NAMM – Believe In Music januar 2021

Her fra åpningssida i forbindelse med NAMM Believe In Music januar 18. – 23. 2021

Til uka som kommer er det nok en gang NAMM show, med en variant. Dette året vil det ikke foregå i Anaheim i California, eller noen annen plass for den saks skyld, alt vil foregå på Nettet. For en som har vært til stede på disse arrangementene siden januar 1986 vil det bli en utfordring, for de som aldri har vært der kan det bli en veldig fin vei inn til det hele. Kan hende vil det også bli noe som vil bli en permanent del av disse arrangementene i de årene som kommer. Fordelen med å flytte det ut på Nettet er jo at man enkelt kan nå alle med en nettforbindelse i denne verden i teorien, og siden det er gratis å kaste seg på så er det ingen problemer med å anbefale alle med interesse mot dette feltet å henge seg på. Det eneste du trenger til å gjøre er å registrere deg sjøl. Resten er helt opp til deg.

Det har blitt lagt en hel del arbeid i det presentere et miljø som fungerer

Dette virtuelle showet vil komme med alle de elementene man kjenner igjen fra et regulært NAMM show, med unntak av den interaksjonen man får i møte med folk på et vanlig arrangement. Når det først er igang kan man bestemme seg for hvor mye tid man måtte ønske å bruke på dette årets NAMM show, for med en gang man ser på det programmet som tilbys merker man godt at det er noe man utmerket godt kan sette av en solid uke til, om man skulle ønske og/eller ha anledning til det. For de som fortsatt ligger under for alle tiltakene i forbindelse med Covid-19 kan det kanskje være en meget grei vei ut. Man vil helt klart sitte igjen med veldig mye ny kunnskap, og det er heller ikke umulig at man kan knytte kontakt med en god del nye folk også. Det hele er lagt opp for å sikre det på et best mulig vis, og det er helt opp til den enkelte hvor mye man måtte ønske å ta med seg videre av det vil bli presentert.

Det blir et virtuelt innslag for å minnes de som gikk bort i løpet av 2020

Når du først er inne får du en god del valg mot de ulike temaene som arrangementet er bygget opp rundt. Alt kan merkes slik at det er enkelt å følge ting opp når man først er igang med det hele. Det starter offisielt fra mandag 18. januar 2021, og alle tidspunkt for de ulike innslagene blir automatisk justert for den tidssonen du måtte befinne deg i. Det er tre ulike TV-kanaler innenfor dette arrangementet, og sjøl om mange nok vil gå for enten Gear TV eller Artist TV så vil jeg helt klart anbefale folk å ta en tur innom Believe TV også, en kanal hvor det legges vekt på musikkens rolle i det hele. Det er også egne faner for varemerker og produkter, noe som vil gjøre det enkelt å finne fram til det man måtte ha et ønske om å søke opp. For de som måtte ha et ønske om å minnes de som gikk bort i det året som gikk innenfor denne bransjen, så vil også det bli ivaretatt dette året også. Det vil skje via et trettiminutters program på tirsdagen – https://app.swapcard.com/event/believe-in-music/planning/UGxhbm5pbmdfMzA2Nzgy?fbclid=IwAR2XlUlkPPzSX0rolHJBkwwmr5UiU2FnVBLfdhYGohd0AvpC_cOEYsLZ4ys – og året 2020 ble ikke minst preget av Covid-19, som helt klart var en faktor i forbindelse med bortgangen til svært mange.

Mye spennende å forholde seg til det er det ingen tvil om

Dette er første gangen NAMM samler alle sine ressurser på dette viset, og for de som benytter seg av anledningen vil det garantert være en hel del å hente på det å ta seg en tur innom i løpet av den uka som kommer – med start på mandag 18. januar og avslutning på lørdag 23. januar. Det er når man for alvor begynner på den turen at man oppdager at NAMM er så mye mer enn kun en utstilling av produkter. Det er viktig nok i seg sjøl, og er langt på vei hovedårsaken til at svært mange tar turen innom disse showene hver gang de går av stabelen. Siden dette nå kun vil være virtuelt så blir det med en gang langt enklere å gå imellom de ulike detaljene som dette arrangementet består av. Det å kunne høste av erfaringer som andre har gjort er en gullgruve av dimensjoner det er vanskelig å forholde seg ti, før man for alvor tar turen ned i gruven for å skrape fram dette sjøl. Her dekkes alt fra det rent forretningsmessige, via musikk og musikere og alle varianter av profesjonell lyd.

Registrer deg – det koster ingenting annet enn din tid

Så det vil helt klart anbefales at man tar turen innom – https://attend.believeinmusic.tv/ – gjør en registrering og så kaster seg med på moroa. Dette er noe som kun koster deg tida di, andre kostnader er det ikke. Dette er hva NAMM byr på dette året, og det er ikke umulig at dette kan bli en fast del av disse arrangementene når denne tida er over – for uansett hva man ellers måtte foreta seg er det noe som aldri kan erstatte det å møte folk i den virkelige verden. Det er da det med en gang skjer en hel del mer vilkårlige og tilfeldige ting hele tida, og mye av det er ting man kommer til å ta med seg i svært mange år inn i framtida – i de fleste tilfeller for alle resterende år. Jeg har som sagt vært med på dette siden januar 1986, så noe om det har man nok lært underveis. Det sosiale er med på å skape noen meget spesielle bindinger, og akkurat det blir helt klart et savn, men på den andre sida ser det som så langt har blitt presentert ut til å kunne fylle svært mange av disse funksjonene. I enden er det helt opp til deg hvor langt du måtte ønske å strekke det. Invitasjonen står der i alle fall!

Legg inn en kommentar