Sadowsky – MetroLine og MasterBuilt

Sadowsky MasterBuilt
Sadowsky Light mekanikk med åpent drev

Og her er de – de nye MetroLine og MasterBuilt instrumentene for 2021 fra Sadowsky. De kommer alle sammen i et begrenset opplag, og her er det overhodet ikke spart på noe som helst når det gjelder å få fram instrumenter som helt ut lever opp til det navnet Sadowsky har opparbeidet for sin del under de årene som har gått. Dette er instrumenter som blir bygget for Sadowsky hos Warwick i Markneukirchen i Tyskland. Alt i henhold til de spesifikasjonene fra Roger Sadowsky. Dette er instrumenter som står for den ekstraordinære kvaliteten som denne produsenten er kjent og respektert for.

Sadowsky MetroLine

Sadowsky MetroLine 24-bånds Modern Bass Limited Edition 2021, fire-strengs modell utført i en silkematt naturlig og transparent finish. Det vil kun bli produsert hundre stykker av denne modellen for hele verden, og det gjelder for kombinasjonen av fire- og femstrengere. Det blir en høyrehendt versjon. Fire-strengs versjonen kommer med en skala på 34 (864 millimeter) tommer. Den har en slank J-stil kropp med dype cutaways, en topp utført av AAAA Claro valnøtt med solide figurer. Kroppen er av Okoume. Halsen er gjort av ristet Alpelønn, og har en C-fasong. Gripbrett av ibenholt, punktinnlegg og en radius på gripbrettet på tolv tommer. Den er dessuten også utstyrt med en Sadowsky Just-A-Nut III sadel, med en bredde på 1,5 tommer, eller 38,5 millimeter. Det er 24 bånd av nikkel-sølv med dimensjonene 2,4 x 1,3 millimeter. Den er bygget med Framus & Warwicks usynlige båndteknikk, IFT – Invisible Fret Technology. Den er satt opp med to stykk Sadowsky Soapbar pickuper, en ved halsen og en ved stolen. Her er det også to-veis elektronikk fra Sadowsky, med boost for bass og diskant med deres Vintage Tone Control (VTC) med kontroller for volum, balanse, Vintage Tone Control (P/P) diskant og bass stablet oppå hverandre. Pull/push funksjon ved VTC knotten for bypass av forforsterkeren når man måtte ønske det. Den har også et kammer for elektronikken som det er enkelt å komme til vi et deksel. Her er også Sadowsky Light mekanikk med åpent drivverk. Sadowsky S-security låser, Sadowsky stol med rask utløsning av strengen, og sort isenkram. Den er satt opp med .045 til .105 strenger av typen Sadowsky Blue Label. Vekta vil ligge på et sted rundt 4 kilo. Inkluderer nødvendig verktøy, sertifikat for autensitet som er signert av Roger Sadowsky, en Sadowsky Portabag og en lærreim med Sadowskys logo. Og den er, som nevnt, bygget i Tyskland.

Sadowsky MetroLine

Sadowsky MetroLine 24-bånds Modern Bass Limited Edition 2021, fem-strengs i naturlig transparent silkematt finish. Denne er identisk med fire-strengsversjonen over, men med fem strenger. Bredden på sadelen blir på denne 1,875 tommer, eller 47,62 millimeter. Denne blir levert ferdig satt opp med Sadowsky Blue Label .045 – .130 strenger.

Sadowsky MasterBuilt

Sadowsky MasterBuilt 24-bånds Modern Bass Limited Edition 2021, fire-strengs modell i naturlig transparent høyglans finish. Av denne modellen vil det kun bli produsert tretti eksemplarer for hele verden, og det er summen av kombinasjonen mellom fire- og femstrengs modellene. Det er en høyrehendt versjon. Firestrengs bass med skalalengde på 34 tommer, eller 864 millimeter. Det er igjen snakk om en bass med en J-type fasong av den slanke og noe krympet i størrelse i sammenligning. Igjen med ekstra dyp cutaway for enklere tilgang til de øverste posisjonene. Den er bygget med det de beskriver som en Master Grade Claro valnøtt med figurer. Kroppen er av Okoume. Også denne med en hals av alpelønn som har vært gjennom risteren, og med en C-type profil. Den har blokkinnlegg av Mother-of-Pearl i gripbrettet, som også her har en radius på tolv tommer. Sadowsky Just-A-Nut III med en bredde på 1,5 tommer, eller 38,5 millimeter. 24 nikkel-sølv bånd med dimensjonene 2,3 x 1,2 millimeter, og utført med den usynlige båndmonteringen til Framus & Warwick. Den er utstyrt med to Sadowsky Soapbar pickuper med metalldeksler, en ved halsen og en ved stolen. Her er det også to-veis elektronikk fra Sadowsky, med boost for bass og diskant med deres Vintage Tone Control (VTC) med kontroller for volum, balanse, Vintage Tone Control (P/P) diskant og bass stablet oppå hverandre. Pull/push funksjon ved VTC knotten for bypass av forforsterkeren. Elektronikken er plassert under et matchende lokk av Okoume med enkel tilgang. Sadowsky Light mekanikk med åpent drivverk. Sadowsky S-security låser, Sadowsky stol med rask utløsning av strengen, og sort isenkram. Sadowsky Blue Label .045 – .105 strenger. Vekta vil havne et sted i nærheten av 3,9 kilo. Inkluderer nødvendig verktøy, sertifikat for autensitet som er signert av Roger Sadowsky, en Sadowsky Portabag og en lærreim med Sadowskys logo. Og den er, som nevnt, bygget i Tyskland.

Sadowsky MasterBuilt

Sadowsky MasterBuilt 24-bånds Modern Limited Edition 2021 som femstrengs modell, også den med en høyglanset transparent finish. Spesifikasjonene er de samme som for firestrengeren nevnt over. Sadelen vil ha en bredde på 1,875 tommer, eller 47,62 millimeter. Denne er utstyrt med Sadowsky Blue Label .045 – 0.130 strenger.

En videopresentasjon av modellene

Priser på disse modellene vil du kunne få hos din musikkhandler, og du kan sjekke ytterligere detaljer her, for MetroLine – https://shop.warwick.de/en/brands/sadowsky-metroline – og for MasterBuilt – https://shop.warwick.de/en/brands/sadowsky-masterbuilt – og der er det mer om levering og andre detaljer også.

Legg inn en kommentar