NAMM -Belive in Music

Det er ennå et par uker hvor sidene til NAMM – Believe in Music står åpne – det hele stenges ned 28. februar 2021. Alt det som nevnes under er ting man kan få med seg på en tur innom den plassen. Så det vil helt klart anbefales at man tar turen innom – https://attend.believeinmusic.tv/ – gjør en registrering og kommer igang under den tida som står igjen.

ACT – EURUS er det første multifunksjons lysprofil som blir lansert under det nye SLIM-21programmet for miniatyrisering av fester og for å redusere vekta. AYRTON har utviklet en meget effektiv strømforsyning i en fullstendig ny støpt aluminiumsbase som tar opp 33 prosent mindre volum sammenlignet med andre lys i den samme kategorien. En lettere intern struktur og en helt nyutviklet steppermotor legges til det endelige resultatet. Dette nye lyset kan skryte av optikk som er spesielt utviklet for applikasjoner som krever en perfekt reproduksjon av bildet og en betraktelig redusert forvrengning som kan forårsakes av lukkerlamellene i vid zoom. Den er utstyr med en 170 millimeter frontlinse, og det spesialutviklede optiske systemet benytter seg av tretten linser, som produserer et zoomomfang på 11:1 og en zoomrekkevidde på fra 4,5 grader til 50 grader. EURUS er tilgjengelig i to versjoner: S og TC. EURUS-S er spesielt framstilt for sceneapplikasjoner, og er utstyrt med en monokromatisk LED-lampe med en ytelse på 650 W. Den er kalibrert til 8.000 K, den kan levere metallisk hvitt lys med en utgang på 32.000 lumen ved en fargetemperatur på 6.700 K. EURUS-TC er beregnet for applikasjoner som krever perfekt fargegjengivelse, og bruker en monokromatisk lyskilde med en naturlig fargegjengivelse bedre enn 90 ved en fargetemperatur på 6.000 K.

Armadillo Enterprises – Kerry King V Signature Guitar – Dean Kerry King V Signature gitaren representerer det ypperste av håndverk. Skapt som en helt ny, unik Dean-design, med en utrolig grad av presisjon. Det er snakk om en kropp av mahogni med en hals av tre stykker lønn med en gjennomgående design. Skalalengden er på 24,75 tommer med en halsprofil av C-typen. 24 bånd av jumbo størrelse. Gripbrettet er av ibenholt og med innlegg i form av kryssede nagler. Elektronikken inkluderer EMG 81 og 85 med en PA2 forforsterker og booster for den ved stolen. For å gjøre denne gitaren komplett kommer den også med et Kahler Hybrid tremolosystem.

AVID-Pro Tools | Carbon™ – En ny generasjon interfacer er hva Avid kunne presentere dette året, en ny serie som de mener vil appellere til artister, band, lydteknikere og produsenter som har et ønske om å spille inn alt ned til de minste detaljene når de først er i gang, med det beste de kan tilby i klarhet og presisjon. Det er konstruert for å fange det brilliante. Dette er et hybridsystem kommer med en utrolig lydkvalitet ifølge Avid og en intelligent integrering opp mot Pro Tools som kombinerer krafta i brukerens egen datamaskin sammen med det som Avids HDX DSP akselerasjon kan gi. Resultatet er den mykeste og mest inspirerende innspillingserfaringen Avid noensinne har designet. https://connect.avid.com/Avid-Carbon.html   

AvidPlay AvidPlay bryter ny grunn for DIY, Gjør-Det-Sjøl, distribusjon ved å tilby uavhengige artister, produsenter og plateselskaper muligheten for selv å distribuere sin musikk gjennom Dolby Atmos® til strømmetjenester som Amazon Music og Tidal. Ved hjelp av Dolby Atmos Music og Avid*Play vil det være mulig for de som jobber med musikk og bringe det hele opp til det neste nivået av lytteopplevelse til fans, og samtidig levere ubegrensede antall singler og album årlig mens man kanskje også vokser fanbasen en hel del i prosessen. Dette mens man hele tida beholder hundre prosent egne rettigheter og inntjening – https://www.avid.com/products/avid-link/avidplay-music-distribution

C.F. Martin & Co. Martin 00L-17 Earth Det er ikke bare en gitar. Det er også et rop om aksjon når det kommer til klimaendring. En påminnelse om å bevare planeten for framtidige generasjoner. For å vise sitt engasjement når det gjelder denne saken har Martin nå skapt sin første 100 prosent FSC sertifiserte og hundre prosent plastikkfire gitar. Toppen, som er dekorert med arbeid av den kjente kunstneren Robert Goetzl er like slående som den er kraftfull, en påminnelse om hva det er vi sloss for, ifølge Martin. Til og med gigbaggen er gjort av hamp – for første gang for Martins del. Så spill, bevar og beskytt planeten med den mest miljøvennlige gitaren på denne jorda.

Martin 0XK Ukulele 2021 Hentet fra deres X-serie, er denne ukulelen utstyrt med en topp, rygg og sider framstilt av laminat skapt gjennom høyt press (hva de kaller HPL). De har håndplukket den fineste koa fra Hawaii for å gi dette instrumentet et meget rikt mønster i materialet, noe man gjerne kun finner i langt dyrere ukuleler. Men, siden den er framstilt ved hjelp av HPL så kan du bringe med deg denne ukulelen overalt – på stranda, på scenen, på en road trip – og det eneste du trenger til å uro deg over er hvilken sang du skal fortsette med. Den er muligens Marins billigste ukulele, noe du ikke vil være i stand til å gjette ut fra hvordan den ser ut og ikke minst hvordan den lyder.

Martin Concert Ukulele FSC Bygd for den seriøse musikeren som ønsker en førsteklasses tone i et miljøvennlig instrument. Denne ukulelen i konsertstørrelse er bygd av hundre prosent FSC sertifisert mahogni. De kan føle deg trygg på at alt treverket i denne ukulelen er hentet ut av trygge kilder, noe som får deg til både å se bedre ut og lyde enda bedre. Den er konstruert med en limt mahogni hals for ekstra stabilitet. Den er utstyr med ratio-mekanikk – noe som er nytt for ukuleler fra Martin – for å få deg stemt raskt og nøyaktig, og dens fløyelsmatte finish legger til akkurat den rette mengden med skinn. Opprett den rette tonen for denne planeten med Concert Ukulele FSC – er den klare oppfordringa fra Martin.


Martin D-13E Ziricote Når du er på D-13E kan det, ifølge Martin, gjerne bli slik at du blir nødt til å plukke kjeven din opp fra gulvet. Rygg og sider har blitt framstilt gjennom å benytte et tynt lag med Ziricote – det er en tresort som kommer med et kraftig lagdelt mønster som har en fengslende blanding av lyse toner og mørke årer og et majestetisk, nesten katedralaktig utseende. Ved siden av sitt slående utseende kommer denne profesjonelt oppsatte gitaren med Fishman MX-T elektronikk og et stemmeapparat i lydhullet som automatisk demper lyden ut slik at ditt publikum ikke vil merke at du stemmer. Men, det absolutt beste, mener Martin, er prisen på dette instrumentet, som de mener er minst like attraktiv som gitaren.

DJR-10E StreetMaster® Nyt den kraftfulle lyden av en Dreadnought i en mindre og mer spillbar størrelse med DJR-10E StreetMaster. Dens distinkt, slitne finishen har en komfortabelt slitent utseende som gjør at den føles som en gammel venn som du har spilt i årevis. Men, den ser ikke bare kul ut, dette instrumentet er superkomfortabelt og spillbar, takket være en tynnere kropp og en hals bygd for mye spilling. Og når du tar steget opp på scenen eller inn i studio, vil elektronikken fra Fishmans Sonitone gjør det enkelt å plugge inn og spille av hjertets lyst. Enten det er snakk om din første gitar eller den du tar med deg på spillejobber, så vil DJR-10E StreetMaster føre deg til nye musikalske steder.

Martin GPC -13E Ziricote Cutawayen ved 14. bånd på denne Grand Performance modellen er slående, men det er ryggen og sidene som fanger din oppmerksomhet. De er gjort av et tynt lag av Ziricote – et tonetre med et meget distinkt mønster med en nesten magisk blanding av lyse toner og mørke årer og et majestetisk utseende. Utover sitt utseende er denne gitaren utstyrt med Fishman MT-X elektronikk og et stemmeapparat i lydhullet med en demper slik at ingen merker at du stemmer opp. Men ifølge Martin er det prisen som nok vil være den største overraskelsen.

Martin Grand J-16E 12 String Ideell for den erfarne musikeren som gjerne vil utvide de egne egenskapene en smule, Grand J-16E 12 strenger er en gitar med en kropp av full størrelse, med muskler nok til å skape en meget godt balansert lyd med en kraftig bånn. Den blir bygget i Nazareth, Pennsylvania, av østindisk rosentre for rygg og sider og et lokk at Sitkagran, noe som sørger for at denne kraftpakken ser like fin ut som den lyder. De har også lagt til spesialformede støtter under lokket, i et X-mønster, for å skape en best mulig resonans og en tone som kan fylle rommet, til og med uten å plugges inn. Og sjøl om det å spille en tolvstrenger kan være en utfordring så har Martin sørget for å designe en hals til denne gitaren som helt klart ikke vil stå i veien for musikken.

Ukulele StreetMaster®  – «Vi har bygd tenor-størrelse ukuleler siden 1929, kan Marin fortelle, men ingenting helt som denne.». En ultratynn finish skaper et vakkert værblåst resultat som føles som en gammel venn som du har spilt på i årevis. Lokket, ryggen og sidene er alle av mahogni, noe som gjør den lett og samtidig også gir den en klar og lys tone. Viss du spiller gitar og ønsker å lære deg å spille en ukulele, sørger denne størrelsen til å gjøre overgangen komfortabel, og den er kjempefin for et barn så vel som for en fullvoksen person. T 1 K StreetMaster bringer deg førsteklasses lyd, fremragende spillbarhet og en rimelig løsning i ett enkelt instrument.

Martin D-35 David Gilmour D-35 David Gilmour modellen peker tilbake til den gitaren David brukte for å spille inn Pink Floyd klassikeren «Wish You Were Here», men det er også et instrument med en stil og en lyd helt for seg sjøl. David Gilmour signaturmodellen er den første D-35 type gitar med rygg og sider som er gjort av synkemahogni, noe David valgte på grunn av den varme, rike tone og det utsøkte mønsteret som treverket kom med. Martin la til et lokk av Adirondack gran med sitt Vintage Tone System, for å gi den lyden av tidligere tider og de matchet det med Golden Age Relic mekanikk av nikkel, og med en antikkhvite lister. Signaturmodellen er begrenset til 250 stykker (fordelt på to modeller, seks- og tolvstrenger) og hver enkelt kommer med en merkelapp signert av David Gilmour sjøl, noe som sikrer denne gitarens plass på enhver samlers ønskeliste.

Martin D-35 David Gilmour 12 String D-35 David Gilmour modellen peker tilbake til den gitaren David brukte for å spille inn Pink Floyd klassikeren «Wish You Were Here», men det er også et instrument med en stil og en lyd helt for seg sjøl. David Gilmour signaturmodellen er den første D-35 type gitar med rygg og sider som er gjort av synkemahogni, noe David valgte på grunn av den varme, rike tone og det utsøkte mønsteret som treverket kom med. Martin la til et lokk av Adirondack gran med sitt Vintage Tone System, for å gi den lyden av tidligere tider og de matchet det med Golden Age Relic mekanikk av nikkel, og med en antikkhvite lister. Signaturmodellen er begrenset til 250 stykker (fordelt på to modeller, seks- og tolvstrenger) og hver enkelt kommer med en merkelapp signert av David Gilmour sjøl, noe som sikrer denne gitarens plass på enhver samlers ønskeliste..

D’Addario & Company, Inc. XPND Pedalboard – XPND er verdens første teleskopbygde pedalbrett. Med sin patentbeskyttede teleskopteknologi, gjør XPND det mulig for deg å endre størrelsen på pedalbrettet ditt og antallet pedaler – slik at du enkelt kan ekspandere ditt soniske landskap hele tida. XPND kommer også med et unikt system for håndtering av kabler, noe som holder alt ryddig og utbytting av bokser veldig enkelt. Tilgjengelig med to eller fire hyller, XPND vil også inkludere en riser for pedal som opsjon, noe som vil gjøre det mulig for en musiker å løfte opp pedaler som det ellers vil være vanskelig å komme til på.

XS Coated Strings – XS, er ifølge D’Addario et virkelig teknologisk gjennombrudd når det gjelder strenger med belegg, som leverer en myk følelse og maksimal levetid på strengene, og det uten å gå på bekostning av tonen. Den kommer med et utrolig tynt filmbelegg på de omspunnede strengene i settet, noe som beskytter strengene mot drepende korrosjon og oppbygging av forurensning. De rene strengene blir utsatt for deres XT-prosess, slik at alle strengene i settet er beskyttet mot korrosjon og forurensende oppbygging som kan ta livet av dem. De har utviklet en egenutviklet produksjonsprosess for å sørge for at de behandlede strengene vil lyde identisk til deres beste akustiske strenger, samtidig som de beholder tonen for en lang periode med bruk. Disse strengene vil bli tilgjengelige som Phosphor Bronze strengesett for akustisk gitar, 12-strengs gitar og mandolin – i alle de populære graderingene. 

D’Angelico Guitars of America, N.J., LLC Supro Delta King 12 Delta King 12 comboen fanger den gode gamle Supro-tonen som var med på å forme den tidligere lyden av Rock & Roll og den britiske invasjonen på sekstitallet. Den kommer med et klasse A drevet rør i utgangen som gir den samme råe tonale karakteristikken og den utrolig følsomheten til anslag som man gjerne fant på de forsterkerne som kom ut av femtitallet. Den leverer 15 watt via et 6L6 rør gjennom sin spesialbygde DK12 høyttaler. Egenskaper som inkluderes er gain i fronten via et 12AX7 forforsterkerrør, en FET-drevet boost funksjon, tre-bånds EQ, master volum og en spesialbygd ekte analog fjærklang.


Pigtronix Space Rip –
Space Rip er en analog synth pedal som kommer med pulsbredde modulasjon (PWM), sagtann og firkant type stemmer i flere oktaver. En førsteklasses sporingsenhet sørger for at Space Rip holder følge med de raskeste av dine løp, hvor den vil replisere både tonehøyde og dynamikk. Lyder som det å skjære romtid i to. Pulsbredde av firkant og sagtann bølgeformer produsert av den innebygde VCO’en holdes ved like, noe som genererer en konstant harmonisk bevegelse som blir styrt av hastighetsknotten. Sub knotten legger til en ekstra stemme en oktav ned fra inngangssignalet, mens Octave svitsjen dropper hele synthen ned enda en oktav, noe som produserer en nærmest ødeleggende mengde med ren analog synthbass. Pedalen går på vanlig 9VDC.

D’Angelico Excel 59 Den helt nye Excel 59 er en perle fra en annen tid og en variant på en original bygget av John D’Angelico i 1959. Kroppen har en bredde på 16 tommer, med en dybde på 1,75 tommer i en helakustisk kropp med et gripbrett av ibenholt, noe som gir en treaktig tone med en klar artikulasjon. Den er utstyr med Seymour Duncan Great Dane P90 pickuper, noe som er eksklusivt for D’Angelico, og tilbyr en massiv mengde av ulike toner – fra varm og treaktig til stor og frisk. Alt er satt sammen med vintageinspirerte detaljer som en kyllinghode velger og såkalte cupcake knotter, noe som gjør 59 en smule tidløs. Den vil være tilgjengelig i Vintage Natural, Viola og Black Dog med en D’Angelico skjermet tremolo.


D’Angelico Excel Gramercy XT –
De introduserte også Excel Gramercy XT, en massiv, oppgradert versjon av deres bestselgende grand auditorium med enkel cutaway. Den kommer med side og rygg av massiv mahogni, en massivt lokk av sitkagran med et gripbrett av Pau Ferro uten innlegg, hvor Gramercy prioriterer tone over alt annet. Den har en slank C-type hals med en fløyelsmatt finish som, sammen med cutawayen, gir god tilgang over hele gripbrettet. Gramercy XT kommer med et lett hode som blir sett for første gang på en D’Angelico akustisk gitar, så vel som en Fishman INK-4 forforsterker/stemmeapparat for en best mulig gjengivelse av den akustiske tonen når forsterket og til scenebruk. Tilgjengelig i Vintage Sunburst, Walnut Stain og Vintage Natural


D’Angelico Premier Bedford SH Bedford SH er nå tilgjengelig i Premier-serien og Standard Deluxe linjen. Den kommer med en smart, moderne f-hulls design i den øvre delen av kroppen. Bedford SH integrerer et varmt akustisk element inn i dens konfigurasjon med tre pickuper som gir et friskt og omfattende valg av toner

Gibson Brands Gibson Brands viste mange nye og signaturartist nyheter I forbindelse med NAMM 2021;en smakebit av hva finner du under – og alt kan oppleves via NAMM – Believe in Music, hele veien fram til og med 28. februar:

 • Gibson Brands NAMM 2021 Forhåndsvisning signature og artist annonseringer:
 • Epiphone-Emily Wolfe Sheraton Stealth (Mars 2021)
 • Epiphone-Slash Inspired by Gibson Collection (Juli 2021)
 • Gibson-Kirk Douglas SG (Januar 2021)
 • Kramer-Tracii Guns Gunstar Voyager (Januar 2021)
 • Gibson-Marcus King 1962 ES-345 (April 2021)
 • Gibson-Peter Frampton Phenix (Mai 2021)
 • Gibson Custom Shop-Tom Petty Wildflower SJ-200 Acoustic (Mars 2021)
 • Kramer-Snake Sabo Baretta (Januar 2021)
 • Gibson-Alex Lifeson Les Paul Standard Axcess (Juni 2021)
 • Epiphone-Nancy Wilson Fanatic (Januar 2021)
 • Gibson Custom Shop-Orianthi Lotus SJ-200 Acoustic (Mai 2021)
 • Gibson-Slim Harpo ES-330 (Mars 2021)
 • Kramer-Charlie Parra Vanguard (Januar 2021)
 • Epiphone-Jared James Nichols Gold Glory Les Paul (April 2021)

HARMAN International JBL IRX115S powered subwoofer JBL IRX115S aktiv subwoofer, den nyeste modellen i IRX serien med rimelige portable PA løsninger, utvider lavfrekvensresponsen i IRX serien ned til et romristende 35 Hz. 15 tommers IRX1 15S trekker fordeler av erfaringene hentet ut av JBLs profesjonelle turnerigger for å levere en super lyd uten at man behøver å gjette noe som helst, takket være spesialbygd høyttaler- og forsterkerdesigner. Avstemt, kabinetter med port og innebygd delefilter og innstilling for polaritet. Den kan yte opp til 128 dB med dyp kraftfull bass via et solid og ultralett kabinett som veier kun 32 kilo.

VTX B28 Subwoofer VTX B28 er JBL Professional neste generasjon sub, utstyrt med to 18 tommers høyttalere er den ment å komplimentere firmaets flaggskips kabinett i deres VTX full båndbredde system, og i stand til å levere en kompromissløs lavfrekvent ytelse til og med for de mest utfordrende showene som måtte dukke opp på denne planeten. B28 kan skryte av JBLs differensial drive høyttalere, en eksklusiv portdesign og den samme industrielle design som finnes i hele JBLs VTX A-serie med produkter. Den kan like gjerne flys som stakkes, i omni- eller cardiodbestemte oppsett. Enkel og rask rigging, et utvalg tilleggsutstyr og softwaresupport gjør B28 til et eksepsjonelt valg for utleie, AV og PA-firmaer, som vel som til faste installasjoner i den øvre enden

Expansion of ELP LED Ellipsoidal Fixture Family with IP65 Variants Martin ELP WW IP (Warm White) lampe kan tilby en industriledende fargehåndtering og lys, mens ELP CL IP (Color) leverer rik mettede farger og en klasseledende utgang. Nå er begge lampene tilgjengelige i IP-65 godkjente varianter, noe som tilbyr vannmotstand og en fullstendig støvbeskyttelse mens de samtidig tilbyr den samme kvaliteten når det gjelder lys, ytelse og enkelhet i bruk. Martin ELP lamper kommer med industri-første avansementer når det kommer til lysfunksjonalitet , inkludert den høyst effektive gir-baserte justeringen for fint fokus og den raske fokusegenskapen som tillater lamper å bli fokusert uten hjelp av data. ELP IP gir også 16-bit dimming med fire ulike kurver og 26 farge forhåndsvalg som matcher industristandard filtre.

Martin ELP Zoom Lens Utvider fleksibiliteten og rekkevidden til ELP-CL og WW LED elliptiske lys med to industristandard rekkevidder for strålen og to ulike fargevarianter for huset. Objektiver er tilgjengelige i 15 – 30 grader og 25 – 50 grader, i sort eller hvitt hus. En helt ny 6-linsers designet optisk design leverer en uslåelig optisk ytelse, som gir en ultralys utgang, uslåelig flat projeksjon og klart fokus i en statisk line. Med hastigheten og fleksibiliteten til et zoom-objektiv.  Innovasjoner som uavhengig zoom og fokus kontroller, og en anti-slipp låsmekanisme og en service opphenging for enkelt vedlikehold og rensing avslutter objektivenes brukervennlige egenskaper.

Martin MAC Aura PXL Martin MAC Aura PXL legges til den industrilinjen med Martin Wash-lys med multi-objektiver og Aura bakbelysningsteknologi. Større og kraftigere enn MAC Aura, PXL tilbyr en betraktelig høyere intensitet og en tettere stråle så vel som et mindre fjes og et litt mindre travelt objektivutseende sammenlignet med MAC Quantum Wash. MAC Aura PXL kommer med et litt bedre utseende og vakre brede wash områder. Det er også det første washlyset i markedet som kan tilby individuell pixel kontroll for hovedstrålens pixeler og Aura bakbelysning med full kontroll via DMX, Art-Net og sACN, så vel som med Martins egen kreative P3 videoprotokoll.

Cinema Expansion Series Line of Commercial Theater Sound Systems JBL Professional Cinema Expansion Series lydsystem for små til medium størrelse kommersielle teater. Serien, som inkluderer JBL 3153 og 4253 tre-veis skjerm-kanal høyttalere, 3181F og 4281F subber og 8102 for Surround, leverer den kraftigste SPL i sin klasse og vil dekke rom opp 26 meter dype og 12 meter brede. Samtidig debuterte Harman også to-kanals forsterkeren, den 1.300 watt kraftige, Crown XLC 21300 forsterkeren, som støtter opp om Cinema Series Speaker serien i en rekke ulike systemkonfigurasjoner.

Loud Audio SRT™ Professional Powered Loudspeakers Designet for innsats i den virkelige verden. Den kommer med det siste innenfor akustisk prosesseringsteknologi, kraftige forsterkere og en meget anvendelige SRT Mix Control™ noe som betyr enkel oppsetting, utrolig lyd og en uslåelig holdbarhet.

Pioneer  Model #: DJM-S7 Det er en to-kanals DVS mikser for den generelle DJ som spiller topp førti.
Hovedegenskaper:
Fysisk brukermiljø som gjør mulig kvikke og dynamiske forestillinger

MAGVEL FADER PRO som kan motstå voldsom skratsjforestillinger

Forbedret ytelses padder Hentet fra DJM-S11

Store effektvendere for dynamisk aksjon og raske effekt på/av kontroller

Bluetooth inn for å legge til trådløs lyd fra din smarttelefon

LOOP MIDI: Energisk styre DJ programmet ved effektvenderne

Innebygd USB-hub: For direkte tilkobling av eksterne enheter

Skratsj bank: Hurtig tilgang til dine lyder fra Serato DJ Pro

Sample skratsj modus når den brukes sammen med Recordbox

22 Beat FX / Farge FX arvet fra DJM-S11

Combo pad modus: Benytt opp til to Serato DJ Pro modi samtidig

Plug and play: Bruk Serato DJ Pro eller recordbox fritt

Roland/BOSS Roland Aerophone Pro Digital Wind Instrument Aerophone Pro er den nye flaggskipsmodellen I Rolands serie med digitale blåseinstrumenter. Kombinerer en rekke design raffinement og førsteklasses komponenter med en forbedret spillbarhet og en omfattende sonisk palett fra Rolands SuperNATURAL og ZEN-Core lydmaskiner. Tynn, ergonomisk design som ser tøff ut på scenen og som er langt enklere å holde for en bedre spilleopplevelse.


Roland VERSELAB MV-1 Song Production Studio – Innovativt nytt komposisjonsverktøy for modern musikkskapere som tilbys en alt-i-ett design for produksjon omtrent hvor som helst man måtte befinne seg. Den gjør det mulig for musikanten å skape flerspor sanger med vokalinnspilling, seksten trykkfølsomme padder og Rolands velkjente seksten stegs TB-REC rytmesekvenser. VERSELAB MV-1 kommer med en ZEN-kjernemaskin som gir tilgang til et omfattende bibliotek av førsteklasses instrumenter og rytmelyder som du fritt kan velge fra, mens en framtidig integrasjon med Rolands Zenbeats app vil tillate brukere å utvide arbeidsflyten med en datamaskin eller en mobil enhet.


Roland FP-30X, FP-60X, and FP-90X Digital Pianos Rolands populære serie med portable pianoer har blitt oppdatert med de aller siste teknologiene og egenskaper. Den ypperste, FP-90X kommer med Rolands PureAcustic teknologi for det ultimate i pianorealisme. Den i midten, FP-60X og innstegsmodellen FP-30X kommer med den uttrykksfulle SuperNATURAL pianomaskinen som man også finner i mange av Rolands profesjonelle scene- og hjemmepianoer. Alle FP-X modellene kommer med mange piano og ikke-piano lyder for musikalske reiser av alle slag. Høykvalitets lyd med innebygde stereohøyttalere og muligheten for å koble til to sett med hodetelefoner for stille øving og lærer/elev interaksjon.

Roland RP-701 / F-107 Digital Pianos RP701 tilbyr et vanlig tradisjonelt oppreist piano I en plassbesparende pakke, noe som gjør den ypperlig egnet som et førstepiano for en voksende familie. Det er et piano med en førsteklasses lyd, autentisk spillbarhet og innebygde læringsegenskaper. Med stt slanke oppreiste utseende vil F701 være et formidabelt valg for voksne pianoentusiaster som bor på en begrenset flate, i følge Roland i det minste.


BOSS WL-30XLR Wireless Mic – Dette er et rimelig trådløst system ev god kvalitet for XLR-utstyrte mikrofoner. WL-30XLR fra Boss tilbyr en fullstendig problemfri oppkobling, robust ytelse og lang virketid med vanlige AA batterier. Denne er for sangere, talere og beatboksere til DJ’er, seremonimestre, video produsenter og så videre og videre. WL-30XLR gjør det enkelt for alle og enhver å ta i bruk en trådløs mikrofon med god lyd som resultat.


BOSS Pedalboard Solutions (BCB-90X, BCB-30X, BCB-1000 Pedalboards and BMIDI-PB and BPC Cables) – BOSS annonserer nye pedalbrett av solid kvalitet for BOSS pedaler og andre effekter. BCB-100, BCB-90X og BCB-30X pedalbrett er enkle å sette opp og kommer med solide støpte etuier med avtakbare lokk. BPC patch og BMIDI-PB-MIDI kabler kommer med en spesialdesignede plassbesparende plugger, noe som gjør dem ideelle for koblinger på et BCB pedalbrett, eller for alle andre pedaloppsett for den saks skyld.


BOSS TU-02 and TU-05 Clip-On Tuners Designet for gitar, bass, ukulele og andre strengeinstrumenter, leverer TU-05 og TU-02 når man trenger dem, og de kommer med det siste av stemmeegenskapene til BOSS til en meget hyggelig pris. TU-05 og TU-02 er klipsbaserte stemmeapparater og de er det siste tillegget til firmaets serie med ulike stemmeapparater. BOSS har et produkt for langt de fleste situasjoner og behov, for musikere og undervisere, fra håndholdte og klipsbaserte designer til den pedalbrett orienterte TU-3 som har blitt valgt av mange profesjonelle over hele verden.


BOSS BIC-P Premium Cables BIC-P premium instrument kabelserien er det siste tillegget til firmaets alltid voksende serier med ulikt ekstrautstyr for musikere. De er skapt ut av det beste I materialer og har blitt grundig designet for en best mulig tone. BIC-P er kabler som loves å gi den beste reproduksjonen av lyd for gitarer og bass. Gjennom grundig eksperimentering, og et proprietært valg av materialer har man skapt noe som på et best mulig vis er i stand til å formidle rikheten og karakteren til pickuper og den naturlige resonansen i instrumenter, noe som er med på å gi musikere en både musikalsk og sonisk  ren kabel ifølge Boss.

Shure SLX-D Digital Wireless System – Fra forelesningssaler til kirker og videre til alle scener, vil SLX-D levere en transparent, 24 bit digital lyd med en solid og stabil RF-ytelse med enkelt oppsett og ladeopsjoner i e suite av anvendelige trådløse systemkonfigurasjoner. Kommer med enkel halvrack og dobbel fullrack løsninger for mottakere, håndholdte og kroppsbårne sendere og et stort utvalg av vokal, lavalier, hodetelefoner og instrumentmikrofon systemkonfigurasjoner. Det hele er kompatibelt med Shure UHF trådløse antenne distribusjon og tilleggsutstyr for fjernantenner.

MV7 Inspirert av den legendariske SM7B er MV7 en dynamisk mikrofon med både USB og XLR utganger for bruk med datamaskiner og profesjonelle koblinger på lik linje. Koble den til via USB og opplev en del andre opsjoner for oppsett og automatisk nivåkontroll ved hjelp av ShurePlus™ MOTIV app, for å styre vokaltonen og distanse fra mikrofonen. Ved hjelp av den automatiske nivåkontrollen kan du la mikrofonen gjøre jobben for deg

Sony360 – 360 Reality Audio er en ny musikkopplevelse som benytter seg av Sonys spatiale lydteknologier. Individuelle lyder som vokaler, kor, piano, gitar, bass og til og med lyd fra et levende publikum kan plasseres i et sfærisk lydbilde over 360 grader, noe som gir artister og kreative en helt ny metode for å gi uttrykk for sin kreativitet på. Lytterne kan pakkes inn i et lydfelt som planlagt av artisten og skaperen av det hele. Musikkinnhold som er skapt i dette nye formatet for 360 graders realisme kan man få glede av gjennom kompatible strømmetjenesters app for smarttelefoner.

Sound of Cremona – Edgar E. Russ – Mesterbyggere av fioliner bygger fortsatt fioliner slik de ble bygget i det 16. og 17. århundre av tidligere tiders mestre i Cremona. Sound of Cremona befinner seg i en bygning som er fra det 16. århundre, og som allerede var nærmere hundre år gammelt når Stradivarius konstruerte sine mesterstykker, og her bygges det produkter som er få i antall men med en stor gjennomslagskraft!

Michael Spalt

Spalt Projects of Three ble startet opp i 2019 av tre gitarbyggere som var gode venner allerede, nemlig Adriano Sergio, Michael Spalt og Ulrich Teuffel. De nærmer seg gitaren fra tre veldig ulike vinkler hvor de alle deler målet om å skape unike instrumenter som helt klart tar for seg skillet mellom gitaren som et brukbart instrument på den ene sida og det å være et kunstobjekt på den andre sida. Instrumentet er fortsatt et verktøy som skal brukes, men det er samtidig også et uttrykk for den enkelte byggerens kunstneriske uttrykk. De tar hensyn til både estetikken til gitaren så vel som den tone, lyd og følelse. Det er ikke ment å være bare et annet kostbart samlestykke som sitter på utstilling, og sjelden brukt av frykt for skade eller slitasje.

Taylor-Listug, Inc.GT Line Flere og flere musikere ønsker spillekomforten i en mindre akustisk gitar uten at det skal gå på bekostning av tonen. Med det for øye startet mesterbyggeren hos Taylor, Andy Powers, igang med å designe en ny gitar som ville være i stand til å levere på alle fronter – kombinere den imøtekommende følelsen av et mer kompakt instrument med den rike tonen til et instrument i full størrelse, og av massivt tre. Med en design helt fra grunnen og opp så introduserer den nye Taylor GT (som er kort for Grand Theater) en ny kategori med akustiske gitarer når det kommer til størrelse, følelse og lyd. Den blir skapt på plassen hos Taylor i California, og de unike moderne proporsjonene til GT gjør den båe morsom og lett å spille på, med en stor sonisk personalitet som vil komme godt med i enhver profesjonell musikers verktøykasse – så vel som alle andre som ønsker å prøve, mener nå Taylor i alle fall. Taylor er et firma som nå har inkludert alle som jobber der som eiere I forbindelse med en omorganisering som ble gjennomført i 2020.


American Dream Kalt opp etter den gitarbutikken hvor Taylor Guitars ble etablert i 1974, The American Dream serien reflekterer de prinsippene for innovasjon og bruk av ressurser som alltid har bidratt til å få Taylor gjennom utfordrende tider. Med The American Dream serien introduserer Taylor, med en viss stolthet, sin rimeligste gitar av massivt tre, og bygd i USA. Den kommer med deres V-klasse støtter i lokket og med deres velkjente spillbarhet, som jo også er Taylors signatur, noe som er med på levere en ypperlig ytelse, samtidig som all dekoren ble tilpasset for å passe disse gitarenes funksjon. Dette er gitarer som ifølge Taylor er designet for tida, og disse gitarene har alt du trenger og ingenting som du ikke trenger.


Builder’s Edition Collection – Hver gitar i Builder’s Editions familien representerer det beste når det kommer til Taylors designfilosofi, komfortable, inviterende gitarer med en rik, robust tone og slående estetikk. Raffinerte kroppsfasonger, innovative støttesystemer under lokkene og førsteklasses tonetre er med på å levere en akustisk tone av høy kvalitet som leverer over ulike genrer og spillestiler. Med utsøkte kroppskonturer og et utvalg spillerfokuserte egenskaper vil disse gitarene tilby deg en optimal følelse for å inspirere og løfte spillet ditt, og det garanterer Taylor.

Yamaha YDS-150 Digital Saxophone YDS-150 Digital Saxophone fra Yamaha er et første-av-sitt-slag instrument som kan tilby den enkleste veien inn hvor saksofonister på alle nivåer, og de som er helt ferske når det gjelder et blåseinstrument, kan skape stor musikk fra starten av. YDS-150 emulerer perfekt den autentiske saksofonerfaringen digital – fra lyden, til hvordan tastene er lagt opp og fram til responsen fra instrumentet – samtidig som man beholder følelsen av enhet mellom saksofonen og musikeren. Den digitale saksofonen bryter barrieren når det kommer til å ta et slikt instrument i bruk for både nybegynnere og erfarne musikere og gir alle en mulighet for raskt å kunne presentere sitt eget uttrykk både kreativt og musikalsk. https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/winds/digital_wind_instruments/yds_series/index.html

Legg inn en kommentar