IK Multimedia Total Studio 3 MAX

IK Multimedia slipper Total Studio 3 MAX. Det er en ny utgave av deres suite fylt opp med applikasjoner for å gjøre livet enklere for de som ønsker å skape musikk. Dette er en pakke som inkluderer 124 produkter, så det er en hel del å velge i. Med Total Studio 3 MAX mener IK Multimedia at de er i stand til å dekke alle behov når det gjelder alle sider i forbindelse med musikkproduksjon – komponering, produksjon, design, miksing, mastering og ren utøvelse. Dette er en pakke som inneholder 440 GB med rike og autentiske lyder og mer enn 480 realistiske effekter. Med Total Studio 3 MAX lover IK Multimedia at de kan levere en pakke som vil gjøre det mulig å skape musikk innenfor omtrent alle stilarter.

Total Studio 3 MAX kommer med et massivt utvalg av instrumenter, faktisk hele 14.600 av dem, inkludert den siste versjonen av IK Multimedias SampleTank 4 MAX, Hammond B-3X og MODO DRUM, pluss Syntronic Deluxe, MODO BASS og Miroslav Philharmonic. Det er med andre ord over 440 GB med lyder, fra orkestre til synther til orgler, så vel som utrolig realistiske fysiske modellerte basser og trommer. Det er omtrent ingen begrensning når det kommer til de lydene som er tilgjengelige, noe som gjør Total Studio 3 MAX ideell for enhver genre og stilart.

På effektsida er Total Studio 3 MAX lastet opp med 487 effekter og prosessorer for alt fra tilpassing av den enkelte tone, lyddesign, miksing og mastering. Brukerne får AmpliTube 3 MAX, flaggskipsstutioet til IK Multimedia når det kommer til gitar- og basstoner, som kommer med fjorten ulike produkt- og artistrelaterte samlinger. Alt sammen nyter fordel av det aller siste innfor modelleringsteknologi utviklet av IK Multimedia.

For miksing og mastering kommer suiten med T-RackS S MAX med nye moduler som Sunset Sound Studio Reverb og Tape Machine Collection, pluss MixBox ARC 3 og Lurssen Mastering Console. Alt utstyret er med for det å kunne spille inn gitarer til å mastre albumer, og det både ser bedre ut og lyder bedre enn noensinne.

For riktig å få deg igang kommer Total Studio 3 MAX tusenvis av forhåndsinnstillinger, inkludert de fra artister og lydteknikere. Så enten det er snakk om å spille inn et Hammondorgel eller det å mastre en popsang, vil du oppleve at umiddelbar inspirasjon er bare et klikk unna. Alle kategorier med forhåndsinnstillinger, inkludert artister, kan også fungere som et utgangspunkt og også bli lagret som en brukerinnstilling for seinere bruk.

Inkludert med Total Studio 3 MAX er den nye IK Product Manager, som automatiserer installeringsprosessen og holder alle IK-produktene organiserte og oppdaterte til enhver tid. Det er mulig for brukerne å fokusere på musikken istedet for oppdatering av applikasjoner.

For de som er på et litt trangere budsjett gis det også en noe nedskalert versjon av i form av Total Studio 3 SE. Det er en pakke med sju applikasjoner med en total på 21 plug-ins. Du får SE versjoner av AmpliTube S, MODO DRUM og MODO BASS, SampleTank 4, T-RackS S pluss Miroslav Philharmonic CE og Lurssen Mastering Console. Det betyr at man vil ha tilgang på 3.936 instrumenter og lyder og i tillegg 161 effekter, alt for å få ethvert oppdrag utført.

En digital nedlasting av Total Studio 3 SE vil koste euro 399,99, mens Total Studio 3 MAX er Euro 899,99, og den kan også leveres som USB Drive for euro 949,99. Det gis rabatter for kunder med tidligere versjoner, og for å toppe det hele kan Total Studio 3 MAX leveres i en pakke som inkluderer et sett med IK Multimedias MTM monitor, det er en herlighet som vil koste euro 999,99. IK Multimedia har også gjort klar en video på hjemmesidene sine som presenterer dette produktet og det du vil få med på kjøpet – https://www.ikmultimedia.com/products/ts3/index.php?p=media#video – det er bare å ta turen innom for en tur, og en hel del mer informasjon.

Legg inn en kommentar