Gamechanger Audio – Light Pedal

Gamechanger Audio Light Pedal

Light pedalen var den første analoge optiske fjærklang som benyttet seg av infrarøde sensorer. Dette systemet blir benyttet for å høste det fulle tonale og harmoniske omfanget som befinner seg i romklangstanken. Light pedalen kombinerer de beste egenskapene i en klassiske fjærromklang med et innovative optiske sensorsystem og en kraftig effektseksjon. Denne kombinasjonen åpner opp for utallige nye typer av romklangsteksturer og lyder som aldri har blitt hørt tidligere.

Gamechanger Audio Light Pedal

Light pedalen benytter seg av noen ekstremt sensitive optiske sensorer som er rettet inn mot ulike punkter langs fjæra. De optiske sensorene detekterer svært subtile bevegelser på fjæras overflate etter hvert som lydbølger reiser gjennom den. Denne metoden gjør det mulig å fange et mye mer omfattende omfang av frekvenser, overtoner og teksturer som ellers ville gå tapt i den mekaniske romklangsløsningen. De optiske sensorene åpner dessuten også dører til effekter som er nye når det kommer til fjærklanger, som tremolo, modulasjon, feedback og tillagte harmoniske overtoner. Resultatet er et stort utvalg romklangslyder som går fra klassiske til eksperimentale og hele veien til ren magi.

Gamechanger Audio Plus Pedal

Light Pedal kommer med et brukermiljø som skyver grensene for en fjærklang et godt stykke videre. Den utvidede seksjonen for miksing av signaler gir en veldig fin balanse mellom den tørre, klassiske romklangstonen og de nye og optiske romklangssignalene. Muligheten til å stakke ulike effekter og styre dem gjennom å spille på dynamikken eller ved hjelp av en ekspresjonspedal går denne pedalen til et avansert verktøy for soniske utforskninger. Vil du finne ut mer kan du ta en tur innom hjemmesidene til Gamechanger Audio – https://www.gamechangeraudio.com/light-pedal/ – hvor de har mer om både denne pedalen og alle andre produkter de nå kan tilby. De skapte en hel del støy rundt sitt første produkt, Plus Pedal, og de har nok en gang kommet opp med et solid og godt gjennomtenkt produkt.

Legg inn en kommentar