Marshall Electronics – nye IP PTZ og POV modeller

Marshall Electronics CV630-NDI

Marshall Electronics utvider IP arbeidsflytens muligheter med ytterligere kameravalg. Det betyr enkelt og greit at de utvider programmet med flere NDI/HX kameraer med høy båndbredde i løpet av 2021. Marshall Electronics fortsetter å utvikle nye kameraer som er designet for å forbedre IP arbeidsflyten. Marshall slapp to nivåer med 4K PTZ (Pan, Tilt, Zoom) kameraer innfor det siste året komplett med 30x optisk zoom og sensorer på profesjonelt nivå. Et av disse med opp til 4K30 (CV630 modellen) oppløsning en med opp til 4K60 (CV730 modellen) oppløsning. Marshall slapp dessuten også nylig to nivåer med kameraer med fikserte posisjon med 30x optisk zoom og sensorer på profesjonelt nivå, en med opp til HD60 (CV355-30X modellen) oppløsning og en med opp til UHD60 (CV420-30X modellen).

Når de ser videre inn i 2021 har Marshall planer om å slippe en høy båndbredde NDI PTZ kamera (CV730-BHN modellen) i tredje kvartal med opp til 4K60 oppløsning og 30x optisk zoom pakket med høy båndbredde NDI, NDI/HX og samtidig 12GSDI/HDMI2.0 utganger. Også planlagt for seinere i år er Marshalls CV620-BI med 20x optisk zoom, 3GSDI, HDMI og NDI/HX for sitt veikart gående framover. For de som ikke vet er NDI er en protokoll utviklet av NewTek. Det står for Network Device Interface. Network Device Interface er en avgiftsfri programvarestandard utviklet av NewTek for å gjøre det mulig for videokompatible produkter å kommunisere, levere og motta HD-video over et datanettverk på en høy kvalitet, med lav forsinkelse, og som er rammenøyaktig og egnet for bytte i et levende produksjonsmiljø. PTZ kameraer står ganske enkelt for panorering, vipping og zoom i kameraer som enkelt kan styres av brukeren i forbindelse med opptak og avvikling – det har ikke minst blitt svært så mye brukt under denne Corona-tida. Det blir neppe færre av dem i den tida som kommer, ikke minst fordi så mye av dette har blitt langt mer tilgjengelig for flere brukere.

Marshall Electronics CV430-30X-NDI

«Marshall var en av de første som tok i bruk NDI plattformen, bygde det inn i våre PTZ kameraer for flere år siden og sett teknologien utviklet videre med stadig bedre NDI verktøy, lavere forsinkelse, enkelthet i å finne enhetene og muligheten for å kunne blande ulike medietyper inn i NDI arbeidsflyten,» sier Todd Musgrave, sjef for kameraer hos Marshall Electronics. «Marshall er fullstendig bak det å få ut mer IP kameraer med PTZ og kameraer for faste posisjoner, enten det er standard IP (HEVC), Haivision SRT eller NewTek NDI. Vi som firma har virkelig valgt å satse alt for framtida når det gjelder IP i kringkasting og profesjonell AV.»

CV630 med 3GSDI/HDMI kommer i to varianter – en med IP/HEVC/SRT (CV630-IP) og en med NDI/HX (CV630-NDI). CV730 utstyrt med en større 1,125 tommers sensor med 12GSDI/HDMI kommer også i to varianter – en med IP/HEVC/SRT (CV730-IP) og en med NDI/HX (CV730-NDI). I tillegg er CV730 også utstyrt med det tillagte hensiktsmessige med UBS 3.0 for videokonferanser og bruk sammen med Mac/PC. CV355—30X med 3GSDI/HDMI kommer også i to versjoner – en med IP/HEVC/SRT (CV355-30X-IP) og en med NDI/HX (CV355-30X-NDI). Det samme gjelder for CV420-30X som også kommer i to varianter – en med IP/HEVC/SRT (CV420-30X-IP, og en med NDI/HX (CV420-30X-NDI).

Marshall Electronics CV730-BK

«Marshalls PTZ kameraer har eksplodert i popularitet ikke minst på grunn av deres fleksibilitet i det å tjene et stort område når det gjelder kringkasting og profesjonelle AV applikasjoner,» legger Todd Musgrave til. «Marshalls PTZ kameraer kan nå tilby forbedret videokvalitet via framveksten av 4K (UHD) sensorer, enkel en kabel til kamera oppsett, myk fjernstyring for manøvrering, flere samtidige utganger og kompatibilitet med en mange IP arbeidsflyter.»

Marshall Electronics CV6XX-HFH

I tillegg har Marshall også lagt til en del verktøy som kan benyttes i forbindelse med oppsett og operasjon av alle produktene i PTZ og zoom kamera tilbudet. Et virkelig fint verktøy er deres Home Run RS232/RS422 Splitter Extender boks, som er tilgjengelig nå, og som splitter kontrollen av en kontrollenhet via en CAT-kabel til opp til sju kameraer samtidig som de øker lengden på kablene to ganger for både RS232 og RS422. For PTZ kontrollenheter kan man velge mellom to ulike modeller fra den enkle VS-PTC 200 eller til den avanserte for kringkastingsbruk, VS-PTC-IP modellen med individuell kontroll over eksponering, iris, hvitbalanse og fokus med en vippe for zoom og fleksibel RS232/RS422 støtte. Og endelig, så er det mulig å få alt dette montert i kabinetter som er IP68 sertifisert for bruk utendørs for CV-H20-HF og fast posisjon, CV-6XX-HFH for CV-600 serien og CV7XX-HFH for CV700 serien, alle med varmeelementer og vifter for styring av miljøet.

«Våre kunder er noen av de beste ingeniørene i feltet, så med en gang du stopper opp og lytter, har de omtrent designet det nye kameraet for deg,» sier Todd Musgrave. «Etter det er det mer et spørsmål om å jobbe sammen med våre designingeniører for å sikre at vi raffinerer videokvaliteten, samarbeide med teknologipartnere, og sikre at vi er i stand til å levere det jeg betrakter som Marshalls arv når det kommer til kringkastingskvalitet og holdbarhet. Hold dere orientert etter hvert som vi fortsetter med å raffinere og utvikle vår neste generasjon IP kameraer.»

Marshall Electronics RS7-HR

Marshall Electronics har vært i denne bransjen i mer enn førti år nå, og har vært en tilbyder av gode produkter for video, audio og multimediasystemer for kringkasting, profesjonell AV, Pro Audio og OEM applikasjoner over hele verden gjennom alle disse årene. Marshall er dedikert til å levere innovative POV og PTZ, formatkonvertere, konferansemikrofoner og produksjonsutstyr av stor verdi og med soliditet og holdbarhet til det profesjonelle AV markedet. Marshall Electronics har produksjonsenheter i USA, Japan, Korea, Kina og Russland. Mer informasjon om Marshall Electronics finner du her – http://www.marshall-usa.com/ – og der finner du alt de i dag representerer, pluss en hel del annen nyttig informasjon.

Legg inn en kommentar