XSonic og RockBoard

XSonic XTONE PRO
XSonic XTONE DUO
XSonic XTONE Smart Stomp
XSonic AIRSTEP

Det meldes fra Framus & Warwick at de har tatt over distribusjonen for XSonic for store deler av Europa inkludert Skandinavia og Finnland. Dette er produkter som bli håndtert av deres eget distribusjonsselskap – https://shop.warwick.de/ – og der vil dere kunne finne både produkter fra XSonic og andre produsenter som de har distribusjon for i ulike land i Europa.

XSonic er et ungt og framtidsrettet firma fra Kina med en del interessante produkter med en ganske moderne tilnærming. Som de sjøl sier det: «XSonic tilbyr lydprodukter og tjenester som trekker ut fordeler som er bygd inn i de smartenhetene vi allerede eier.»

Pedalene fra XSonic blir designet som mobile lyd-interfacer, noe som gjør det mulig å integrere applikasjonseffekter inn i oppsettet. Enten det er snakk om i studio eller på scenen, med gitar, bass, keyboard eller mikrofoner. Med en høy samplingsrate, utvidet dynamisk omfang, klarere lyd og svært lav forsinkelse mener XSonic at de helt klart er et firma som endrer spillet med multieffekter som perfekt stenger igjen rommet i fronten av en smartenhet, en Mac eller en PC. Dere får sjekke videoene, og firmaet for å finne ut mer om hva det er de kan tilby, og om det kan være av interesse for nettopp deg. Du finner informasjonen her – https://xsonicaudio.com/ – og alt annet når det gjelder tilgjengelighet og priser finner du via adressen øverst. Dette er faktisk interessant, så sjekk det i det minste ut!

RockBoard MOD 7

Heller ikke RoackBoard, eid av Framus & Warwick, ligger på latsida nå. De vil i midten av november slippe det siste tilskuddet i MOD-enheter til pedalbrett, nemlig MOD-7, som er et alt-i-ett USB lydinterface Patchbay for pedalbrettet ditt. De påstår sjøl at dette er et verktøy som vil være meget anvendelig for å få det beste ut av det egne pedalbrettet.

RockBoard MOD 7
RockBoard MOD 7

Hele betegnelsen på dette nye produktet i serien av MOD fra RockBoard er RockBoard MOD 7 USB Audio Interface Patchbay, og med MOD 7 får du levert et interface som verken krever til spesielle drivere eller applikasjoner. I tillegg opererer MOD 7 også som en aktiv DI boks, og den tilbyr deg en enkel løsning for å organisere alle koblingene dine til og fra effektbrettet. Dette gjelder enten du bruker et RockBoard brett eller et fra en helt annen kilde. Det MOD 7 gjør er å åpne opp din verden mot den digitale når det gjelder prosessering av lyd og ikke minst innspilling. USB interfacet gjør det mulig for deg å koble deg opp mot en Mac eller PC for å prosessere signalet dit via ulike applikasjoner på ulike plattformer. Det prosesserte signalet kan du deretter sende ut via MOD 7 innebygde DI-utgang og rett inn til en mikser, mens de to ubalanserte utgangene kan bli benyttet til monitorering eller sendes til en forsterker. Viss du ikke skulle ha din DAW med deg så er ikke det noe problem det heller – det er bare å sette MOD 7 i Bypass Mode og så bruke UNBAL 1 utgangen for å drive forsterkeren din uten å bruke interfaceseksjonen til MOD 7. patchbay modulen er designet for å rute tilkoblinger fra undersida av pedalbrettet dit fram til fronten, noe som gir deg et sentralt koblingspunkt og samtidig stramme opp koblingene dine.

RockBoard MOD 7

Det hele er spesifisert opp som et alt-i-ett USB interface patchbay for pedalbrett. Du kan spille inn og prosessere signalet via DAW plugger. Den kommer med en integrert DI boks, hvor ingen drivere eller spesielle applikasjoner kreves. Den er kompatibel med PC og Mac. Integrert bypass for bruk uten USB tilknytning. Bypass kan opereres ved hjelp av en fotbryter, så vel som demping (fotbryter følger ikke med). Det dynamiske omfanget for A/D konverteren er 89 dB, mens D/A gir 93 dB. MOD 7 støtter samlingsrater på 44,1 og 48 kHz. Den totale harmoniske forvrengningen (THD) <0,01 % (det er målt med min. gain). S/N havner på 89 dB, og det hele har en frekvensgang på 50 Hz – 20 kHz (+/- 0.05 dB). MOD / passer rett inn i MOD-åpningene på alle RockBoard og er kompatibel med en hel rekke andre pedalbrett også. Den vil kunne fungere som det sentrale tilgangspunktet for ditt effektoppsett. Avtakbar frontplate for montering på toppen eller under pedalbrettet. MOD 7 kommer med 4 x 6,3 mm / ¼ tommers stereo gjennom (TRS), 1 x XLR / 6,3 mm / ¼ tommers (TRS) combo inngang, 1 x USB Type B Inn/Ut, 2 x 6,3 / ¼ tommers (TS) ubalanserte utganger, 1 x XLR balansert utgang, 1 x 6,3 / ¼ tommers (TRS) fotbryter inngang. Strømtilgang via USB (5V DC), batteridrevet operasjon er ikke støttet, strømpådrag er 200 mA, passive operasjon er mulig (kun for Patchbay uten USB interface og aktive DI boks). Dimensjoner med frontplate; bredde 175 mm x dybde 85 mm x høyde 47 mm. Dimensjoner uten frontplate; bredde 160 mm x dybde 85 mm x høyde 33 mm. Vekt er 470 gram, og det hele kommer med de nødvendige skruer og muttere for å få det hele solid på plass til brettet.

RockBoard MOD 7
RockBoard MOD 7
RockBoard MOD 7

MOD 7 vil være tilgjengelig fra midten av november i år, og vil man vite mer tar man en tur innom – https://www.rockboard.de/ – hvor det er informasjon om både MOD 7 og alle de andre modulene som RockBoard kan levere i dag.

Legg inn en kommentar