Martin MAC Ultra Wash

Martin MAC Ultra Wash

Martin er en av de sentrale når det kommer til lys, og nettopp det er et faktum de mer enn gjerne har et ønske om å drive gjennom ved lanseringen av sin nye serie med Wash-lamper. Det er snakk om MAC Ultra Wash, som de sjøl beskriver som en voldsom retur til alt som et utrolig washlys burde være. Ren og enkel som konsept. Det er snakk om en frisk arbeidshest uten noe ekstra tøv, og i tillegg til det er det den kraftigste lampen i sitt slag Martin så langt har produsert. Den kommer med en LED lysmaskin som yter 1.175 watt og det ved 6.000 K. Når det gjelder lys ut fra Martins MAC Ultra Wash så snakker vi om 63.500 lumen fra en frontlinse på 220 millimeter og med et raskt 1:10 zoomområde.

Martin MAC Ultra Wash

Lyset vil ha en levetid på 50.000 + timer, og den er ifølge Martin det siste i en lang serie med innovative øvelser. Uansett hvilke applikasjoner det er snakk om er det mulig å stole på disse lampene når det gjelder kvaliteten på både lyset og utgangen, stadig vekk ifølge Martin, og noe vet de jo etter mange år i denne bransjen. Martin er i dag en del av Harman, som igjen for noen år siden ble kjøpt opp av Samsung, bare så det er nevnt. Når det gjelder MAC Ultra Wash så kommer disse med en kraftig samling egenskaper, som jevn fargemiksing, variabel CTO, ytterligere farge- og spektralkorreksjon filtre, motorisert frost for et mykere uttrykk, høy oppløsning for dimming og strobing.

MAC Ultra Wash er ideell for turneer, fjernsynsshow og utøvende kunst. MAC Ultra Wash støtter det bredere produksjonsmarkedet hele veien opp til de mest krevende av sceneoppsett. Martin har satt standarden når det kommer til forholdet til vekt, størrelse og kraft, og med MAC Ultra Wash har Martin helt klart ambisjoner om fortsatt å stå i første rekke når det gjelder alt rundt lys, alt for en så førsteklasses forestilling som overhodet mulig.

Martin MAC Ultra Wash

Når det dreier seg om å levere en så presis løsning som mulig når det gjelder denne typen lys er det lite som kommer i nærheten, sier Martin. MAC Ultra Wash passerer grensene for design som en helt klar, klasseledende lampe som helt klart setter en meget bratt bakke når det kommer til innovasjoner når det gjelder denne typen lys.

Martin MAC Ultra Wash

Noen av høydepunktene for Martin MAC Ultra Wash er blant annet mengden av lys enheten er i stand til å produsere, 63.500 lumen gjennom en linse med en diameter på 220 millimeter. Det er den kraftigste washlampen levert av Martin i dag. Lyset og optikken er designet som et integrert system. MAC Ultra Wash skinner, bokstavelig talt, det at den er i stand til å beholde utgangen av lys gjennom hele zoomområdet. Sånn sett vil MAC Ultra Wash være i stand til å levere den nødvendige punchen det er behov for ved de lengste kastene og høyeste graden av trimming – påstanden fra Martin er at ingen scene eller spillested vil være for stort for MAC Ultra Wash. De mener da også at om man skal tro dette så må man se det, man må oppleve det hele i bruk for å forstå den innsatsen som er lagt inn i det å skape en lampe som er i stand til å levere på det samme viset som deres nye MAC Ultra Wash.

Martin MAC Ultra Wash

Lampen har en levetid på 50.000 + timer, og den er i stand til å levere mer enn 90 prosent etter 20.000 timer ved full utgang. Dette betyr, i den virkelige verden, at man vil få en lampe som er i stand til å levere overbevisende og stabilt. Dette er noe som blir oppnådd gjennom et avansert kjølesystem og ved aldri å kjøre den 1.680 LED-pakken ved mer enn 70 prosent av sitt maksimale. Martin mener at dette helt klart vil være med på å sørge for visuell eksellense så vel som trygghet i det å vite at den vil levere til enhver tid. Med det avanserte kjølesystemet leverer de en garanti for at temperaturen hele tida vil være på et jevnt nivå, samtidig som det hele setter en ny standard for akustisk støy fra enheten. Det betyr at den ikke bare vil være ypperlig i forbindelse med konserter og turneer, men at den også vil fungere veldig godt i forbindelse med støysensitive ting som kringkasting og teater. Med MAC Ultra Wash leverer Martin et produkt med et unikt og kompakt industrielt design. Den kommer med Martins egenutviklede og patenterte håndtak, som tilbyr bedre ergonomi og tryggere håndtering av lyset. For å gjøre det så enkelt som mulig for scenedesignere er alle kontaktene plassert på den samme siden av enheten., noe som gjør det motsatte sida fri fra visuell distraksjon. Det er også permanent montert følgehåndtak, samt at tilgangen for skifte av luftinntaksfiltre kan gjøre uten bruk av verktøy, noe som gjør det enklere enn noensinne å få tilgang til.

Legg inn en kommentar