RockBoard V 16 – Warwick Gnome

RockBoard V 16 strømforsyning

Så et par nyheter fra Tyskland, noen fra Warwick og et nytt produkt i RockBoard serien, og denne gangen kan jeg jo starte med nyheten fra RockBoard – nemlig en ny strømforsyning som kan være av interesse for de som har et rimelig komplett brett med pedaler å ta hensyn til, og hvor behovet for minst mulig støy og andre problemer blir satt i høysetet. RockBoard mener seg å kunne servere en løsning som de finner særs interessant for svært mange.

RockBoard V 16 strømforsyning

RockBoard ISO Power Block V16 er betegnelsen på det siste produktet fra RockBoard. Det er en isolert strømforsyning med et utvalg utganger for forsyning av strøm til en rekke pedaler, og annet man måtte trenge til å holde igang under bruk av et pedalbrett. V16 er i stand til å forsyne 15 effektpedaler med strøm, og en enkel USB Type A utgang slik at heller ikke telefonen går tom i løpet av kvelden.

RockBoard V 16 strømforsyning

RockBoard V 16 er em multi-strømforsyning for effektpedaler med 16 isolerte trafoer og kraftig filtrerte strømutganger, designet for å forsyne opp til femten effektpedaler samtidig uten støy og for lading av USB enheter. Den avanserte filterteknologien som blir brukt på alle utgangene på V 16 forhindrer høyfrekvent støy. Den er konstruerte med individuell kortslutningskontroll for hver enkelt strømutgang. Med en dertil tilpasset LED for hver enkelt strømutgang får man også en grei tilbakemelding om at alt virker som det skal, noe som gjør det enkelt å indentifisere ethvert problem uten å miste strømmen til resten av oppsettet ditt.

RockBoard V 16 strømforsyning

Det følgende er spesifikasjonene for V 16 strømforsyningen – den kommer med 16 trafoisolerte og kraftig filtrerte strømutganger. Den er designet for å forsyne opp til femten effektpedaler med strøm, samtidig og uten støy, og den vil også lade USB enheter. Den kommer med en avansert filterteknologi for å forhindre høyfrekvent støy, en ekstern trafo forhindre lavfrekvente forstyrrelser. Den har en total strømkapasitet på 27,95 W (3.550 mA).

V 16 er utstyrt med de følgende utgangene. Det er seks utganger satt for 9 volt DC med en kapasitet på 100 mA hver, alt via en 2,1 x 5,5 mm plugg med minus til senter. Det er fem 9 volt DC utganger med en kapasitet på 150 mA hver, de også anvender 2,1 x 5,5 mm plugger med minus til senter. Det er også fire valgbare utganger (9 volt DC, 300 mA / 12 volt DC, 200 mA / 15 volt DC, 180 mA / 18 volt DC, 150 mA) alt sammen via en 2,1 x 5,5 mm plugg med minus til senter. Den er dessuten også utstyrt med en USB 5 volt, 1 A, type A utgang.

RockBoard V 16 strømforsyning

Alle utgangene er utstyrt med en LED som indikerer status og en kortslutningsbeskyttelse for alle strømutgangene. Inngangen er 18 volt DC. Den kommer med en 1 x 18 DC strømforsyning (2.000 mA) komplett med et utvalg ulike adaptere for å tilpasse det strømkilder og store deler av verden – EU, UK, US/CA, AU/NZ. Inngangsstrømmen er 100-240 volt AC.

RockBoard V 16 strømforsyning

Pakken inkluderer 16 RockBoard flate strømkabler, 60 cm for tilkobling av effektpedaler. Inkluderer også en RockBoard Power Ace Doubler Y-kabel, 20 cm (blå) for brokoling av to strømutganger og med det doble/kombinere voltutgangen. Dimensjonene er 178 mm lang x 80 mm bred x 30 mm høy. Vekta er på 400 gram. RockBoard V 16 vil være tilgjengelig fra midten av september, og det til en anbefalt pris på Euro 169,00. Vil du vite mer finner du info her – https://www.rockboard.de/ – hvor alle RockBoard produktene bor.

Warwick Gnome

Fra Warwick kommer det en ny serie med meget kompakte forsterkere for bassister, en serie som har fått navnet Gnome. Navnet peker helt klart på det faktum at dette er en serie som er meget kompakt og lett. Warwick påstår at den enkelt vil gå rett ned i lomma di.

Warwick Gnome
Warwick Gnome

Gnome forsterkerne ble utviklet for å kunne gi en mest mulig transparent, klar og støyfri ytelse kombinert med en ultrakompakt og meget lett design, alt sammen i en rimelig og solid forsterker for kresne musikere og for erfarne profesjonelle. Den har en EQ-seksjon som over tre bånd med +/- 15 dB kutting eller forsterkning per bånd gir en rekke opsjoner til å forme lyden helt etter dine egne ideer, og den balanserte post-EQ XLR Di-utgangen med brytbar jordløft gjør det enkelt å benytte Warwick Gnome for konserter og studiojobber. Det er dessuten også mulig å øve i fred og ro ved å koble fra høyttalerutgangen og kun bruker hodetelefonutgangen.

Warwick Gnome i
Warwick Gnome i

I tillegg kan Warwick Gnome i tilby et interface som er meget enkelt å bruke, og det uten noen spesielle drivere eller applikasjoner. USB interfacet gjør det mulig å koble din Gnome til en PC, Mac eller andre kompatible mobile enheter for å spille inn det du spiller eller for å prosessere signalet ditt via bruk av digitale plug-ins.

Warwick Gnome i Pro
Warwick Gnome i Pro

Gnome i Pro, som er topproduktet i serien leverer alt dette med et noe kraftigere utgangssignal på toppen av det hele med 280 watt ved 4 ohm (Gnome og Gnome i med 200 watt ved 4 ohm).

Warwick Gnome

Spesifikasjonene er som følger for Gnome serien – transistordesign og en klasse D forsterkerkrets som leverer 200 watt (i Pro 280 watt) ved 4 ohm / 130 watt (ipro 180 watt) ved 8 ohm. Tre-bånds EQ med +/- 15 dB kutt og boost per bånd. 6,35 mm utgangs for hodetelefon for lydløs øving. Post-EQ balansert XLR DI-utgang med en svitsjbar jørdløftbryter. En inngangsimpedans på mer enn 10 Mohm gir maksimal følsomhet for passive pickuper. Gnome i og Gnome i Pro blir begge levert med USB interface for direkte tilkobling til PC, Mac og kompatible mobile enheter. Ingen behov for spesielle drivere eller spesielle applikasjoner. Støtter samplingsrater på 44,1 og 48 kHz.

Warwick Gnome i

Fronten har kontroller for Gain, Bass, Mellomtone, Diskant og Master. Jørdløftbryter montert på baksidepanelet, samt strøm av og på. Fronttilkoblinger for instrument og hodetelefonutgang (6,35 mm plugg). Baksidetilkoblinger for strøm inn (IEC kontakt), 6,35 mm (1/4 tommer) høyttaler utgang og balansert XLR DI-utgang. Inngangsstrømmen aksepteres fra 100-240 volt AC. Dimensjonene er 170 mm lang, 118 mm bred og 45,5 mm høy (og med det gis også hvor stor lomma de av nødvendighet må være for å få plass til en Gnome forsterker). Vekta er satt til 0,96 kilo. Den kommer med en strømkabel med EU kontakt.

Warwick Gnome i Pro

Hele Warwick Gnome serien vil være tilgjengelig fra midten av september og vil koste for Gnome Euro 149,00, Gnome i med USB interface Euro 189,00 og Gnome i Pro med USB interface Euro 229,00. Ytterligere info finner dere her – https://shop.warwick.de/en/amplifier/bass-amps/bass-amp-heads?p=1&o=8&n=20&s=315 – og deretter er uansett resten opp til dere.

Legg inn en kommentar