Austrian Audio – Marshall Electronics

Austrian Audio OC818 Dual Set Plus – Coypright Robert Lunak 2020

Intet nytt fra Østerrike i bunn og grunn, men noen justeringer og tilpassinger har de gjort, og det i en forpakning som har blitt presentert for et publikum nå. For de som ikke vet særlig mye om firmaer i Østerrike så kan det fortelles at dette er et firma som vokste ut av de restene som ble liggende igjen når Harman tok med seg AKG og flyttet ut av Wien. Ut av asken etter den prosessen, i 2017, dukket så Austrian Audio opp. De satt seg fore å skape noe som skulle vært nytt, utfordrende og med dyprespekt til den tradisjonen det kom ut av. Austrian Audio startet opp med en kjernegruppe som besto av folk hente fra det tidligere AKG – fra administrasjon, akustikk, elektronikk, test og måling, mekanisk design og RF/trådløs og software/firmware. Tilsammen var det kunnskap og erfaring som dekket en periode på 350 år av sammenhengende ingeniørarbeid. Mer om Austrian Audio finner du her – https://austrian.audio/ – og der presenterer de alt de i dag har av produkter.

Austrian Audio OC818 Dual Set Plus

Det Austrian Audio nå annonserer er et sett med et par av deres OC818 mikrofon, Dual Set Plus, som er en pakkeløsninger sentrert rundt to av deres etter hvert så anerkjente OC818 mikrofoner med en god del ekstra tilbehør. OC818 Dual Set Plus vil være tilgjengelig i forretninger fra midten av denne måneden, noe som betyr at det skal være mulig å vurdere noe slikt for ens egen del også nå.

Austrian Audio OC818 Dual Set Plus – Stereo stang – Coypright Robert Lunak 2020

I forbindelse med introduksjonen av dette nye settet vil Austrian Audio inkludere en gratis OCR8 Bluetooth dongle (som normalt vil koste 149 dollar) sammen med hvert kjøp av et OC818 Dual Set Plus sett. I Norge kan produkter fra Austrian Audio kjøpes via Evenstad, 4 Sound, Matrix, Prolyd eller Gitarhuset.

Austrian Audio OC818 Dual Set Plus – Coypright Robert Lunak 2020

Begrunnelsen for dette settet blir presentert av Martin Seidl, som er direktør hos Austrian Audio, og han sier: «Vi har sett en stor etterspørsel etter stereokonfigurasjoner, spesielt fra studiobrukere, så vi besluttet oss for å presentere en komplett pakkeløsning som tilfredsstiller alle innspillingsbehov en artist, produsenter og lydteknikere måtte ha enten de spiller inn hjemme eller i et studio.»

Austrian Audio OC818 Dual Set Plus – innholdet i kofferten – Coypright Robert Lunak 2020

OC818 Dual Set Plus kommer i en stilig koffert og inkluderer det følgende:

2 stk. OC818 kondensatormikrofoner med stor membran med valgbare opptaksmønstre.

2 stk. OCS8 stativfester med sjokkdemping.

2 st. OCW8 vindhetter.

2 stk. OCH8 mikrofonklyper.

2 st. OCC8 Mini XLR kabel.

1 stk. SB1 Stereo stang.

Og en stor og elegant koffert med utskjæringer for to stykk (ekstrautstyr) OCR8 fjernkontrollen / Bluetooth dongler.

Austrian Audio OC818 Dual Set Plus – Stereo stang – Coypright Robert Lunak 2020

Alt dette er med på å gjøre klargjøring til stereoinnspilling så raskt og enkelt som mulig. Settet vil ha en pris i Europa på euro 1.999, og hva dette oversetter til når man kommer fram til butikken for å spørre er noe kun de kan svare på.

Marshall Electronics CV506 DIRTVision

Marshall Electronics, som opererer i en helt annen ende, har også introdusert et nytt kompakt medlem til serien sin av videokameraer for kringkasting av alle slag. Denne gangen er det er kamera som er beregnet for bruk der hvor forholdene nok ikke vil være særlig optimale for vanlige kameraer. DIRTVision er betegnelsen på det nye produktet – etter de som ba om CV506.

DIRTVision er noe som blir eid av et firma kalt World Racing Group. De har et produkt som går under navnet World of Outlaws, og det består av racekonkurranser som foregår fra kyst til kyst i USA. De fant at de etter hvert fikk et behov for et kamera du kunne bruke for å få publikum litt nærmere det som foregikk, og det uten å risikere utstyret i noen særlig grad. Marshall Electronics tok steget opp og tok den utfordringen. Resultatet ble CV506 Miniature Full-HD, som helt ut traff de behovene som hadde blitt spesifisert.

DIRTVision strømmer alle de 155 World of Outlaw racene som blir arranger hvert år. Totalt strømmer de 400 dirt race arrangementer hvert år. For dette formålet har DIRTVision brukt kameraer fra Marshall Electronics siden 2015.

Marshall Electronics CV506 DIRTVision

«Vi hadde tatt en titt på Marshall CV506 på NAB for noen få år siden og vi var umiddelbart imponerte,» sier Brian Dunlap, sjefen for kringkasting for World Racing Group. «Vi hadde anledning til å se dem i bruk via noen av de produksjonsfirmaene vi jobber med, og vi var veldig tilfredse med resultatene. En av de viktigste tingene vi jobber med er å sikre kameraene i forbindelse med krasj i forbindelse med racene. Når vi så fant en metode for å beskytte dem, ved hjelp av et spesialtilpasset aluminiumdeksel, var det hele svært enkelt, og vi gjorde våre bestillinger. Vi skiftet over til firmaets 506 når de ble introdusert i fjor.»

Under de enkelte racene har de tre til fire vanlige full størrelse kameraer operert av hver sin person, og sammen med fire til fem Marshall CV506 i sine spesialhus som er plassert rundt banen og i forbindelse med arrangementet er det hva som leverer det som i enden strømmes ut. Disse spesialhusene har dessuten også mulighet for et filter i fronten, som skrus på plass, og på det viset har de maksimalt beskyttet kameraet. Det eneste de trenger å gjøre er å skifte ut filtre ved behov. Dette er uansett kameraer som ikke tar opp mye plass, og som det er svært enkelt å sette opp for bruk. Mer om Marshall Electronics, og deres produkter, finner du her – http://www.marshall-usa.com/ – så er spørsmålet mer hva slags behov du måtte ha som skulle ha behov for noen slike kameraer. De vil være ypperlig til all bruk hvor man vet at kameraene kan bli utsatt for litt røffere forhold enn det normale.

Legg inn en kommentar