Warwick Black Label strenger og Gnome

Warwick Black Label basstrenger

Det dukker opp noen nye strenger for bass fra Warwick. Det er snakk om Warwick Black Label basstrengesett. Det er snakk om nikkelbelagte stålstrenger i 4, 5 og 6 strengs sett. Det å velge det rette settet med strenger er gjerne det viktigste valget for en bassist som er på jakt etter den perfekte tonen. Strengene definerer retningen lenge før man begynner å snakke om pickuper, potter og forsterkere. Warwick Black Label lover å levere en myk og tight følelse, og en rik varm lyd. Seks ulike sett vil være tilgengelige.

Spesifikasjoner er som følger:

Strenger for elektrisk bass

Nikkelbelagt stål

34 tommers lang skala

Uslipte strenger

Sekskantet kjerne

Varm, rik lyd

Framstilt i USA

Prisene vil du få hos din lokale musikkhandler eller en distributør. Du kan også ta en tur innom nettsidene til Warwick for mer informasjon – https://www.warwick.de/en/Home.html – om både strenger, instrumenter og forsterkere.

Warwick kan dessuten også annonsere at de har gjort en video for å presentere sin nye Warwick Gnome Pocket Bass Amp Head. Presentasjonen blir utført av Lars Lehmann, en bassist fra Hannover i Tyskland, og han forsøker til fulle å gi en så grei presentasjon av hva den forsterkeren kan levere ved å kjøre den gjennom ulike genrer og stilarter på så kort tid som mulig – slik at du får et aldri så lite inntrykk av hva en Warwick Gnome kan levere. Dette er en forsterker som har blitt utviklet for å levere en transparent, klar og støyfri ytelse i kombinasjon med noe som er en utrolig liten og lett enhet til en svært så hyggelig pris ifølge Warwick. Den vil levere varene til kresne musikere så vel som godt erfarne profesjonelle også. Verdt å notere seg er at Warwick Gnome også kommer med et interface som er svært enkelt i bruk for de anledningene da du trenger til å spille noe inn til en datamaskin, eller om du ønsker å lagre det du til enhver tid gjør på bassen. Det er ikke noe krav til noen spesielle drivere, det er kun å plugge den inn og sette igang. Toppmodellen Gnome I Pro leverer alt dette med et kraftig sluttrinn som yter 280 watt ved fire ohm (Gnome og Gnome I leverer 200 watt ved fire ohm). Om du følger lenken over inn til Warwick vil du finne mer informasjon om denne forsterkeren, og alt annet Warwick også sjølsagt.

Legg inn en kommentar