Traveler Guitar

Traveler Guitar Speedster

Traveler Guitar kommer med en del nyheter for dette året også, så nå er det bare å gjøre seg klar for reiser, kanskje. Om man ikke skulle få reise så er de brukbare i en hel del andre sammenhenger også, hvor en kompakt gitar kan komme til sin rett rimelig greit.

Traveler Guitar Speedster

Det første er Traveler Guitar Speedster-serien, som kommer med noen nye modeller for året. Den første er Speedster Standard, en kompakt seksstrengs elektrisk gitar, som høyrehåndsversjon. Den totale lengden er på 71,1 millimeter, og det med en skalalengde på 24,75 tommer (eller 628 millimeter). Konstruksjonen er en gjennomgående hals. Halsen er gjort av amerikansk hard lønn med et gripbrett av lønn med punktinnlegg, som en jo ser av bildene. 22 bånd av medium størrelse. Gitaren kommer med passiv singel-coil med et kraftig utgangssignal eller to humbuckere, og med passiv elektronikk. Det er kontroller for volum og tone. Mekanikken er lukket og med en ratio på 14:1.

Traveler Guitar Speedster
Traveler Guitar Speedster Gigbag

Speedster kommer med sort isenkram og en armstøtte som kan tas av. Den blir levert satt opp med D’Addario EXL 110 strenger. Finishen er enten Rat Black (matt) eller Hugger Orange. Vekta på en Speedster er et sted rundt 2 kilo. En deluxe gigbag er dessuten også inkludert. I Europa vil den få en utsalgspris på euro 559,00, og mer info vil du finne her – https://travelerguitar.com/pages/speedster-series – om du skulle være litt nysgjerrig på en Speedster. Den er i alle fall tilgjengelig nå.

Traveler Guitar Speedster Classic
Traveler Guitar Speedster Classic
Traveler Guitar Speedster Classic
Traveler Guitar Speedster Classic

Speedster Hot Rod Classic og Deluxe kommer med de samme egenskapene som standardmodellen, men med noen variasjoner. Den har en passiv humbucker med aktiv elektronikk. Det er volum- og tonekontroll og en bryter for splitting av spolene. Den kommer dessuten også med en V2 hodetelefonforsterker med ren, boost og overdrive innstillinger. Gitaren er også utstyrt med en 3,5 millimeter utgang for hodetelefon, samt en 3,5 millimeter AUX inngang. Strøm til hodetelefonforsterker blir forsynt av to AAA-batterier. Mekanikken er enten forkrommet eller sort. Finishene er Classic Blue Gloss, Daytona Green Gloss og Carrera Gray. Denne modellen veier rundt 2,15 kilo. Den vil koste, I Europa, euro 599,00, og den vil være tilgjengelig fra slutten av mars i år.

Legg inn en kommentar