Marshall Electronics & MXL Microphones

Marshall Electronics CV-503-U3 og MXL Microphones AC-44

Marshall Electronics og MXL Microphones tilbyr nå en komplett audiovisuell løsning for virtuelle undervisningssituasjoner. Dette har ikke minst med det faktum å gjøre at klasserommet i stort omfang har gått virtuelt under det siste året, og det er ikke noe som kommer til å forsvinne når vi begynner å se ting åpen igjen – nå har det kommet for å bli. Det har jo vært her lenge egentlig, det er mer det at det har fått litt ekstra skyvhjelp under dette siste året. Marshall og MXL har valgt å reintrodusere et utvalg med brukervennlige kameraer med høy ytelse og mikrofoner for fjernstyrt kontroll. Disse produktene inkluderer Marshall CV503-U3 kameraet og MXL AC-44 mikrofonen. Disse produktene gir en sømløs forbindelse, funksjonalitet og er enkle plug-and-play enheter. Bare plugg inn et Marshall-kamera og en MXL mikrofon og vær klar for å ta ethvert klasserom, virtuelt eller hybrid, til det neste nivået, og det beste er at det overhodet ikke er noen krav til tidligere AV erfaring i det hele tatt. Marshall og MXL lover at du er igang umiddelbart.

Ved å bruke de driverne som allerede er på plass i en Mac, PC eller et Linux-system vil man enkelt ta i bruk et kamera som Marshall CV503-U3, som Marshall beskriver som softwareagnostiker, og integrere det inn hvilken som helst video konferanse, strømming eller fanging av video til datamaskin med alle de codecene man har tilgang til i dag. Den er utstyrt med et 2,8 millimeter objektiv med en billedvinkel på 90 grader horisontalt. Når det gjelder lyden så mener de at MXLs AC44 vil være ideell for klasserom, forelesningssaler eller for fjernstyring., noe som gjør det mulig for elever å lytte aktivt og delta gjennom en leksjon. Den er utstyrt med tre kapsler som gir en vinkel på opptaket av lyden på 180 grader. Undervisere kan være trygge på at lyden som blir tatt opp vil holde førsteklasses kvalitet. I tillegg finnes det tilleggsutstyr i form av USB-styrte enheter som CV610-UB HD PTZ-kamera og AC-404 og AC-360 mikrofonene.

Med kameraer fra Marshall og mikrofoner fra MXL vil undervisere og elever ha tilgang til en komplett og brukervennlig AV-løsning mens de lærer over distanse. Dette er ideelt for en rekke ulike undervisningsmiljøer, fra grunnskoler hele veien til universiteter, og det fungerer bra i et vanlig klasserom, en forelesningssal, fjernstyrte arbeidsstasjoner og mer.

«Dårlig videokvalitet kan oppfattes uprofesjonelt, så det å gi din egen videotilstedeværelse et kraftig løft, se forbi fabrikkinstallerte kameraer og legg til et USB-kamera med høy kvalitet som både en enkel å ta i bruk og også bruke,» sier Tod Musgrave, sjef for kameraer hos Marshall Electronics. «Også, ikke glem kvaliteten på lyden siden fantastisk video med dårlig lyd i et undervisningsmiljø kan virke svært irriterende på elevene. Video og lyd av høy kvalitet kan enkelt bli oppnådd ved hjelp av en kombinert løsning fra Marshall og MXL.»

Etter hvert som virtuell undervisning har blitt en vanlig metode for undervisning, så vil MXL og Marshall forbli dedikerte til det å øke kvaliteten hos digitale klasserom over hele verden. «Under det siste året har vi sett en kraftig økning i etterspørselen fra våre integratorer og kunder som søker etter AV støtte i forbindelse med digitale klasserom,» sier direktør hos MXL, Trevor Fedele. «Med Marshall og MXL på disken din vil du føle det som om du befinner deg i klasserommet med elevene dine.»

Ytterligere informasjon finner du via – http://www.marshall-usa.com/ – eller – http://www.mxlmics.com/ – og der vil du også finne informasjon rundt distribusjonen.

Legg inn en kommentar