, og det er en ultratynn Uniforce™. Alt det som listes her under trademark kan utmerket godt søkes opp på Nettet av de som er nysgjerrige på slikt. Størrelsen på driveren har en diameter på 18 millimeter. Maksimal SPL fra denne enheten er opp til 120 dB. Frekvensresponsen løper fra 10 Hz opp til 50 kHz, og det sies ikke noe mer om den kurven annet enn at det mest sannsynlig garanterer en temmelig flat respons gjennom hele det hørbare området. Når det kommer til forvrengning er THD på opp til 0,1 prosent ved 100 dB SPL. Følsomheten er på 105 dB/1mW, og det måles ved det punktet hvor signalet når trommehimmen. Impedansen er satt til 12 ohm. Euclid kan håndtere maksimalt 500 mW inn. Kabelen som leveres med er av typen vevd MMCX. Vekta på et par Euclid er på 15 gram per par, og det er uten kabelen.

Audeze Euclid

Audeze som firma ble etablert i 2008, og de har så langt vunnet en god del priser for sine produkter, som har designet verdens mest avanserte lydløsninger, ifølge dem sjøl i det minste. At de leverer kvalitet, har jeg dog hørt for egen del i forbindelse med tidligere NAMM show hvor de har vært til stede med hele sitt program. De fokuserer på vitenskap, innovasjon og håndverk. Presisjonslyden levert fra Audeze går fra deres egenutviklede Planar Magnetic drivere og spesialdesignede høyttalere, hele veien fram til kritisk lydreproduksjon og høyst unike audio-fokuserte applikasjoner. Fra kritiske audiofiler til Grammy-vinnende lydteknikere, topp atleter innenfor ulike sportsgrener og spesialiserte medisinske fasiliteter, har Audeze vokst til å bli et av de mer respekterte firmaene i lydbransjen i dagens verden.

Audeze Euclid

Planar Magnetic. Lukket bakside. I-Øret. Presisjonsutformet aluminium. Våre nye Euclid kombinerer alle disse egenskapene for å levere en superb gjengivelse av detaljer og en sonisk nøyaktighet med et lydbilde og et dynamisk omfang som er så robust at de lett vil glemme at du lytter til et I-Øret system. Den miniatyriserte enkle planar magnetic driveren på 18 millimeter har ikke noe delefilter, noe som resulterer i et superbt samhold lydmessig over hele frekvensspekteret. Euclid er designet for en utrolig 105 dB/1mW effektivitet og en maksimal SPL på godt over 120 dB, noe som bidrar til å gi den den høyeste dynamiske rekkevidden for enhver I-Øret i samme størrelseskategori. Den mykt formede og lette designen inkluderer presisjonsutformet aluminium og karbonfiber for et utseende som ikke ofrer det elegante for komfort.

Audeze Euclid

Audeze sier at deres design sørger for at Euclid vil passe alle ører, og pakken inkluderer Audeze Silicone Eartips, SpinFit Silicone Eartips og Comply Foam Eartips – med andre ord alt du måtte trenge til for å sikre at et par Euclid fra Audeze også vil virke inn mot dine ører. Er du interessert finner du en hel del mer her – https://www.audeze.com/pages/dealers-west – der listes alt av handlere og distributører som håndterer Audeze. Mer informasjon om produktet – https://www.audeze.com/products/euclid – og Audeze.

Legg inn en kommentar