MEC & Warwick Limited Edition for 2021

MEC J-type

MEC går J-stil, og som alltid vil dette Music Electronic Company gå sin egen vei. Det er snakk om en serie med aktive J-stil bass pickuper med metalldeksler, og de vil være tilgjengelige for fire- og femstrengs basser. De kommer med deksler utført i gull, krom, sort krom, børstet gull, børstet krom og børstet sort krom. Valget er ditt!

MEC J-type

Det er som sagt snakk om pickuper med et J-stil format, og som direkte vil skli inn på plass i slike kaviteter. Denne pickupen kommer i kort versjon, for firestrengs, i halsposisjonen. En lang versjon for firestrengs stolposisjon og for femstrengs hals og stolposisjon. Det er snakk om stakkede konstruksjoner når det gjelder alle disse pickupene. Skjermet 1-leder kabel og strøm, som er pluss ni volt. Pickupene er utstyrt med keramisk magnet og de er aktive.

MEC J-type

Metalldeksel i ulike utførelser, og de er tilgjengelige nå. I det tilfelle byggere har et ønske om å bruke disse pickupene fra MEC så er det full adgang til det – man sender ganske enkelt en epost til – info@mec-pickups.de – og resten er jo opp til den enkelte byggeren. Mer informasjon om pickuper fra MEC finner du her – https://www.mec-pickups.de/en/Home.html – noe som jo kan være med på å starte en og annen ide.

Warwick Pro SeriesStreamer LX Limited Edition 2021
Warwick Pro SeriesStreamer LX Limited Edition 2021

Noen nye, sterkt begrensede serier med basser kommer det også fra Warwick dette året. Den første er Warwick Teambuilt Pro Series Streamer LX Limited Edition 2021 som firestrengs bass. Av denne vil det kun bli produsert 100 totalt for hele verden, med en kombinasjon av fire- og femstrengere. Det er kun snakk om høyrehåndsversjoner. De vil ha en skalalengde på 34 tommer, eller 864 millimeter.

Warwick Pro SeriesStreamer LX Limited Edition 2021

Kroppen vil være kurvet og bli gjort av sort Korina. Halsen er påskrudd med ristet flammet lønn med lamineringen av Ekanga og et matchende hode – sort Korina med en W-logo av skjell. Gripbrettet er av Pau Ferro med 24 bånd av messing, ekstra høye og ekstra harde – bredde 2,9 millimeter og 1,3 millimeter høye. Båndene er montert ved hjelp av Warwicks egen Invisible Fret Technology (IFT). Punktinnlegg av skjell og en radius på gripbrettet på 20 tommer. Utstyrt med en Just-A-Nut Tedur sadel med en bredde på 1,5 tommer, eller 38,5 millimeter.

Warwick Pro SeriesStreamer LX Limited Edition 2021

Passive Bartolini soapbar pickuper med aktiv tre-veis MEC elektronikk med en 3-veis mellomtone svitsj, kontroller for volum (P/P), balanse, mellomtone, diskant og bass (som stakk). Mellomtonesvitsjen setter frekvensen for mellomtone EQ ved 250 Hz, 500 Hz eller 800 Hz. Elektronikken ligger under et deksel med enkel tilgang. Warwick stemmeskruer, Warwick sikkerhetslåser, Warwick to-delt 3D stol og endestykke, og den er satt opp med Warwick Black Label strenger fra .045 til .105. Naturlig oljefinish, og med sort isenkram. Vekta er 4,1 kilo. Den blir levert med et Warwick Pro Series brukerkit, en RockBag Starline gigbag og en lærreim med Warwick logo. Pris kan du hente inn hos din egen musikkhandler.

Warwick Pro SeriesStreamer LX Limited Edition 2021

Warwick Teambuilt Pro Series Streamer LX Limited Edition 2021, femstrengs modell. Den har den same utførelsen som firestrengeren nevnt over, men med fem strenger. Radiusen på gripbrettet på denne modellen er på 26 tommer med en sadel med en bredde på 1,77 tommer, eller 45,0 millimeter. Denne er også satt opp med Warwick Black Label strenger fra .045 til .135. Denne modellen vil veie 4,3 kilo, og nok en gang vil du finne prisen på samme sted som den over.

Warwick Pro Series Streamer Stage I Limited Edition 2021
Warwick Pro Series Streamer Stage I Limited Edition 2021

Warwick Masterbuilt Streamer Stage I Limited Edition 2021, firestrengs modell. Av denne vil det kun bli produsert 25 stykker fordelt på kombinasjonen av fire- og femstrengs modeller. Igjen er det kun snakk om høyrehåndsmodeller. En firestrengs elektrisk bass med en skalalengde på 34 tommer, eller 864 millimeter. Gjennomgående hals på denne modellen. 80-talls tynn kurvet kropp av sort Korina. Halsen er fire-delt ristet lønn med omfattende flammer med striper av Ekanga. Et matchende hode av sort Korina med W-logo av skjell. Gripbrettet er av Pau Ferro med 24 jumbo bånd ekstra høye og ekstra harde, 2,9 millimeter brede og 1,3 millimeter høye, og det hele er satt på plass gjennom Warwicks egen Invisible Fret Technology (IFT). Punktinnlegg av skjell på et gripbrett med en radius på 20 tommer.. Just-A-Nut III sadel av messing med en bredde på 1,5 tommer, eller 38,5 millimeter.

Warwick Pro Series Streamer Stage I Limited Edition 2021

Passive Bartolini soapbar pickuper med aktiv tre-veis MEC elektronikk med en 3-veis mellomtone svitsj, kontroller for volum (P/P), balanse, mellomtone, diskant og bass (som stakk). Mellomtonesvitsjen setter frekvensen for mellomtone EQ ved 250 Hz, 500 Hz eller 800 Hz. Elektronikken i en kavitet under et deksel som matchende Korina. Stemmeskruer fra GraphTech med matchende knotter av Pau Ferro. Warwick S-sikkerhetslåser. Warwick 2-delt 3D stol og stoppstykke av messing, og den kommer satt opp med Warwick EMP strenger fra .045 til .105. Naturlig oljefinish, og sort isenkram. Vekta ligger på 3,9 kilo. Inkluderer et Warwick brukerkit, Warwick håndlagd ekte lærbag og en lærreim med Warwick logo.

Warwick Pro Series Streamer Stage I Limited Edition 2021
Warwick Pro Series Streamer Stage I Limited Edition 2021

Warwick Masterbuilt Streamer Stage I Limited Edition 2021, som femstrengs modell. Den har de same spesifikasjonene som firestrengeren over med unntak av at den kommer med fem strenger. Denne har en radius over gripbrettet på 26 tommer. Sadelen har en bredde på 1,77 tommer, eller 45,0 millimeter. Satt opp med Warwick Black Label strenger fra .045 til .135. vekta vil havne på 4,15 kilo. Igjen alt rundt priser må du sjekke ut med din egen musikkhandler. Og alle disse modellene vil være tilgjengelig fra midten av mai 2021.

Legg inn en kommentar