RockBoard ST-02 Rack Tuner

RockBoard Stage Tuner ST-02 Chroma Rack Tuner

RockBoard, som er Framus & Warwicks avdeling for produkter som er ment å skulle gjøre livet enklere for folk med pedaler og pedalbrett. Denne gangen har de tatt skrittet opp fra gulvet og inn i retning av racket. Det skjer med deres nye RockBoard StageTuner ST-02 Chroma Rack Tuner. Med dette stemmeapparatet mener RockBoard at de vil være i stand til å levere alle de egenskapene en musiker ønsker i et stemmeapparat.

RockBoard Stage Tuner ST-02 Chroma Rack Tuner

RockBoard ST-02 er utstyrt med en stor skjerm som vil være godt synlig på enhver scene, eller en annen situasjon hvor det ville være praktisk med et stemmeapparat som kan lese på grei avstand, og det uten at man blir blendet av det. Dette stemmeapparatet er det mulig å lese på flere meters avstand. Det er dessuten utstyr med true bypass slik at det overhodet ikke skal påvirke tilkoblede instrumenter.

RockBoard Stage Tuner ST-02 Chroma Rack Tuner

RockBoard ST-02 er utstyr med to innganger, en på fronten og en på baksida. ST-02 kan enkelt monteres inn i ethvert rack, og deretter kobles til på det viset som er mest hensiktsmessig. Kalibreringa av ST-02 kan stilles inn til en enkel Hz fra 432 til 445 Hz, noe som vil gjøre den anvendelig til svært mange situasjoner og formål. Den leser signaler fra B-1 ved 15,44 Hz hele veien opp til C8 ved 4.186,0 Hz, noe som sørger for at den dekker de fleste instrumenter og ulike stemmebehov. I standard innstilling viser den navnet på noten, og indikerer ved hjelp av piler hvor du befinner deg. ST-02 kan også settes opp som en Strobe-type stemmer for de som foretrekker det, eller ønsker å ha det som alternativ. Med de tilhørende skruene og adapterne kan ST-02 enkelt monteres til et RockBoard pedalbrett eller inn i et rack, helt avhengig av hva den enkeltes behov måtte være.

RockBoard Stage Tuner ST-02 Chroma Rack Tuner

Strømmen leveres av et ni-volts adapter utstyrt med 2,1 x 5,5 millimeter plugg med minus til senter. Den trekker maksimalt 250 mA. Dimensjonene er 395 x 63 x 44,45 millimeter, og det er uten rackadaptere. Pris må du sjekke hos din musikkhandler, som også vil være i stand til å gi deg beskjed om når den kan forventes å bli gjort tilgjengelig.

RockBoard Stage Tuner ST-02 Chroma Rack Tuner

Vil du vite mer kan du sjekke ytterligere informasjon via de følgende adressene: www.rockboard.de eller www.w-distribution.de

Legg inn en kommentar