Martin MAC Ultra Performance

Martin MAC Ultra Performance

Og i dag er det en annen lampe fra Martin, Martin MAC Ultra Performance, en lampe som løfter ytelsen når det kommer til spesielt kraftige bevegelige lamper, og den leverer jevnt lys over hele zoomområdet. Den kommer med en neste generasjon rammesystem, optikk med høyere definisjon og et overraskende lavt støynivå. Det er denne gangen snakk om en effekt på 1.150 watt ved 6.000 K ved hjelp av en egenutviklet LED lysmaskin, og det hele skyver i denne sammenhengen ut 46.500 Lumen. Også denne lampen har en levetid på 50.000 + timer. Den kommer med en høyoppløsning på dimmingen, strobing og Martins egenutviklede Animotions™ effekt. Den har en zoom med et omfang på 1,7 og er utstyrt med en fokuskontroll med høy presisjon. Egenskaper inkluderer ting som jevn fargemiksing, variabel CTO, ekstra farge- og spektralkorreksjonsfiltre, Martins Extended Framing System, to lag med roterende Goboer, animasjonshjul, iris, frost- og prismeeffekter og panorering og vipping. Den er perfekt for konserter og turneeproduksjoner, men like god til applikasjoner som kringkasting og teater hvor kravene til støy er strenge. Martin mener at det ganske enkelt er slik at Martin MAC Ultra Performance er, når det kommer til rene arbeidshester til å bryte grenser for utført utgang og ytelse, i en klasse for seg sjøl.

Martin MAC Ultra Performance

MAC Ultra Performance yter hele 46.500 Lumen. Med Martins spesialtilpassede lysmaskin og optikk designet som et samlet system, skinner MAC Ultra når det gjelder å holde utgangen stabil tvers igjennom hele zoomområdet. De mener at MAC Ultra Performance vil fungere helt utmerket i forbindelse med de lengste kastene og høyeste graden av trimming, og at ikke en eneste scene eller sted vil være for stort for MAC Ultra Performance. Fundamentet i denne lampen er LED lysmaskinen, som er utviklet hos Martin. Den er bygget rundt det aller siste innenfor teknologi for å møte stadig mer krevende krav til ytelse. Ikke bare gir denne imponerende tall, men mer viktig er det at det hele er veldig behagelig for det menneskelige øyet. Med høyrere innhold av rødt og en fargetemperatur på 6.000 K for bedre dagslysbalanse, leverer den rikere og mer levende farger og mer naturlige hudtoner.

Martin MAC Ultra Performance

Lampen har en levetid på 50.000 + timer, og den er i stand til å levere mer enn 90 prosent etter 20.000 timer ved full utgang. Dette betyr, i den virkelige verden, at man vil få en lampe som er i stand til å levere overbevisende og stabilt. Dette er noe som blir oppnådd gjennom et avansert kjølesystem og ved aldri å kjøre den 1.680 LED-pakken ved mer enn 70 prosent av sitt maksimale. Martin mener at dette helt klart vil være med på å sørge for visuell eksellense så vel som trygghet i det å vite at den vil levere til enhver tid. Dette er et resultat som er oppnådd av ingeniørene hos Martin ved hjelp av et sofistikert kjølesystem, og også gjennom aldri å drive LED-pakken på 1.680 watt lenger enn til 70 prosent av sin maksimale kapasitet. Dette er en kombinasjon som sikrer visuell eksellense og ro i sinnet gjennom hele levetida til dette produktet.

Martin MAC Ultra Performance

Med en langt høyere oppløsning på projeksjonen og definisjonen oppnår man en utrolig skarphet gjennom hele området og en forbedret kontrast, Martin MAC Ultra Performance kommer med det mest imponerende projeksjonssystemet noensinne er påstanden fra Martin. Zoomsystemet med sitt 1,7 omfang og med nøyaktig fokus opprettholder et flatt felt. Strålen holder seg lys i kantene for høyere visuelt gjennomslag og hvite toner og farger er langt mer konsistente over hele strålen. Takket være denne optiske designen vil MAC Ultra Performance være i stand til å levere utmerket morfing fra et Gobo plan til et annet, og et framifrå resultat når man bruker Framing og Gobo sammen.

Martin MAC Ultra Performance

MAC Ultra Performance løfter virkelig lista med sitt neste generasjons Framing system. Det tilbyr større fleksibilitet, enkel programmering, rask responstid og utøket lukkervipping. Der hvor eksisterende systemer ikke kan tilby vipping av lukkerbladene helt i kanten av strålen og bare er i stand til å holde den spesifiserte vippen når bladene er fullt ut satt på plass, vil Martins Extended Framing System tilby spesifisert lukkervipping fra utsida av strålen hele veien over til den motsatte sida. Dette gir som resultat i en gardinfunksjonalitet uten begrensninger og evnen til å kaste mer lys på scenen. Og, MAC Ultra Performance plasserer de fire rammebladene i kun to lag, noe som gir enda bedre fokus over alle fire bladene.

Martin MAC Ultra Performance

For å tilfredsstille bruk i alle situasjoner, og ikke minst i de hvor det stilles høye krav til støy, så vil det sofistikerte kjølesystemet en finner hos MAC Ultra sette en ny standard for lave akustiske nivåer. Dette er noe som ikke bare er ideelt for konserter- og turnebruk men også for kringkastings- og teaterlys. MAC Ultra kommer med en unik og kompakt industriell design. Den har Martins egne patenterte håndtak for bedre ergonomi og tryggere håndtering av lyset. For å gjøre det enklere for bruk på scenen har man plassert alle kontakter og UI (brukerpanelet) på en side av enheten, noe som legger den andre siden fri for alt av visuelle distraksjoner. Det er også permanent montert håndtak for følgespot, og det er også på denne tilgang til skiftning av luftfilter helt uten bruk av verktøy.

Legg inn en kommentar