JHS 3 serien pedaler

Den nye 3 serien fra JHS – sju pedaler med samme fotavtrykk

Så slår de sju i ett slag, JHS, når de nå på samme tid introduserer sju nye effektpedaler i sin 3-serie. JHS har hovedkvarter i Kansas City i USA, og det er de legger all sin tid i det å produsere så gode pedaler som mulig fra sitt produksjonslokale, for gitarister over hele verden. I den grad man kan si at denne serien inneholder noe unikt så må det være fordi den holder en felles design gjennom hele serien. Formatet er det samme hele veien, og det inkluderer tre kontroller, inn og ut, og en bryter. Felles for alle disse boksene er også det faktum at de ikke kan brukes med batteri. Den opsjonen er ganske enkelt ikke bygd inn i dem. Strømforsyning følger heller ikke med, så enten blir det en del av noe av ditt eksisterende, eller så må du gå på jakt etter noe som egner seg for formålet – den enden av markedet har blitt temmelig solid befolket etter hvert så det å finne noe som passer er rimelig enkelt.

JHP 3 serien Chorus

JHS 3 serien Chorus er en pedal som leverer klassisk chorus og vibrato modulasjonslyder med veldig enkle og selvforklarende kontroller. JHS lover at den vil være i stand til å levere alle de variasjonene man gjerne forventer av en slik pedal. Ved hjelp av en Vibe-vippebryter kan man fjerne det tørre signalet slik at du sitter igjen med en sann pitchvibrato.

JHS 3 serien Compressor

JHS 3 serien Compressor er en enkel og kraftfull kompressor som vil gi deg alt fra en mild utjevning av tonen til full skvis, om så skulle ønskes. Den er dessuten også utstyrt med en Bright svitsj for å løfte diskanten en smule på sluttsignalet.

JHS 3 serien Delay

JHS 3 serien Delay lar deg velge mellom en rik og varm eller klar og distinkt ekko. Det er også en Type-svitsj på denne boksen, og via den er det mulig å velge mellom en klarere digital type ekko mens den andre posisjonen gir deg noe som ligner litt mer på de kvalitetene man finner i en analog ekkoenhet. Valget er ditt.

JHS 3 serien Distortion

JHS 3 serien Distortion blir av JHS betraktet som en massivt fleksibel vrengboks med mulighet for å trekke ut en medium gain crunch, tung overdrive forvrengning og til og med fuzztoner. Den er også utstyrt med en vippebryter, Gain, som gir deg et valg mellom mer sammenknepet og komprimert lyd eller en mer åpen og cruchy forvrengning.

JHS 3 serien Fuzz

JHS 3 serien Fuzz er en fuzzboks som enkelt kan styres med volumkontrollen på gitaren din, fra full fuzz til noe som blir renere og renere jo lenger du trekker signalet tilbake på gitaren. Det er en ekstra bryter på denne boksen også, en Fat svitsj, og den legger litt ekstra kraft i bånn av signalet, når du måtte trenge til det.

JHS 3 serien Overdrive

JHS 3 serien Overdrive gir deg en hel del varianter av overdrive ved hjelp av det samme settet med svært så oversiktlige kontroller. Du kan oppnå alt fra boost, transparent gain med lavere signaler til en kjempestor forsterkerlyd overdrive lyd. Den kommer med en Gain svitsj som gir deg valg mellom en mer forvrengt og komprimert lyd eller en mer åpen og crynchy dynamikk.

JHS 3 serien Reverb

JHS 3 serien Reverb er det sjuende medlemmet i serie 3 familien til JHS. Det er e pedal som er konstruert for å gi deg en mest mulig effektiv romklang fra en boks som det er veldig enkelt å styre. Den komme med en pre-delay svitsj som gir deg muligheten til å legge inn en kort forsinkelse før romklangen slår inn.

Presentasjon av pedalene i JHS 3 serie

Det som er felles for disse pedalene er at de alle sammen er produsert i Kansas City i USA. De har tre kontroller og en vippebryter. Fotbryter for Bypass og med en LED for status. Metallhus med 6,3 mm jack inn og ut. Strømforsyning via en ekstern strømforsyning som leverer 9 volt DC. Plugg med dimensjonene 2,1 mm x 5,5 mm med jord til senter. Strømkrav er 74 mA og dimensjonene på disse boksene er 112 x 60 x 31 mm. De vil i snitt veie 210 gram, og – de er tilgjengelige nå.

Legg inn en kommentar