RockBoard nytt

Flat XLR kabel fra RockBoard

Og fra Tyskland dukker det opp noen nyheter med opphav i Markneukirchen. Denne dagen er det er par nyheter lagt til RockBoard serien til Framus & Warwick, og noe av dette kan kanskje være litt interessant for noen i det minste. RockBoard er produkter som handler om å huse og ta vare på pedaler på et best mulig vis til enhver tid, og sånn sett kan også dette vise seg en smule smart – det som nå slippes.

Flat XLR kabel fra RockBoard

Det første produktet er en ny serie med XLR-kabler for bruk sammen med pedalbrettene fra RockBoard. Det spesielle med disse kablene er at de er flate, noe som gjør det rimelig enkelt å plassere dem – de er med andre ord optimalisert for RockBoard pedalbrettene, ifølge meldingen fra Markneukirchen.

Flat XLR kabel fra RockBoard

De flate XLR-kablene kombinerer superflate XLR kontakter med en plassbesparende rektangulær kabeldesign. Disse XLR-kablene kan sjølsagt også benyttes på scener av alle slag om så skulle ønskes, for mikrofoner, som patchkabler eller ethvert oppsett hvor det vil være krav om XLR-kabler. Denne kabelen, som er designet for bruk på pedalbrett fra RockBoard, med sin flate design passer inn i slissen på toppen av et RockBoard pedalbrett, og de kan også brukes med kompakte miksere, matriser eller alt mulig annet for å spare plass samtidig som man sørger for å gjøre hele oppsettet ryddig og fint.

Flat XLR kabel fra RockBoard

Det handler om en flat XLR kabel med en rektangulær profil og kompakte XLR plugger. Disse XLR-pluggene passer gjennom slissen på toppen av et RockBoard pedalbrett. XLR kontaktene har forgylte kontaktpinner. RockBoard påstår at de flate rektangulære kablene forhindrer brekkasje og vaser. Kablene har to fleksible ledere av kobber 20 x 0,12 mm (36 AWG) og en vridd skjerm av kobber 64 x 0,12 mm (36 AWG). Signalet blir beskyttet av et isolerende PE (polyetylen) materiale. Pluggenes dimensjoner er 40 mm x 24 mm x 18 mm, lengde, bredde og høyde, for hanpluggen og 43 mm x 24 mm 18 mm for hunpluggene. Kablene leveres i lengder på 30 cm, 60 cm, 90 cm, 300 cm, 600 cm og 900 cm, og de er tilgjengelige nå.

Flat XLR kabel fra RockBoard

Mer informasjon om disse kablene, og en hel del mer RockBoard finner du her – https://www.rockboard.de/en/– og det er det også informasjon om hvor man kan få tak i disse produktene.

RockBoard 19 tommers paneler

RockBoard kan også annonsere noen rackpaneler tilpasset sine ulike MOD-modeller. Dette er paneler som vil være tilgjengelige fra slutten av desember i år. Dette er produkter for de som har et ønske om å inkludere en eller to RockBoard MOD-moduler i et standard 19 tommers rack.

RockBoard 19 tommers paneler

Det er snakk om to produkter, begge med 19 tommers format, men hvor den ene tillater montering av en enkel MOD mens den andre gir rom for to MOD-moduler etter ditt valg. Det er snakk om en eller to MOD V2, eller en eller to nye MOD 4, MOD 5 eller MOD 7 inn i et standard 19 tommers rack – alt i enkel høyde.

RockBoard 19 tommers paneler

Som sagt, det er snakk om et 19 tommers panel med monteringsrom for RockBoard MOD-moduler. Panelene er gjort av stål og pulverlakkert sort. Materialets tykkelse er 2 mm og vekta lander på 430 gram.

RockBoard 19 tommers paneler

Mer informasjon finner du igjen på sidene til RockBoard – https://www.rockboard.de/en/ – hvor det som sagt også gis informasjon om hvor man kan få tak i disse enhetene. En indikasjon rundt pris vil man finne via deres egen distribusjon – https://shop.warwick.de/ – og der får man også informasjon om hvordan man får kjøpt disse produktene.

Legg inn en kommentar