Marshall Electronics – Universal Audio

Texas Card House

Marshall Electronics bredder ut sin kundebase en smule med mer strømmevideo med kringkastingskvalitet. Denne gangen til et noe mer uvant forum. Det det handler om er Texas første lovlige pokerklubb, Texas Card House, var på jakt etter en strømmeløsning for video med kringkastingskvalitet slik at de kunne bringe sitt nettpublikum tett innpå og med høyst personlige oversikter av alle elementene i sine høyprofilerte turneringer. De tok kontakt med en industriveteran med tretti år bak seg, Omega Broadcast, med erfaring i levering av bredbåndsbasert videoutstyr. De så på muligheten for å kunne holde seg innenfor budsjett uten å kompromisse i for stor grad når det gjaldt kvalitet, fant Omega Broadcast svaret de søkte via Marshalls CV503 Miniature HD og CV360 Compact Zoom kameraer.

«Vi har benyttet Marshall tidligere og vi visste at de ville være den ideelle opsjonen for hva Texas Card House var på jakt etter,» sier David Fry, direktør hos Omega Broadcast. «Marshalls produkter så vel som salgs- og supportavdelingene er i verdensklasse, og vi var henrykte over å kunne jobbe sammen med dem igjen.»

Texas Card House

For prosjektet designet Omega-teamet, og installerte, en spesialbygd ramme som henger like over det 2 ganger 2, meter store pokerbordet, som er spesielt plassert for høyprofilerte turneringer. Alt elektronisk utstyr er montert rent og fint inne i ramma., som inkluderer sju kameraer, to mikrofoner og fire lamper. Dette utstyret har så videre blitt koblet fram til et kontor for privatvisning gjennom en ekstra Marshall kamera med en RCP styringsenhet.. I forbindelse med de høyprofilerte turneringene så blir det hele spilt inn sammen med kommentarene til en kommentator i dette bakre rommet. All strømming blir gitt en 30 minutters forsinkelse for å beskytte spillets integritet.

UA Apollo Solo

Universal Audio har nylig sluppet enda et interface for som gjerne kunne tenke seg et alternativ i den litt rimeligere, og muligens enklere, enden. Det nye produktet har fått betegnelsen Apollo Solo og er det alternativ fra Universal Audio for seriøse musikere og produsenter uansett hvor man måtte befinne seg i denne verden.

UA Apollo Solo

UA Apollo Solo kommer med de samme kvalitetene man er så godt vant med fra andre produkter opp den samme gata fra Universal Audio, og det er en enhet som kommer med et solid utvalg emuleringer av en hel del klassisk studioutstyr. Det skal ikke stå på Apollo Solo for å kunne oppnå både gode og meget solide resultater, i sanntid og rett ut av esken.

UA Apollo Solo

Den er utstyrt med de samme A/D og D/A konverterne som allerede har blitt brukt på et utall hitter – så om du skulle ha noen gode ideer så er ikke Apollo Solo i veien for at du skal kunne lykkes du også. Den har de samme Unison mikrofonforforsterkerne som i andre av Universal Audios produkter samt Neve, Avalon, og Manley, inkludert emulering av et stort antall gitarforsterkere som Marshall, Fender og mange flere. Den kan tilby sanntids EAD-2 SOLO prosessering for autentiske analoge toner og innspilling med en ultralav forsinkelse. UA har også lagt en hel del arbeid i å inkludere en forsterker for hodetelefoner som virkelig gjør monitorering ved hjelp av hodetelefoner til en drøm.

Universal Audio Apollo Solo leveres I to ulike utgaver – en med Thunderbolt (Mac/Win) eller som Apollo Solo USB (Win). Den vil også inkludere LUNA innspillingssystemet, som foreløpig kun er tilgjengelig for Mac. Om brannene i California vil forstyrre leveransene av denne vites så langt ikke, men alt det vil Benum ha oversikt over, som distributør til det norske markedet.

Legg inn en kommentar