Traveler Guitar – Ultra Light og Redlands

Traveler Guitar Ultra Light Acoustic

Traveler Guitar har et par andre nyheter for dette året også, og det gjelder deres Ultra Light Acoustic og Ultra Light Electric. Så om du er på jakt etter markedets minste, letteste reisegitar med full skale så kan Traveler Guitar Ultra Light tilby det meste, i tillegg til at du ikke lenger har noen unnskyldning for å bringe med deg en gitar overalt hvor du måtte reise. De kommer i et utvalg farger, som høyre- og venstrehåndsmodeller, singel-coil eller humbucker pickuper, pau ferro eller lønn gripbrett – det kun et spørsmål for din del å velge din favoritt blant disse modellene.

Traveler Guitar Ultra Light Acoustic

Ultra Light Acoustic er en kompakt seks-strengs akustisk gitar. Den kommer komplett med bronsestrenger, og som sagt som både høyre- og venstrehåndmodeller. Den totale lengden er 711 millimeter med en skalalengde på 24,75 tommer, eller 628 millimeter. Kroppen er gjort av amerikansk hard lønn med en gjennomgående halskonstruksjon. Halsen er også utført av hard lønn og er utstyr med et gripbrett av sort valnøtt, punktinnlegg og en sadel med en bredde på 1,75 tommer, eller 44,45 millimeter og 22 medium størrelse bånd. Avtakbar skumgummibelagt leggstøtte. Den er utstyrt med en passiv piezo under stolen, med tilhørende passiv elektronikk. Lukket 14:1 mekanikk og forkrommet isenkram. Satt opp med D’Addario EJ15 strenger. Leveres som White Gloss, Black Gloss og Natural Satin. Den har en omtrentlig vekt på 1,3 kilo, og blir levert i en gigbag. Den var tilgjengelig fra februar av i år.

Traveler Guitar Ultra Light Electric
Traveler Guitar Ultra Light Electric

Ultra Light Electric er, som navnet antyder, en elektrisk variant av den overnevnte gitaren. Også denne kan leveres for høyre- og venstrehendte. Total lengde på 711 millimeter og en skalalengde på 24,75 tommer, eller 628 millimeter. Kropp av hard lønn, lønn eller pau ferro gripbrett med en radius på 15,75 grader. Punktinnlegg i gripbrettet med en brette ved sadelen på 1,75 tommer, eller 44,45 millimeter. Avtakbart skumgummibelagt leggstøtte. Humbucker eller Alnico singel-coil pickup, passiv elektronikk. Lukket 14:1 mekanikk, forkrommet isenkram. D’Addario EXL110 strenger inkludert på gitaren. Kan leveres i enten Torino Red Gloss, Gloss Vintage White, Sime Green Gloss, Hot Pink Gloss, Gloss White og Electric Yellow Gloss. Vekta er omtrent 1,42 kilo, og den blir levert I en gigbag. Den vil være tilgjengelig fra nå og fram til slutten av mars, helt ut avhengig av modell. Prisene vil være euro 389,00 for Acoustic og euro 439,00 for Electric, og det er den samme prisen for både høyre- og venstrehendte modeller.

Traveler Guitar Redlands Concert med granlokk

Nye akustiske modeller fra Traveler Guitar Redlands som Dreadnought, Concert samt en Concert Bass modell. Redlands Concert er en kortskala gitar for bruk på ferier eller sofapludring. Totallengden på den modellen er 889 millimeter med en skalalengde på 23,25 tommer, eller 590 millimeter. Kroppen er 101 millimeter dyp. Massivt granlokk, koa eller mahogni. Mahogni eller koa sider og rygg. Hals av mahogni med gripbrett av stripet ibenholt. Belisting er også av ibenholt, med en bredde ved sadelen på 42,16 millimeter. Den er utstyr med 20 jumbo bånd. Kommer med piezo pickup med tre-bånd EQ og innebygd stemmeapparat, med innstillinger for bass, mellomtone og diskant, presence og volum. Lukket mekanikk og isenkram i sort, forkrommet eller forgylt. Utstyrt med D’Addario EXP-16 strenger. Halvmatt naturell eller høyglanset naturell finish. Vekta er omtrent 1,41 kilo, og den blir levert med deluxe gigbag.

Traveler Guitar Redlands Dreadnought

Acoustic seks-strengs modell med kropp i Dreadnought-størrelse, som høyrehendt. Denne vil ha en total lengde på 832 millimeter med en skalalengde på 25,5 tommer. Det at den er kortere enn den forrige, og det med full skalalengde, kommer av at den kommer uten hode med mekanikk. Massivt granlokk. Rygg og sider av mahogni med en hals av mahogni. Gripbrettet er av sort valnøtt med en bredde ved sadelen på 44,45 millimeter. Også denne har piezo pickup med en spesialkonstruert forforsterker med tre-bånds EQ og med innebygd stemmeapparat. Det er kontroller for bass, mellomtone, diskant, presence og volum også på denne. Traveler Guitar Steamline stemmesystem. Bronse isenkram. Kommer satt opp med D’Addario EXP-16 strenger. Sunburst høyglans eller halvblank naturell finish. Omtrentlig vekt er 1,5 kilo, og også denne inkluderer en deluxe gigbag.

Traveler Guitar Redlands Concert Bass i koa

Concert Bass modell er en akustisk fire-strengs bass, høyrehendt, med en total lengde på 889 millimeter med en skalalengde på 23,25 tommer, eller 590 millimeter. Massivt lokk av gran, koa eller mahogni. Rygg og sider av enten mahogni eller koa. Halsen er av mahogni med stripet ibenholt i gripbrettet med belistning av ibenholt. Bredden ved sadelen er 42,16 millimeter, og den kommer med 20 jumbo bånd. Også denne har piezo pickup med en spesialkonstruert forforsterker med tre-bånds EQ og innebygd stemmeapparat. Kontroller for bass, mellomtone, diskant, presence og volum. Lukket mekanikk med sorte knapper og isenkram i sort, forkrommet eller forgylt. Satt opp med D’Addario EXPPBB190GS strenger. Finishen er naturlig i enten høyglans eller silkematt. Den veier omtrent 1,41 kilo og blir levert med deluxe gigbag. Den vil være tilgjengelig fra slutten av mars i år. Prisene på disse modellene varierer fra euro 499,00 til 659,00, lokale priser vil din musikkhandler kunne gi deg.

Legg inn en kommentar