Ephiphone Emily Wolfe Sheraton Stealth

Epiphone Emily Wolfe Sheraton Stealth

Denne gangen er det Epiphone som kommer med en nyhet, basert på et produkt de har hatt i sin katalog svært lenge allerede. Det er snakk om en ny signaturmodell basert på Epiphone Sheraton, den har fått tillegget Stealth og er et resultat av et samarbeid med sanger, låtskriver og gitarist Emily Wolfe. Det finnes en video på Nettet hvor hun presenterer sin nye sang «No Man», og hvor man i den forbindelse også vil ha adgang til å være med på en trekning om å vinne en slik gitar – det gjelder dessverre ikke for folk i Norge, om man da ikke har et navn og en adresse i USA man kan benytte. Det viktige er mer at man får anledning til å høre hva Emily Wolfe leverer.

Epiphone Emily Wolfe Sheraton Stealth

Epiphone er et gitarmerke som står for enkel tilgjengelighet, både med hensyn til hvordan de blir produsert og ikke minst prisen de har når de når fram til kunden. De presenterer som sagt nå den nye Emily Wolfe Sheraton Stealth gitaren. Sheraton Stealth er skapt av Emily Wolfe og byggerne hos Epiphone i Nashville, Tennessee, og markerer Emily Wolfs første Epiphone signaturmodell. Epiphone Emily Wolfe Sheraton Stealth er tilgjengelig over hele verden nå – https://www.epiphone.com/ – og følger du adressen vil du få en hel del mer informasjon om denne gitaren og Emily Wolfe.

Epiphone Emily Wolfe Sheraton Stealth

«Min Sheraton er mer enn bare en gitar, den er en utvidelse av meg og har på mange måter den samme magien som et sjeldent vintage instrument har i måten sanger flyter ut av den hver eneste dag,» forklarer Emily Wolfe. «Det er ingen barriere mellom min kreativitet som artist og publikum siden min Sheraton så lett blir en del av meg.»

Epiphone Emily Wolfe Sheraton Stealth

«Epiphone-teamet er stolte av å kunne skape og introdusere Emily Wolfe Sheraton Stealth signaturen,» sier Krista Gilroy, som er sjef for merket Epiphone og Kramer. «Det er en fornøyelse å jobbe med Emily, det kraftverk fra Texas når det kommer til sanger og en dyktig gitarist, som virkelig er opptatt av utstyr og verktøy som vekker opp kreativitet. Hos Epiphone er det en forpliktelse å skape disse gitarene, og et enda større privilegium er å kunne gjøre dette sammen med en så sterk kvinnelig artist.»

https://www.youtube.com/watch?v=dtpitOVpdqw

Som sagt, du kan se Emily Wolfe framføre sin egen sang «No Man» i Gibsons showrom i Austin, Texas. Les intervjuet med henne å slenge seg med i konkurransen om å vinne hennes signaturmodell som sagt. Videoen finner du under:

Det er jo nok kjente artister som har spilt på Epiphone, som den legendariske bluesartisten John Lee Hooker, Noel Gallagher og Gem Archer fra Oasis, The Edge fra U2, Matthew Followill fra King of Leon og sjølsagt også Emily Wolfe. Robben Ford er også en som har funnet fram en god gammel Epiphone for noe av sitt siste arbeid, og John Lennon på taket av Apple-bygningen i London med sin Epiphone huskes godt – komplett med en solo på «Get Back». Det er snakk om en tynn halvakustisk modell med en design ikke ulike en Gibson ES-335, men med noen detaljer som skiller dem fra hverandre. Har du et navn og en adresse i USA eller i Canada kan du slenge deg med på konkurransen om å vinne en Epiphone Emily Wolfe Sheraton Stealth. Du følger ganske enkelt den følgende lenken – https://gleam.io/ruvCt/emily-wolfes-signature-epiphone-sheraton-stealth-guitar – og så er du med på det. Lykke til.

https://www.youtube.com/watch?v=dtpitOVpdqw

Emily Wolfe lånte villig vekk av sin kreativitet og jobbet sammen med byggerne hos Epiphone for å utvikle hennes første signaturmodell noensinne. Den vil være tilgjengelig i finishen Black Aged Gloss. Gripbrettet er gjort av indisk Laurel og er utstyrt med 22 medium jumbo bånd og blokkinnlegg av perlemor med innlagte lyn av skjell. Hodet kommer i den populære 60-talls Kalamazoo fasongen med Emily Wolfes logo og et mother-of-tree i perlemor på fronten (bildet forklarer jo akkurat det), og på baksida er signaturen til Emily Wolfe lagt inn i sort høyglans. Sheraton Stealth er utstyrt med Grover Rotomatic mekanikk og en sadel fra GraphTech. Den kommer med Epiphone LockTone™ Tune-O-Matic stol og endestykke. Alt er med på å gi instrumentet en veldig fin sustain. Elektronikken inkluderer Epiphone Alnico Classic PRO humbuckere i full størrelse, og disse jobber i par sammen med CTS potensiometre for en myk kontroll over volum og tone i gitaren.

https://www.youtube.com/watch?v=dtpitOVpdqw

Emily Wolfe stiger opp over rekkene av ordinære musikere. Hun er en pakke som leverer på flere plan, som sanger, låtskriver-gitarist og produsent, fra Austin, Texas – hor musikken aldri har vært veldig langt unna i hennes liv. Henne misjon er å blåse nytt liv inn klassisk rock & roll med sine utmerkede egenskaper som gitarist og originale sanger. Emily Wolfes kreative låtskriving, kraftfulle vokal og dominerende gitarstil har ført til at hun har delt scene med artister som Gary Clark Jr., The Struts, The Pretenders, White Reaper, Joan Jett, Catfish og The Bottlemen, og en hel del fler. Hun er en sjøllært gitarist som startet på gitar når hun var fem år gammel, og hun har fortsatt med å dyktiggjøre seg sjøl hele veien, og er fortsatt like opptatt av å ta sitt spill opp til et høyere nivå. Emily Wolfe vil slippe et nytt album i løpet av sommeren 2021, og på det albumet er «No Man» er av sangene.

Legg inn en kommentar